Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 18-9-2008

 

 

 

 
Πανευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο
Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο, που έχει οριστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου, οι παρακάτω φορείς, διοργανώνουν ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης, με στόχο να ενθαρρυνθεί η χρήση του ποδηλάτου και να περιοριστεί η κυκλοφορία του αυτοκινήτου.

ΚΑΛΟΥΜΕ κάθε συμπολίτη μας ανεξαρτήτου ηλικίας, κάθε μητέρα με μικρά παιδιά, κάθε άτομο με ειδικές ανάγκες, να πάρει μέρος στην Ποδηλατοδρομία, η οποία θα ξεκινήσει από την Πλατεία Άρεως (μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο) την Δευτέρα 22 - 9 - 2008 και ώρα 14:00.

Καλούμε επίσης οποιονδήποτε φορέα επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή την ημέρα της εκδήλωσης.

Οι φορείς

Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας
Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης
Παναθλητικός Όμιλος Τρίπολης (Τμήμα Ποδηλασίας)
Α.Ε.Κ Τρίπολης (Τμήμα Ποδηλασίας)
Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Αρκαδίας
Ένωση Γονέων Δήμου Τρίπολης
Σύλλογος Ατόμων με αναπηρία Ν. Αρκαδίας
Ένωση Ενεργών Πολιτών - Παράρτημα Ν. Αρκαδίας
Τρίπολη - Ανθρώπινη Πόλη (Δημοτική Κίνηση)
Τρίπολη - Νέα Εποχή (Δημοτική Κίνηση)

 

 

 
Η κ. Πετρούλια για τον Καποδίστρια ΙΙ
Σχέδιο εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων ο «Καποδίστριας ΙΙ» που θέλει να εφαρμόσει η Κυβέρνηση της ΝΔ

Η διαρροή του περιεχομένου της μελέτης του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για τις νέες συνενώσεις Δήμων και Κοινοτήτων, αποκάλυψε την προχειρότητα με την οποία χειρίζεται αυτό το θέμα, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Είναι προφανές, ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός, πρωτοποριακός και ωφέλιμος σχεδιασμός. Δίνεται η εντύπωση ότι όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται με κυρίαρχο γνώμονα την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων ορισμένων κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που θέλουν να εκλεγούν ή να επανεκλεγούν στη θέση του Δήμαρχου.

Το σημαντικότερο στοιχείο όμως είναι ότι, η Κυβέρνηση σχεδιάζει το νέο «Καποδίστρια», χωρίς πρώτα να αναλάβει τις υποχρεώσεις της και να τηρήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις, για την οικονομική ενίσχυση των Δήμων. Τα ερωτήματα, που προκύπτουν, είναι εύλογα: Περισσότερα...

 

 

 
Οι καθηγητές ζητούν βοήθεια από το  Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ
ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ: http://clubs.pathfinder.gr/kathigites
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : ΤΘ 4010. ΤΚ 10210 ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνα : Χριστοδούλου Υπερμαχία 6942500110,
Σελιανίτης Κων/νος 6944271533

ΑΘΗΝΑ 13 -09-2008 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 104

ΠΡΟΣ:
COMMITTEE ON PETITIONS
EUROPEAN PARLIAMENT
Committee on Petitions
The Secretariat
Rue Wiertz
B-1047 Brussels

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
1)ΥΠΗΡΕΣΙΑ:
CORRESPONDENCE WITH CITIZENS
EUROPEAN PARLIAMENT
GOL03A012
L-2929 LUXEMBOURG

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
2. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
2.Ι ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
2.ΙΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κο ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟ
2.ΙΙΙ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
2.ΙV ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
2.V ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
3. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
2.Ι ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
2.ΙΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
4. ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: CORRESPONDENCE WITH CITIZENS TOΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

ΘΕΜΑ: «Ως Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες, ζητάμε για μια ακόμη φορά τη βοήθεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

Αξιότιμε κ. Προϊστάμενε

Ευθύς αμέσως λάβαμε την επιστολή σας, με αριθμό πρωτοκόλλου 115212 και ημερομηνία 14.09.2005 και η οποία υπογράφεται από τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας κο Cougnon, ακολουθήσαμε τις συμβουλές σας, για τις οποίες και σας ευχαριστούμε. Τρία χρόνια μετά, δυστυχώς η ευχή σας δεν πραγματοποιήθηκε και αυτό δεν έγινε επειδή έχουμε άδικο ή επειδή ζητάμε κάτι που δεν είναι νόμιμο, αλλά επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων , δεν κρίνουν με βάση τις βασικές αρχές της Ισότητας του Ελληνικού Συντάγματος, ούτε του Ευρωπαϊκού, αλλά κυρίως με το ύψος του τόνου της φωνής κάποιου πολίτη και χειρότερα ίσως με βάση το πιθανό πολιτικό κόστος, λανθασμένα όμως στην δική μας την περίπτωση, γιατί θεωρούμε πως οι Κυβερνήσεις που λαμβάνουν υπόψη τους τον παράγοντα άνθρωπο και ασκούν κοινωνική πολιτική είναι αυτές που έχουν και την στήριξη της Κοινωνίας.

Στην Ελλάδα του 2008 εφαρμόζουν τις Αρχές της Ε.Ε για τους Ευρωπαίους πολίτες αλλά όχι για μας τους Έλληνες Ευρωπαίους Πολίτες.

Αφού μας επιτρέψετε να κάνουμε μια σύντομη αναφορά για να σας θυμίσουμε το άλυτο μέχρι στιγμής πρόβλημά μας, σας ενημερώνουμε σχετικά για τις Προτάσεις της Ανεξάρτητης Αρχής του Συνηγόρου του Πολίτη, δύο στον αριθμό, οι οποίες συνηγορούν υπέρ μας, αλλά δυστυχώς δεν εισακούονται υποχρεωτικά από το κράτος μας και κυρίως για τις Γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κράτους τις οποίες εφαρμόζει το κράτος μας για τους Ευρωπαίους Πολίτες, αλλά εξαιρεί τους Έλληνες Πολίτες της Ε.Ε. Είναι ανάγκη να τονιστεί πως στην Ανεξάρτητη Αρχή του Συνηγόρου του Πολίτη προσφύγαμε ακολουθώντας τη δική σας συμβουλή , για την οποία σας έχουμε ήδη ευχαριστήσει.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:

Θύματα της προηγούμενης μεταρρύθμισης ( Νόμος 2525/1997)που επιχειρήθηκε στο χώρο της Παιδείας του Ελληνικού κράτους, εκατοντάδες εκπαιδευτικοί που είμασταν ενταγμένοι στην τότε επετηρίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και περιμέναμε υπομονετικά τη σειρά μας για να εργαστούμε στα σχολεία ως έκτακτοι ή μόνιμοι, βρεθήκαμε ξαφνικά μετέωροι, όταν για πρώτη φορά η τότε Κυβέρνηση άρχισε να προσλαμβάνει εκπαιδευτικούς, όχι με βάση την παλαιότητα των χρόνων κτήσεως των πτυχίων μας όπως γινόταν για δεκαετίες πριν, αλλά με βάση την προϋπηρεσία που είχε ήδη αποκτηθεί.

Πολλοί από μας «χτυπήσαμε τις πόρτες» των Ιδιωτικών Σχολείων και των Δημόσιων Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρμοδιότητας άλλων Υπουργείων, αλλά εποπτευόμενα πάντα από το Ελληνικό Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, αναφορικά με τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών και άλλα (βλ. Πρόταση Συνηγόρου του Πολίτη).

Στη δική μας την περίπτωση εργαζόμασταν για 10 χρόνια ( άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο) στα Τ.Ε.Ε. ΤΟΥ ΟΑΕΔ,( Σχολές Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού), αρμοδιότητας Υπουργείου Απασχόλησης μεν, αλλά που σύμφωνα με τον νόμο 1566/1985, είναι τα μοναδικά σχολεία άλλων Υπουργείων που ανήκουν επίσημα στη Δευτεροβάθμια Ελληνική Εκπαίδευση.

Το έτος 2000, το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του δέχεται την προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών που αποκτήθηκε μόνο στο μάθημα της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και δύο χρόνια αργότερα με τον νόμο 3027/2002 μπαίνει οριστική φραγή για την προϋπηρεσία που αποκτήθηκε στα ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ αρμοδιότητας Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, για τη διδασκαλία οποιουδήποτε μαθήματος κάθε ειδικότητας εκπαιδευτικού, ενώ αναγνωρίζει την προϋπηρεσία που αποκτήθηκε στα ΝΑΥΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ αρμοδιότητας Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Αυτό που δεν είναι συνηθισμένο για τα υπόλοιπα κράτη μέλη της ΕΕ, είναι να αναγνωρίζεται η Διδακτική Προϋπηρεσία που αποκτήθηκε στα Ιδιωτικά Σχολεία και να δίνεται το δικαίωμα διορισμού σε μόνιμες θέσεις στα δημόσια σχολεία του ΥΠΕΠΘ, με τις προϋποθέσεις του νόμου 3194/2003, αλλά το κράτος να αδιαφορεί για τους πολίτες του που προσλαμβάνονται με νόμους και υπουργικές αποφάσεις, κοινωνικά κριτήρια και τυπικά προσόντα (πχ μεταπτυχιακό, διδακτορικό )στα δημόσια σχολεία του Ο.Α.Ε.Δ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ)τα οποία σχολεία ήταν και τα πρώτα στην Ελλάδα που ιδρύθηκαν για να παρέχουν δεκαετίες τώρα ,άριστο συνδυασμό Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ,σημαντικά εφόδια των μαθητών μας στην Αγορά Εργασίας.

Η δεύτερη στη σειρά μεταρρύθμιση που επιχειρήθηκε στο χώρο της Παιδείας ( νόμος 3475/2006) έρχεται να πετάξει οριστικά στο δρόμο εκατοντάδες εκπαιδευτικούς που εργαζόμασταν στα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΕΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, γιατί με την κατάργηση της διδασκαλίας των μαθημάτων Γενικής Παιδείας ( Θρησκευτικά, Ελληνικά, Ιστορία, Μαθηματικά, Φυσική-Χημεία, Ξένες Γλώσσες, Φυσική Αγωγή), έχει κοπεί κάθε σύνδεσή μας με τα συγκεκριμένα σχολεία και κυρίως παράνομα δεν αναγνωρίζεται η διδακτική μας προϋπηρεσία στις δημόσιες σχολικές τάξεις των συγκεκριμένων σχολείων , για να μπορέσουμε να ενταχθούμε στους Πίνακες του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας για την οποία ένταξή μας μάλιστα δεν απαιτείται ειδική δαπάνη από τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά νομοθετική ρύθμιση για την αφαίρεση της φραγής.

Ως άνεργοι που αγωνίζονται για τα προς το ζειν και κυρίως αγγίζοντας τα όρια του κοινωνικού αποκλεισμού δεν έχουμε πλέον την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα που απαιτούνται για δικαστικές προσφυγές, οι οποίες θα μας δικαιώσουν. Μία όμως σκέψη που θα έδινε προσωρινή λύση στο επαγγελματικό μας αδιέξοδο είναι να γίνουμε «οικονομικοί μετανάστες» μέσα στα όρια της Ε.Ε.

Επειδή το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σέβεται όλους τους άλλους Ευρωπαίους Πολίτες και αναγνωρίζει την προϋπηρεσία που αποκτήθηκε στα σχολεία κρατών μελών ΕΕ, σας παρακαλούμε να μας υποδείξετε τρόπους για να μπορέσουμε να εργαστούμε σε δημόσια σχολεία όμορων με την Ελλάδα κρατών ή άλλων κρατών μελών της Ε.Ε., έτσι ώστε να αποκτήσουμε νέα προϋπηρεσία ικανή για την ένταξή μας στους οικείους πίνακες του ΥΠΕΠΘ. Είμαστε σίγουροι πως η Ε.Ε θα εκτιμήσει την πολυετή διδακτική μας εμπειρία και τα τυπικά μας προσόντα.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο νυν Υπουργός Παιδείας της Ελλάδας κος Ευριπίδης Στυλιανίδης, αμέσως μετά την επίσημη από μας ενημέρωσή του, έδειξε πως αντιλήφθηκε το δίκαιο και το νόμιμο του αιτήματός μας και φαίνεται να υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον για μας, εφόσον το θέμα μας άρχισε να εξετάζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες(σύμφωνα με την σχετική απαντητική επιστολή του ΥΠΕΠΘ). Σχετική αλλά συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει από μέρους μας μετά από την πρόσφατη δήλωση του αρμόδιου Υφυπουργού Παιδείας κου Ανδρέα Λυκουρέντζου στη Ελληνική Βουλή, πως θα δοθεί λύση στο πρόβλημά μας «σε επόμενο νομοσχέδιο».

Εμείς, δεν αμφισβητούμε το ενδιαφέρον της νέας Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΕΠΘ, αλλά τα γεγονότα άλλα δείχνουν. Το 2004 ο προηγούμενος Υφυπουργός Παιδείας είχε πει πως θα δοθεί λύση στο πρόβλημά μας «εν ευθέτω χρόνω». Τέσσερα χρόνια μετά και είμαστε ακόμη στην αρχή, αν και το θέμα μας έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια την Ελληνική Βουλή με συμμάχους όλους τους Βουλευτές ανεξαρτήτως πολιτικής παράταξης.

Για λόγους συντομίας παραθέτουμε τους συνδέσμους οι οποίοι θα σας οδηγήσουν

Στις Προτάσεις του Συνηγόρου του Πολίτη και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους καθώς επίσης και στη Απαντητική Επιστολή του ΥΠΕΠΘ.

Με πλήρη ειλικρίνεια-επειδή πάντα υπάρχουν Έλληνες που φυλάνε Θερμοπύλες- θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως ο αριθμός μας σύμφωνα με την πρόσφατη στατιστική μας έρευνα δεν ξεπερνά τους 300 εκπαιδευτικούς στο σύνολο των παρακάτω κλάδων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, από τα 53/54 ΔΗΜΟΣΙΑ Σχολεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ, ισότιμα-αντίστοιχα του ΥΠΕΠΘ(ν.1566/1985):

ΠΕ 01---Θεολόγοι
ΠΕ 02---Φιλόλογοι
ΠΕ 03--- Μαθηματικοί
ΠΕ 04--- Φυσικοί-Χημικοί
ΠΕ 05--- Γαλλικής Φιλολογίας
ΠΕ 06 ---Αγγλικής Φιλολογίας
ΠΕ 07--- Γερμανικής Φιλολογίας
ΠΕ 11--- Φυσικής Αγωγής

Όλα τα συνημμένα έγγραφα και οι επιστολές βρίσκονται στα αρχεία του δικτυακού τόπου του Συλλόγου μας, στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://clubs.pathfinder.gr/kathigites/801845?folder=119812

Με την ελπίδα πως το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ θα σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών, περιμένουμε με ανυπομονησία τις συμβουλές σας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Με εξαιρετική εκτίμηση

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Υπερμαχία Χριστοδούλου     Κων/νος Σελιανίτης

 

 

 
Ερώτηση Λεβέντη για συγκρότηση Μ.Κ.Ε.Ο. στην Αρκαδία
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον κ. Υπουργό: Μεταφορών και Επικοινωνιών.

ΘΕΜΑ: Συγκρότηση Μικτού Κλιμακίου Ελέγχου Οχημάτων στην Αρκαδία.

Η Αρκαδία, μια περιοχή με μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο οχημάτων στο οδικό δίκτυό της, επειδή είναι συγκοινωνιακός κόμβος της Πελοποννήσου, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, που έχουν σχέση με την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Επιπρόσθετα, η εκτέλεση τεχνικών έργων σε τμήματα του εθνικού δικτύου και η κυκλοφορία οχημάτων εταιρειών εργολάβων στους χώρους των Ορυχείων και των Μονάδων της Δ.Ε.Η. Α.Ε. στο Ενεργειακό Κέντρο της Μεγαλόπολης, επιδεινώνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Για το λόγο αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη η σύσταση Μικτού Κλιμακίου Ελέγχου Οχημάτων (Μ.Κ.Ε.Ο.) στο Νομό, που σύμφωνα με το ν. 3446/2006 είναι αρμόδιο για τον έλεγχο, της νομιμότητας και ασφάλειας της κυκλοφορίας, των εκπομπών καυσαερίων των οχημάτων, τον έλεγχο νομιμότητας της διενέργειας μεταφοράς, καθώς και για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων.

Κατόπιν αυτών, ερωτάται ο κ. Υπουργός:
• Τι μέτρα προτίθεται να πάρει άμεσα, ώστε να συσταθεί (Μ.Κ.Ε.Ο.) στην Αρκαδία και ποιοι οι λόγοι για τους οποίους εδώ και δυο χρόνια από την ισχύ του σχετικού νόμου, δεν έχει ακόμα συγκροτηθεί;
• Σε ποιους Νομούς της χώρας δεν έχουν ακόμα συσταθεί (Μ.Κ.Ε.Ο.) και για ποιους λόγους;

Ο ερωτών Βουλευτής
ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

 

 

 

 
Η διάθεση εισιτηρίων για παιχνίδι με Θρασύβουλο
Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενόψει του αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ SuperLeague ΕΛΛΑΔΑ 2008-2009 την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008 μεταξύ των ομάδων ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια για τον παραπάνω αγώνα θα διατεθούν την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008 από το εκδοτήριο της Θύρας 2 στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ώρες 3.00μμ – 6.00μμ

Την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται εισιτήρια στο γήπεδο του Θρασύβουλου, στην Θύρα 3, για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήριο.
Τιμή εισιτηρίου: 20 €

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα