Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 20-12-2008

 

 

 

 
Χριστούγεννα με τον «OΡΦΕΑ»
Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του θα δώσει ο «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης την Κυριακή 21-12-08 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, Όλα τα τμήματα του Σωματείου θα αποδώσουν Χριστουγεννιάτικους ύμνους, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο και κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα η μικτή χορωδία υπό την Διεύθυνση του μαέστρου κ. Βασίλη Τζαβάρα θα αποδώσει Χριστουγεννιάτικους ύμνους της Εκκλησίας μας σε προσαρμογή για χορωδία από τον Βασίλη Τζαβάρα.

Η νεανική χορωδία υπό την Διεύθυνση της μαέστρου κ. Χριστίνας Αθανασοπούλου θα αποδώσει, κάλαντα και τραγούδια από όλο τον κόσμο. Η παιδική χορωδία υπό την Διεύθυνση της μαέστρου κ. Ελένης Λυγιά θα αποδώσει κάλαντα παραδοσιακά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, Για πρώτη φορά ένα μικρό οργανικό σύνολο από παιδιά της νεανικής υπό την καθοδήγηση του μουσικού κ, Σωτήρη Κωστούρου ετοίμασαν μια μικρή έκπληξη παρουσιάζοντας γιορτινά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια όπως το Happy Christmas του John Lennon που θα ξεκινήσει την Χριστουγεννιάτικη συναυλία μας. Είναι μια προσπάθεια που οι νέοι μουσικοί που συμμετέχουν στο σύνολο μας υπόσχονται ότι στο μέλλον θα παρουσιάσουν και άλλες τέτοιες εκτελέσεις,

Τέλος, την παραμονή των Χριστουγέννων το απόγευμα ο «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης θα παρουσιάσει με την παιδική χορωδία του στην πλατεία του Αρεως ύμνους και κάλαντα από όλο τον κόσμο, εκδήλωση που θα πλαισιωθεί και από την Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν τις παραπάνω Εκδηλώσεις και να ενισχύσουν την προσπάθεια όλων των χορωδών μας.
Από το Δ.Σ. του "ΟΡΦΕΑ"

 

 

 
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 3-0
Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο Αστέρας δεν τα κατάφερε στη Νέα Σμύρνη και γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα με 3-0. Ο Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, πιέζοντας τον αντίπαλό του, ωστόσο ο Πανιώνιος ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί στο 25ο λεπτό.

Ο Κουτσόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Σκούφαλης με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Κουμορτζί, που με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη.

Ο Αστέρας προσπάθησε να φτάσει στη συνέχεια και τέσσερα λεπτά αργότερα, στο φάουλ του Τσέζαρεκ, η μπάλα βρήκε το τείχος, άλλαξε πορεία και ανάγκασε τον Κρέσιτς σε μια εντυπωσιακή επέμβαση πριν καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι! Ο Αστέρας θα μπορούσε να ισοφαρίσει και στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Ζαιρί, η κεφαλιά του Φιλομένο έφυγε άουτ.

Το τετράλεπτο 54-58 αποδείχθηκε καταστροφικό για τον Αστέρα, αφού σε αυτό το χρονικό σημείο ο Πανιώνιος σημείωσε δύο τέρματα με τον Μαιστόροβιτς με πλασέ μετά από σέντρα του Εστογιάνοφ στο 54 και στο 58 μετά από σέντρα του Κουτσόπουλου από αριστερά, ο Ντελούρα με διπλή προσπάθεια πέτυχε το τρίτο γκολ του Πανιωνίου.

Τα άσχημα μαντάτα συμπληρώθηκαν για τον Αστέρα στο 65ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Ίσραελ Νταμόντε, που σημαίνει πώς χάνει το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, οι παίκτες του Αστέρα προσπάθησαν να σημειώσουνε το γκολ της τιμής, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Κρέσιτς έδειξε τα καλά αντανακλαστικά του. Στο 72ο λεπτό σε κεφαλιά του Φιλομένο και στο 88ο λεπτό, στο δυνατό σουτ του Ερέρος από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης) που απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον Νταμόντε στο 65ο λεπτό.

Πανιώνιος: Κρέσιτς, Μανιάτης, Σκούφαλης (72' Γουνδουλάκης), Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί (80' Τζαβέλλας), Εστογιανόφ, Ντελούρα (82' Άντερσον Γκονζάγκα), Μαϊστόροβιτς, Κοντοές, Νικολάου
Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Εστέβες (46' Ερέρος), Ψωμάς, Φλάβιο, Κανακούδης, Λαζαρίδης, Μπαστία (46' Nταμόντε), Καρντόσο, Φιλομένο, Ζαϊρί (57' Ντουαλά), Τσέζαρεκ.

Δηλώσεις Κωστένογλου

Μετά την λήξη του παιχνιδιού στη Νέα Σμύρνη, ο προπονητής του Αστέρα δήλωσε: Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και χωρίς ο Πανιώνιος να μας δημιουργήσει καμία επικίνδυνη φάση, προηγήθηκε στο σκορ από μία στημένη φάση.
Στο ημίχρονο κάναμε δύο αλλαγές και ενώ πάλι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, από μία ακόμα στημένη φάση, ο Πανιώνιος πέτυχε το δεύτερο γκολ.

Από κει και πέρα, χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεχτήκαμε ένα τρίτο γκολ και λίγο αργότερα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Νταμόντε.

Στα επόμενα λεπτά δεν είχαμε την δύναμη, ψυχική και σωματική, για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάποιες αξιόλογες φάσεις, παρά το ότι είχαμε μία καλή στιγμή σε κεφαλιά του Φιλομένο.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του. Από κει και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα την δουλειά μας και είμαι σίγουρος πώς θα βρούμε τον δρόμο μας. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν αρκετές κακές στιγμές, αλλά μέσα από αυτές φτιάχνεις χαρακτήρα. Θα πρέπει να ξέρετε, ότι σε υψηλό επίπεδο τα λάθη πληρώνονται. Δεν είναι στιγμή για να αποδώσουμε ατομικές ευθύνες. Χάνουμε και κερδίζουμε συλλογικά. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και στο διάστημα των εορτών θα είμαστε η ομάδα με τις λιγότερες ημέρες διακοπών


Έχασαν οι νέοι
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 2-0


Η ομάδα νέων έχασε στο προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου με 2-0, αφού οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους στο ξεκίνημα του αγώνα και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Αστέρα με δύο τέρματα του Σιμώση στο 14ο και 29ο λεπτό.

Πανιώνιος: Ανδριόλας, Σεμπέκος, Καραβίδας, Μανιάτης, Αναστασόπουλος, Τσαουσάι, Λέκκας, Μάκος (88' Φέκας), Σιμώσης (87' Χαλιώτης), Κόντης (87' Τσαραούσης), Κούρντυ,
Αστέρας: Λαμπρόπουλος, Ζίου (46' Ζιούλης), Σεντεμέντες, Φαμπέτα, Βλαχοκυριάκος, Πετρόπουλος (63' Μίχας), Γιαννούλης, Γεωργίου, Αγγελόπουλος, Ντεκίδης (68' Α. Αποστολίδης), Μέλλος.

Ανατροπή συναισθημάτων
Αστέρας-ΟΦΗ 2-1


Μπορεί ο ΟΦΗ να προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, αλλά από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι έφηβοι του Αστέρα ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καταφέρνοντας να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.
Στο 35ο λεπτό ο Δειμέζης με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια στέλνοντας τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ισόπαλες και πέντε λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού ο Ντούλιας με σουτ χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Αστέρα. Σε εκείνο το σημείο του αγώνα ολοκληρώθηκε η ανατροπή συναισθημάτων, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Αστέρα να πανηγυρίζουν δικαιολογημένα τη νίκη.
Αστέρας: Γεωργακόπουλος, Σοπότης, Νικόλαρος, Μπεντεβής, Μιχαλόπουλος, Κουρούπης, Μανιφάβας, Κουρμπέλης, Φιλάι, Δειμέζης, Τασουλής, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Παρασκευόπουλος, Ντούλιας, Μπογάς, Ρασσιάς.

Επτά γκολ οι παίδες
Αστέρας-Προοδευτική 7-0


Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει κριτική, αφού η διαφορά των δύο ομάδων δεν αφήνει περιθώρια για πολλά σχόλια, η παιδική ομάδα του Αστέρα κέρδισε με 7-0 την Προοδευτική στα πλαίσια του πρωταθλήματος Αρκαδίας. Τρία γκολ πέτυχε ο Κυριακάκος, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Προύτζος, Δρόσος, Σβίγγος, Παρασκευόπουλος.

Αστέρας: Θεοδωρακόπουλος, Κλαπής, Ορφανός, Προύτζος, Γκίτζας, Κατσαρός, Σβίγγος, Γεωργίου, Κυριακάκος, Μάζης, Ψύλλας
Έπαιξαν ακόμα και οι Τσούκας, Δαγρές, Ζιάζιαρης, Τζελάι, Δρόσος, Παρασκευόπουλος, Πετρόπουλος, Γκίκας

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα