Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 9-10-2008

 

 

 

 
Προκήρυξη θέσης γραμματέα στο ΚΠΕ Ηραίας
Έχει προκηρυχθεί μία θέση μερικής απασχόλησης γραμματέα στο ΚΠΕ Ηραίας με 14μηνη σύμβαση έργου.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει σε 4 (;) ημέρες. Περισσότερες πληροφορίες στο site www.ein.gr

 

 

 
Ο ΣΑΟΟ στον Δυτικό Χελμό
Την ερχόμενη Κυριακή 12 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων διοργανώνει πορεία στον Δυτικό Χελμό από Χιονοδρομικό Κέντρο, Καταφύγιο, Κάτω Κάμπο, κορυφή Προφ. Ηλία 2282μ, Πλανητέρο διάρκειας 9 ωρών.
Θα γίνει και δεύτερη πορεία, διάρκειας 4 ωρών.

Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει από την κεντρική πλατεία στις 6:00 το πρωί και η επιστροφή το απόγευμα.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου Μητροπολίτου Δανιήλ 2 ή στο τηλέφωνο 2710 234980 βραδινές ώρες.

 

 

 

 
Ανακοίνωση έρευνας-διάσωσης πολίτη από μέλη του Συνδέσμου - εφέδρους των Ε.Δ.
Από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Π.Σ.Ε.Ε.Δ.) - Παράρτημα Τρίπολης ανακοινώθηκε ότι το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30, στην περιοχή της Βυτίνας και συγκεκριμένα στην Α' είσοδο της Βυτίνας από την Ε.Ο. Τρίπολης-Πύργου, οι Καρύδης Αδαμάντιος του Γεωργίου (Πρόεδρος ΠΣΕΕΔ) και Βασάλος Κωνσταντίνος του Στυλιανού (μέλος ΠΣΕΕΔ) εντόπισαν τον Ρ.Π., 75 ετών, κάτοικο Βυτίνας, να κινείται τραυματισμένος ,μετά από πτώση του, με κατεύθυνση νότια από την Ε.Ο. προς το δάσος στους πρόποδες του όρους Μαινάλου.

Παρά την προσωρινή απώλεια οπτικής επαφής με τον τραυματία , ο οποίος λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων του, όπως απέδειξε αργότερα η έρευνα της Αστυνομίας, συνέχιζε να κινείται, οι έφεδροι ειδοποίησαν το Α.Τ. Λεβιδίου και αμέσως ξεκίνησαν επιχείρηση ταχείας έρευνας σύμφωνα με την εκπαίδευσή τους, κατόπιν της οποίας εντοπίστηκε εκ νέου ο τραυματίας 1,5 χλμ. δυτικότερα εντός του δάσους. Αφού κατεύθυναν επί τόπου τους αστυνομικούς που είχαν καταφθάσει, παρείσχαν Πρώτες Βοήθειες και μετέφεραν τον τραυματία μέχρι την Ε.Ο. όπου ήλθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, εξετάστηκε από ιατρό και διαπιστώθηκαν τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και κατάγματα του θώρακα, αποτέλεσμα διαδοχικών πτώσεων από απώλεια ισορροπίας, οπότε και αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης \"Ευαγγελίστρια\".

Χάρις στην έγκαιρη και αποτελεσματική δράση των Εφέδρων της Τρίπολης, η ζωή ενός συμπολίτη μας διεσώθη προλαμβάνοντας δυσάρεστα γεγονότα και μεγαλύτερη κινητοποίηση εκ μέρους των φορέων Έρευνας-Διάσωσης.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει επίσης στο Α.Τ. Λεβιδίου από όπου το περιπολικό με τους δύο Αστυνομικούς κατεύθασε στη Βυτίνα εντός πενταλέπτου από τη στιγμή της ειδοποίησης τους.\"

Εκ μέρους του ΠΣΕΕΔ - Παράρτημα Τρίπολης

Ο Πρόεδρος Τ.Σ. ΠΣΕΕΔ,
Καρύδης Αδαμάντιος

Ο Γραμματέας Τ.Σ. ΠΣΕΕΔ,
Μεθενίτης Σταμάτιος

 

 

 
24ωρη Πανεργατική Απεργία στις 21 Οκτωβρίου
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας καλεί όλους τους εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα, για την υπεράσπιση και διεκδίκηση βασικών και θεμελιωδών εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων που αμφισβητούνται και υπονομεύονται από τις ασκούμενες πολιτικές.

Εκφράζει την ριζική διαφωνία του στον προτεινόμενο προϋπολογισμό, ο οποίος όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει και δεν ικανοποιεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των εργαζομένων, απεναντίας χαρακτηρίζεται από έντονα αντικοινωνικά, φοροπληκτικά και αντιαναπτυξιακά χαρακτηριστικά.

Απαιτεί την ριζική αλλαγή της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής, της λιτότητας, της περικοπής των κοινωνικών παροχών και υπηρεσιών, της δραματικής μείωσης των δημόσιων επενδύσεων και της αναπτυξιακής προοπτική της χώρας.

Διεκδικούμε τη δίκαιη διανομή και αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου, την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, των δημόσιων επιχειρήσεων και υπηρεσιών, την αποτροπή των ιδιωτικοποιήσεων την πάταξη της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας της αγοράς, την μείωση των τιμολογίων των ΔΕΚΟ, των διοδίων, των καυσίμων.

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 6:30 μ.μ η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας διοργανώνει (στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου) Σύσκεψη Σωματείων και εργαζομένων με θέμα:

Απεργιακή κινητοποίηση της 21 Οκτωβρίου - προετοιμασία για την επιτυχία της.

Στη Σύσκεψη θα συμμετέχει και αντιπροσωπεία της Γ.Σ.Ε.Ε.


Το ΠΑΜΕ ΕΚΠ/ΚΩΝ για την απεργία

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Στις 21 Οκτώβρη η εργατική τάξη της χώρας δίνει συνέχεια στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις της προηγούμενης περιόδου. Σήμερα που κλιμακώνεται η αντιλαϊκή επίθεση της Κυβέρνησης της ΝΔ πάνω στο εισόδημα και τις εργασιακές κατακτήσεις και τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα είναι αναγκαίο παρά ποτέ να κλιμακώσουμε τη δράση μας ενάντια στην Ε.Ε., στις Ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες και τα κόμματα του Ευρωμονοδρόμου, τη μαζική καταδίκη του δικομματισμού που υπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου.
Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών με την έναρξη της σχολικής χρονιάς κατέθεσε ολοκληρωμένο πλαίσιο που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μας και πρόγραμμα δράσης που να ξεκινά αρχές Οκτώβρη σε συντονισμό με το υπόλοιπο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα με όρους ρήξης, σύγκρουσης και δημιουργίας όρων κλιμάκωσης του αγώνα.
Oι συμβιβασμένες ηγεσίες της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ ανακοίνωσαν για άλλη μια φορά μία 24ωρη χωρίς συγκεκριμένη κλιμάκωση, κάτω από τους σχεδιασμούς της ΑΔΕΔΥ. Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα