Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 10-12-2008

 

 

 

 
Νερά Αναβάλου - Λύση σωτηρίας για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα, διοργανώνουν το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 18:00μ.μ. στο Ίδρυμα Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη, συγκέντρωση για να δοθεί λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας.

 

 

 
Δώδεκα χρόνια Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του ΕΕΣ
Το 1996, μετά από πρωτοβουλία του αείμνηστου Γεώργιου Γιαννούλη, ξεκίνησε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνκού Ερυθρού Σταυρού. Από τότε μέχρι σήμερα, δώδεκα χρόννια μετά, αποτελεί την πρώτη και μεγαλύτερη δύναμη Εθελοντών Πρώτων Βοηθειών και Διάσωσης στην Αρκαδία με τεράστια προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Μέχρι σήμερα οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. Τριπόλεως, εχουν καλύψει όλες τις μεγάλες αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις της περιοχής αλλά και μικρότερες δραστηριότητες όπως τοπικά πρωταθλήματα σχολείων. Συνολικά έχουν παρασχεθεί 10.235 εθελοντικές ώρες σε υγειονομικές καλύψεις και σε σταθμούς Πρώτων Βοηθειών.

Σε περιόδους εκτάκτου ανάγκης, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο αλλά και στο εξωτερικό, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών Ε.Ε.Σ. Τρίπολης είναι πάντα παρόν για να συνδράμει τις κρατικές υπηρεσίες. Έρευνα και Διάσωση αγνοούμενων σε Μεγαλόπολη, Μαίναλο, Λούσιο, Αχλαδόκαμπο, Άργος, αντιμετώπιση των σεισμών της Αθήνας το 1999 με κλιμάκιο που παρέμεινε στην Αττική για ένα μήνα, αποστολή Εθελοντή Σαμαρείτη στην Αλβανία (Πόγραδετς) το 1998, αποστολή Εθελοντή Σαμαρείτη στην Σρί Λάκα το 2005, αντιμετώπιση των μεγάλων δασικών πυρκαγιών το 2007 αλλά και άλλων δασικών φωτιών κάθε καλοκαίρι, σεισμός της Πάτρας το 2008, είναι μόνο μερικές από τις πολλές αποστολές που συμμετείχαν οι Εθελοντές Σαμαρείτες και Διασώστες του Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Περισσότερα...

 

 

 
Εκπαίδευση μελών ΕΟΔ πάνω σε θέματα αεροδιάσωσης
Την Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2008, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μαθητών της σχολής βασικής εκπαίδευσης της ΕΟΔ Αρκαδίας στην βάση των 358 και 384 Μοιρών Έρευνας και Διάσωσης στην Ελευσίνα. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκπαίδευσης των μελών της ΕΟΔ πάνω σε θέματα αεροδιάσωσης. Να ευχαριστήσουμε θερμά το πλήρωμα βάρδιας για την πολύπλευρη ενημέρωση καθώς και όλο το προσωπικό της μοίρας που μας υποδέχθηκαν θερμά και μας κατατόπισαν πλήρως πάνω σε επιχειρησιακά θέματα. Ευελπιστούμε σε μία κοινή άσκηση μέσα στο 2009.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

 

 

 
Ανακοίνωση ΚΝΕ
Προκαλούν οι αστυνομικές αρχές και στην Τρίπολη.
Τα όργανα του κράτους μαθημένα να αντιμετωπίζουν το λαό σαν εχθρό, σήμερα στην Τρίπολη, έβαλαν στόχο το οργανωμένο ταξικό λαϊκό κίνημα που διαδήλωσε στο κέντρο της πόλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, στον αυταρχισμό, την καταστολή και τη δολοφονία του 15χρονου παιδιού.

Επέλεξαν να προκαλέσουν μετά την ολοκλήρωση της μαζικής, οργανωμένης και περιφρουρημένης πορείας του ΠΑΜΕ. Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα