Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 8-9-2008

 

 

 

 

 
Τα τραγούδια του τρυγητή
Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 21.00 στην κεντρική πλατεία Αστρους θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τραγούδια του τρύγου, του κρασιού, του έρωτα και της αγάπης με την παρέα του Κώστα Παυλόπουλου.

Συμμετέχουν: το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αστρους και ο Σύλλογος Ελληνικών Χορών "Ο ΘΥΡΕΑΤΗΣ"

 

 

 
Εορτασμός της μάχης του Αγίου Νικολάου Βαλτεσινίκου
Το Σάββατο 13/9/2008 και ώρα 9:00 στον ιστορικό χώρο της Ιεράς Μονής του Αγίου Νικολάου Βαλτεσινίκου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την επέτειο της σθεναρής αντίστασης των Βαλτεσινιωτών και άλλων Γορτυνίων στον Ιμπραήμ Πασά το 1826.

 

 

 
Μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο εργατικό συλλαλητήριο των τε-λευταίων χρόνων κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ.

Οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους εκδήλωσαν την αντίθεσή τους ενάντια στις νεοφιλελεύθερες κυβερνητικές πολιτικές που έχουν ως αποτέλεσμα τη λιτότητα, την ακρίβεια, την ανεργία, τις ιδιωτικοποιήσεις, την αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων και τη συρρίκνωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων
Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν μπορεί να αποσιωπηθεί με τον υπερτονισμό από τα μέσα ενημέρωσης μεμονωμένων επεισοδίων.

Χαιρετίζουμε τη συμμετοχή των εργαζομένων, των συνδικάτων, ιδιαίτερα από κλάδους που οι εργαζόμενοί τους χτυπιούνται αλύπητα από την κυβερνητική πολιτική, της νεολαία που με την μαζική και ένθερμη συμμετοχή της έδωσε παλμό στο πανεργατικό συλλαλητή-ριο.

Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης είναι η αφετηρία ενός νέου αγώνα που πρέπει να κλιμακωθεί, με καθαρούς στόχους, με ενεργητική συμμετοχή των εργαζομένων, με σω-στή οργάνωση και προετοιμασία.


ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

 

 

 

 
Από την Πέμπτη τα εισιτήρια για Λάρισα
Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ενόψει του αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14.09.2008 και ώρα 19:00, μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος ότι η διάθεση εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τα εκδοτήρια του γηπέδου ως εξής:
• από Πέμπτη 11/09 έως Σάββατο 13/09, ώρες διάθεσης 17:00 - 20:00.
• την Κυριακή 14/09 από τις 13:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους της ομάδας ότι παιδιά ηλικίας μέχρι 5 ετών εισέρχονται στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, αποκλειστικά με ευθύνη του ενηλίκου που τα συνοδεύει, και χωρίς δικαίωμα αριθμημένης θέσης.
Τιμές εισιτηρίων: 15 €[παιδικό], 20€, 30€, 40€
Αναλυτικές πληροφορίες για τιμές ανά θύρα-Τμήμα, μπορούν οι φίλαθλοι να βρουν στο www.asterasfctickets.gr

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία για Λάρισα

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με την Λάρισα στην Τρίπολη, μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Κάρλος Καρβαλιάλ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε διάφορα συστήματα και σχήματα στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα, ενώ σήμερα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και πάλι σε θέματα τακτικής.
Με την Λάρισα δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Φιλομένο, Καρντόσο, Ζαιρί και οι τραυματίες Μιλάνο, Λαδάκης, με τον τελευταίο να έχει ξεκινήσει ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο.

Ενημερωτικά σεμινάρια στην Αθήνα

Η Superleague διοργανώνει για πρώτη φορά ειδικά ενημερωτικά σεμινάρια για τα στελέχη των ΠΑΕ στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.
Η πρωτοβουλία αυτή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος έχει ως στόχο την ενημέρωση των στελεχών των δεκαέξι ΠΑΕ που απαρτίζουν την Superleague και την καταγραφή των προτάσεών τους σε θέματα οργάνωσης και διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.
Το ενημερωτικό σεμινάριο, στο οποίο θα συμμετέχουν τα στελέχη της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα..

Ξεκινάνε οι έφηβοι την Κυριακή

Την Κυριακή ξεκινάει το εφηβικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα με την ομάδα του Αστέρα να υποδέχεται στην Τρίπολη την αντίστοιχη ομάδα του Θρασύβουλου στην πρεμιέρα.
Το νεοσύστατο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα έχει ένα διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής, αφού οι ομάδες χωρίζονται σε δύο ομίλους και οι έφηβοι του Αστέρα θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο, τον Λεβαδειακό, τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη, το Θρασύβουλο. Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, θα διεξαχθούν τρεις γύροι των εννέα αγωνιστικών.

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στη νέα κερκίδα

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στη νέα κερκίδα του γηπέδου του Αστέρα και θα είναι έτοιμη για να χρησιμοποιηθεί από τους φίλους της ομάδας στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Λάρισα.
Στην κερκίδα θα αναγράφεται τελικά η λέξη «ΜΩΡΙΑΣ» ενώ κάτω από τη νέσ κερκίδα θα γίνουν νέα μεγάλα γραφεία για τις διοικητικές υπηρεσίες της ΠΑΕ Αστέρας.

Έχασαν οι νέοι στην πρεμιέρα

Με ήττα ξεκίνησε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα νέων του Αστέρα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, αφού ηττήθηκε στο Στάδιο Καραισκάκη με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ του Φετφατζίδη (18’ 33’), ενώ ο Αστέρας μείωσε με γκολ του Γαβριήλ Αποστολίδη στο 69ο λεπτό.
Ολυμπιακός: Μένιος, Αποστολόπουλος, Κρητικός, Σαμαρόπουλος, Ρουγκαλάς, Κοτσαρίδης (90’ Αποστόλου), Βασιλογιάννης (80’ Κουρτάνοβιτς), Σταμόγιαννος, Πάλλας (71’ Γκαβασιάδης), Φετφατζίδης (65’ Βαλεριάνος), Ποτουρίδης.
Αστέρας: Κυριακόπουλος, Αργυρόπουλος, Σεντεμέντες, Μπάρος, Βλαχοκυριάκος, Πετρόπουλος (80’ Ντεκίδης), Γιαννούλης, Γεωργίου (58’ Μίχας), Αγγελόπουλος, Γ. Αποστολίδης, Α. Αποστολίδης (24’ Μέλλος).

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα