Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 7-11-2008

 

 

 

 
Κλειστό για λίγες μέρες το Μουσείο Υδροκίνησης
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς ανακοινώνει ότι το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα, ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Αρκαδία, θα παραμείνει κλειστό για το κοινό από την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008, λόγω εκτέλεσης των προγραμματισμένων εργασιών ανακαίνισης και συντήρησης.

 

 

 

 
Μαθητική κερκίδα με Πανθρακικό
Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στο Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό (3.00 μ.μ.) θα λειτουργήσει για μία ακόμα φορά φέτος μαθητική κερκίδα.

Καλεσμένοι του Αστέρα σε αυτό το παιχνίδι θα είναι οι μαθητές του 3ου Γυμνάσιου-Λυκείου Τριπόλεως στη Θύρα 4, καθώς και οι μαθητές του 3ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Τριπόλεως και το Γυμνάσιο-Λύκειο Λεβιδίου που θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 2, τμήμα Α.

Καρβαλιάλ: «Μικρολεπτόμερειες κάνουν τη διαφορά»

Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό, όπου θα πρέπει να θεωρηθούν απόντες οι τραυματίες Ζεάν Κάρλος και Φάμπιο Φελίσιο.

Στη σημερινή προπόνηση, αλλά και αύριο το πρωί, ο προπονητής του Αστέρα Κάρλος Καρβαλιάλ με τους συνεργάτες του θα δώσουν ιδιαίτερο βάρος στα θέματα τακτικής. Μετά την αυριανή πρωινή προπόνηση (11 π.μ.) ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει και την αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Μιλώντας για την ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτές τις ημέρες στην ομάδα, αλλά και για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Κάρλος Καρβαλιάλ δήλωσε «Το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ δεν επηρέασε την ομάδα, διότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι παίζοντας πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αυτή την περίοδο στην Ελλάδα και όσοι φίλαθλοι αναφέρονται για ελκυστικό ποδόσφαιρο, αναφέρονται σίγουρα στον Αστέρα. Αυτή είναι η δική μας αυτοπεποίθηση, των παικτών, της διοίκησης και των φιλάθλων μας.

Στα αποδυτήρια όλοι είναι γνώστες της πραγματικότητας, ότι η θέση που βρίσκεται η ομάδα δεν ανταποκρίνεται στο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει μέχρι σήμερα. Αυτή τη στιγμή μικρολεπτόμερειες κάνουν τη διαφορά. Μερικές φορές με ευθύνη μας (λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης), αλλά και στα τελευταία τρία παιχνίδια κάποια λάθη των διαιτητών έκαναν τη διαφορά επίσης.

Θέλουμε να αναγνωρίσουμε τον τρόπο που αντέδρασαν οι ιδιοκτήτες της ομάδας κ.κ. Γιάννης Καυμενάκης, Δημήτρης Μπάκος, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μας συνεχάρησαν ατομικά και ομαδικά, όλους τους παίκτες και τους προπονητές. Το εκτιμούμε όλοι πολύ αυτό, ενώ πρέπει να σας πω, πώς και οι φίλαθλοι-κάτοικοι της Τρίπολης μας έδωσαν την υποστήριξή τους κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Το εκτιμούμε πολύ αυτό και θέλουμε να τους ανταμείψουμε την Κυριακή»

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 6/11/08 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους... Περισσότερα...

 

 

 

 
2ο Πρωτάθλημα Ηραίας
Περισσότερα...

σκόρερ...

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα