Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 14-11-2008

 

 

 

 
Ανακοινώθηκε η αποστολή για Αρη
Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αρη (7.00 μ.μ.) στην Θεσσαλονίκη. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Καλίντ Κάραμα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αρη, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Γιώργος Αμπάρης, Νίκος Αναστασόπουλος, Φλάβιο, Νίκος Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Πέτρος Κανακούδης, Σωκράτης Φυτανίδης, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Ρούντολφ Ντουαλά, Ζαουάντ Ζαιρί, Λούσιο Φιλομένο, Μάρτιν Καμπούροφ, Οράσιο Καρντόσο, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ίσραελ Νταμόντε, Σεμπάστιαν Ερέρος, Ακης Στρατάκης και Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Πανθρακικό, δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Αστέρα ο τραυματίας Ρικάρντο Εστέβες και για μία ακόμα αγωνιστική οι τραυματίες Φάμπιο Φελίσιο, Ζεάν Κάρλος, Μανώλης Ψωμάς, ενώ μετά από αρκετό καιρό συμπεριλήφθηκαν σε αυτή οι Σεμπάστιαν Ερέρος και Ακης Στρατάκης. Η αποστολή της ομάδας θα διανυκτερεύσει απόψε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 13/11/08 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους... Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα