Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 9-12-2008

 

 

 

 
Αναβάλλεται η εκδήλωση της COSMOTE για τον Αστέρα Τρίπολης
Λόγω των τραγικών γεγονότων που διαδραματίζονται σε ολόκληρη τη χώρα, η COSMOTE κρίνει σκόπιμο η εκδήλωσή της για την ανακοίνωση της χορηγίας στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008, να μην πραγματοποιηθεί.

 

 

 
Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Αρκαδίας
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αρκαδίας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Τρίτη 9-12-08 και αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει την οδύνη του για τη δολοφονία του 16χρονου μαθητή και να καταδικάσει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την αστυνομική βία.

Οι ενέργειες των κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου αμαυρώνουν τη μνήμη του Αλέξη και είναι έξω από τους δημοκρατικούς θεσμούς. Η βία από όπου και αν προέρχεται είναι καταδικαστέα, καθώς στρέφεται εναντίον της ανθρώπινης ζωής, της αξιοπρέπειας που μόνο η Δημοκρατία προστατεύει. Ένα σύστημα που προβάλλει ως ιδανικό τον πλουτισμό σε μια νύχτα και προκαλεί τους νέους με την ανεργία και αμείβει με μισθούς πείνας, είναι αναπόφευκτο να γεννά τέτοια φαινόμενα.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους Αρκάδες συμπολίτες να υπερβούν την ψυχική φόρτιση λόγω των τελευταίων γεγονότων και να αρθούν στο ύψος που επιτάσσει η Δημοκρατία για τη διαφύλαξη της ζωής, της εργασίας και περιουσίας των πολιτών.

Ο Πρόεδρος
Κρατημένος Ιωάννης

 

 

 

 
3ο Κύπελλο Κ.Ο.Α.Τ
Σας γνωρίζουμε ότι στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2008 έγιναν οι αγώνες με την επωνυμία << 3ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΑΤ >> στο κλειστό κολυμβητήριο του Δ.Α.Κ Τρίπολης που είχαν κατά γενική ομολογία μεγάλη επιτυχία τόσο αγωνιστική όσο και οργανωτική από το σύλλογο μας.

Το διήμερο ήλθαν στην πόλη μας 585 αθλητές από 32 συλλόγους μαζί με τους συνοδούς και τους γονείς τους. Υπολογίζεται ότι απόλαυσαν την πόλη μας και τη φιλοξενία της τουλάχιστον 1800 άτομα .

Αυτό το κατάφερε ο σύλλογος μας σε μια ακόμη προσπάθεια για να δείξει ότι η κολύμβηση στην πόλη μας έχει υποδομή , παρόν αλλά και μέλλον.Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Κ.Ο.Ελλαδος Κος Διαθεσοόπουλος Δ. ο Αντινομάρχης Κος Δούρος Δ. ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Κος Παυλής Δ. ο Πρόεδρος του ΔΑΚ Κος Τζιούμης Κ. και ο δημοτικός σύμβουλος Κος Παρασκευόπουλος Παν.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια μας αυτή, ώστε να στεφθούν από επιτυχία οι αγώνες. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε, τον Νομάρχη Αρκάδιας Κον Κωνσταντόπουλο Δ. το Επιμελητήριο Αρκαδίας καθώς και τους επιχειρηματίες της πόλης,.ΜΕΛΕΓΟΥ ΑΙΚΑΤΑΡΙΝΗ -ΠΙΤΕΡΟΣ Ν.&Β. -ΜΠΑΚΟΥΡΗ ΕΛΕΝΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ-ΑΦΟΙ ΜΙΓΓΙΝΑ.- ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡ.- ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ -ΜΑΛΛΙΡΗΣ ΙΩΑΝ.-ΛΑΓΓΑΣ ΑΘ.-ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡ. για την οικονομική βοήθεια προς το σύλλογό μας.

Επίσης το Δημοτικό ραδιόφωνο για την προβολή , μέσα από τη συχνότητα με τη διαφήμιση των αγώνων, το Σώμα Ελλήνων Διασωστών για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και τον πρόεδρο του Α.Κ.Δ.Τρίπολης για την πολύτιμη βοήθειά του στη διεξαγωγή των αγώνων .
Από τα βάθη της καρδιάς μας ολόψυχα ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος      Αγγελόπουλος Αθανάσιος

---------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΥΟ (2) ΧΡΥΣΑ ΕΠΤΑ (7) ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΑΛΚΙΝΑ

Μεγάλη επιτυχία του ΚΟΑΤ στο <<3ο κύπελλο ΚΟΑΤ>> που διοργάνωσε ο σύλλογος μας για τρίτη συνεχομένη φορά στην ιστορία του, κάνοντας θεσμό την διοργάνωση για την κολύμβηση στην πόλη μας.

Κατάφερε να κατακτήσει δύο (2) Χρυσά, επτά (7) Αργυρά και πέντε (5) Χάλκινα μετάλλια, μεταξύ 585 αθλητών καταλαμβάνοντας την 6η θέση στα τριάντα δύο σωματεία που έλαβαν μέρος. Επίσης τρεις αθλητές του έπιασαν τα όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αυτοί είναι ο Γιαλαμάς Αδωνης στα 50μ-100μ και 200μ Ύπτιο, η Καραμήτου Αναστασία στα 50μ και 100μ Ελεύθερο και η Κωστόγιαννη Μαριλέτα στα 100μ και 200μ Ύπτιο.

Το Δ.Σ συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες και τις προσπάθειες τους

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος      Αγγελόπουλος Αθανάσιος

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα