Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 17-10-2008

 

 

 

 

 
Μεγάλη η επιτυχία της εκδήλωσης για τη Νεανική Επιχειρηματικότητα
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Πνευματικό κέντρο «Πολύβιος» του Δήμου Μεγαλόπολης η ενημερωτική ημερίδα της Θυρίδας Νεανικής Επιχειρηματικότητας Μεγαλόπολης της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος της Μεγαλόπολης Παναγιώτης Μπούρας, ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτης Μπαζίγος, ο Αντινομάρχης Αρκαδίας Ευθύμιος Τζανετόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων Μεγαλοπόλεως και Φαλαισίας, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, επιχειρηματίες της περιοχής, μέλη των Τοπικών Συμβουλίων Νέων και πολλοί που ήθελαν να ενημερωθούν για τα συγκεκριμένα προγράμματα που εκτελεί η Θυρίδα Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Την εκδήλωση χαιρέτησε με μήνυμά του, ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην εκδήλωση χαροποίησε τους διοργανωτές και φυσικά αυτές οι ενημερωτικές ημερίδες δεν σταματάνε εδώ, καθώς την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Άργους θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη ενημερωτική ημερίδα και της Κεντρικής Θυρίδας Νεανικής Επιχειρηματικότητας Τρίπολης το Σάββατο 25 Οκτωβρίου.

Είναι πολύ σημαντικό να τύχουν της ίδιας ανταπόκρισης και αποδοχής οι παραπάνω αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας και χρειάζονται τη συμπαράσταση και τη γνώση σε θέματα επιχειρηματικότητας.

 

 

 
Αποτελέσματα αρχαιρεσιών ΕΛΜΕ Αρκαδίας
Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008 διεξήχθησαν στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρίπολης οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αρκαδίας για τη συνδικαλιστική χρονιά 2008-09. Τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΔΑΚΕ: 205 ψήφοι, 3 έδρες
ΠΑΣΚ: 171 ψήφοι, 2 έδρες
Σύνδεσμος Μονίμων και αναπληρωτών: 88 ψήφοι, 1 έδρα
Αγωνιστική Συσπείρωση και Συνεργασία Καθηγητών 59 ψήφοι, 1 έδρα

Οι εκπαιδευτικοί που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αρκαδίας είναι:
Γεώργιος Μαρκόπουλος ΔΑΚΕ
Ιωάννης Κρατημένος ΔΑΚΕ
Βασίλειος Μπιστόλας ΔΑΚΕ
Χρήστος Καρνέζης ΠΑΣΚ
Ευθυμία Λαλιώτη ΠΑΣΚ
Λάμπρος Αντωνάκος Σύνδεσμος Μονίμων και Αναπληρωτών
Ανδρέας Γιαννόπουλος Αγωνιστική Συσπείρωση και Συνεργασία

Ανακοίνωση- καταγγελία ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών >>>>>>>>

 

 

 
Η αποστολή για Σέρρες
Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανσερραικό (4.45 μ.μ.) στις Σέρρες.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας Κάρλος Καρβαλιάλ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στις Σέρρες, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γιώργος Αμπάρης, Νίκος Αναστασόπουλος, Φλάβιο, Ρικάρντο Εστέβες, Νίκος Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Σωκράτης Φυτανίδης, Ζορζίνιο, Πέτρος Κανακούδης, Ζεάν Κάρλος, Αντριάν Μπαστία, Ρούντολφ Ντουαλά, Ζαουάντ Ζαιρί, Λούσιο Φιλομένο, Μάρτιν Καμπούροφ, Οράσιο Καρντόσο, Μπρούνο Ουριμπάρι και Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με την Ξάνθη, δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Αστέρα ο Σεμπάστιαν Ερέρος και ο Ίσραελ Νταμόντε, ενώ επιστρέφουν στην δεκαοκτάδα ο Μπρούνο Ουριμπάρι και ο Οράσιο Καρντόσο.

Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για την Μακεδονική πόλη και θα διανυκτερεύσει απόψε σε ξενοδοχείο των Σερρών.

Στις Σέρρες οι νέοι, στο Ηράκλειο οι έφηβοι

Το Σάββατο παίζουν όμως και οι δύο ομάδες των τμημάτων υποδομής του Αστέρα στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα.

Στις 11.00 π.μ. μπαίνει πρώτα στη μάχη η ομάδα των νέων, που αντιμετωπίζει στο γήπεδο Παραλιμνίου Σερρών τον γηπεδούχο Πανσερραικό, στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία των δύο αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

Στις 4 μ.μ. είναι η σειρά της εφηβικής ομάδας του Αστέρα, που θα παίξει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο στο Ηράκλειο, αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ.

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 16/10/08 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους... Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα