Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 7-12-2008

 

 

 

 
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (1-0)
Συνέχισε την καλή παράδοση...

Μετά την ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη και στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον Παναθηναϊκό, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πάρει έναν ακόμα βαθμό σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι το γήπεδο της Τούμπας από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ. Ταυτόχρονα συνέχισε την καλή παράδοση που δημιούργησε από πέρσι στη Σούπερ Λίγκα στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, παραμένοντας αήττητος και πάλι κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά».

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, με σκόρερ έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα, τον Ηλία Αναστασάκο που κέρδισε την μπάλα από τον Μαρσελάο, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Γιώργου Αμπάρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και παίζοντας με πίστη και αυτοπεποίθηση για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση κατάφερε να ισοφαρίσει στο 62ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, ο Φλάβιο έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Τσέζαρεκ.

Ο Κροάτης επιθετικός μπήκε στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ και από πλάγια θέση με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κώστα Χαλκιά φέρνοντας στα ίσια το παιχνίδι. Αυτό ήταν το 7ο τέρμα του Τσέζαρεκ στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, που τον φέρνει μόνο στην κορυφή του σχετικού πίνακα (ο Ογκουνσότο έχει έξι γκολ) και το 19ο στη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού έχει σκοράρει ακόμα ένα γκολ στο Κύπελλο Ελλάδος και έντεκα στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Αναστασάκος προσπάθησε να σκοράρει δύο φορές με κεφαλιά, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Αμπάρης τον «νίκησε» δείχνοντας τα πολύ καλά αντανακλαστικά του. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, η κεφαλιά του Λάκωνα επιθετικού ήταν από το ύψος της μικρής περιοχής και ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε παραχωρώντας κόρνερ!

Το τελευταίο σφύριγμα του Καβαλιώτη ρέφερι Χαραλαμπίδη βρήκε τους παίκτες του Αστέρα να αγκαλιάζονται και να αλληλοσυγχαίρονται στο κέντρο του γηπέδου. Αυτό ήταν το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που ο Αστέρας μένει αήττητος μετά τα παιχνίδια με τον Πανθρακικό και τον Εργοτέλη στην Τρίπολη και τα τρία δύσκολα εκτός έδρας με Αρη, Παναθηναικό, ΠΑΟΚ, που πλέον αρχίζει να σκέφτεται τον επόμενο αγώνα με τον Ηρακλή στην έδρα του.

Διαιτητής του αγώνα ο Χαραλαμπίδης (Καβάλας)

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Ηλιάδης (88' Αθανασιάδης), Αναστασάκος, Μαλεζάς, Λάκης (84' Κωνσταντινίδης), Μπαλάφας, Σνάουτσερ, Μπιζέρα (66' Μπακαγιόκο)
Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Κανακούδης, Ζαϊρί (72' Φυτανίδης), Καρντόσο, Τσέζαρεκ (90’ Ντουαλά), Φλάβιο, Λαζαρίδης, Νταμόντε, Εστέβες, Φιλομένο (81' Ψωμάς), Μαρσελάο

Κωστένογλου: «Σημαντικός βαθμός για μας»

Μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα ο προπονητής του Αστέρα Νίκος Κωστένογλου δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ έχοντας την συμπαράσταση του κόσμου του στην Τούμπα, θεωρείται από τους πιο δύσκολους αντιπάλους. Είναι φανερό πώς φέτος παρουσιάζεται καλύτερος από ότι τα τελευταία χρόνια.

Στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή, μας πίεσε και πέτυχε ένα γκολ από δικό μας λάθος, αλλά ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου και θα μπορούσε να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε αν και είχαμε αντίθετο άνεμο.

Αποκτήσαμε θάρρος και αυτοπεποίθηση, βελτιώσαμε την κυκλοφορία της μπάλας και βάλαμε ένα όμορφο γκολ. Προς το τέλος οπισθοχωρήσαμε και οι δικές μου αλλαγές είχαν στόχο να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα, γιατί είναι σημαντικός αυτός ο βαθμός.

Θα πρέπει να είμαστε στη συνέχεια σοβαροί, γιατί όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, τους αξίζουν συγχαρητήρια και συνεχίζουμε. Το ευχάριστο είναι ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος και να ισοφαρίσουμε. Χρειάζεται προσπάθεια και περισσότερη δουλειά»

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα