Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 5-8-2008

 

 

 

 
Η Νεανική Χορωδία του ΟΡΦΕΑ στη Γερμανία
Η νεανική χορωδία του «ΟΡΦΕΑ» Τρίπολης υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση της μαέστρου κ, Χριστίνας Αθανασοπούλου, θα «ανοίξει τα φτερά της» για μία σειρά εμφανίσεων στην Γερμανία από 6/8/08 έως 12/8/08 πραγματοποιώντας ένα μουσικό οδοιπορικό στον απόδημο Ελληνισμό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στις πόλεις Βερολίνο, Πάυνε, Ανόβερο, Πάυνε, Βερολίνο. Το Πάυνε είναι η πόλη που έχει αδελφοποιηθεί με την Τρίπολη και θα φιλοξενηθεί εκεί η χορωδία του «ΟΡΦΕΑ», ανταποδίδοντας προηγούμενη φιλοξενία από το Δήμο Τρίπολης.

Μεγάλη είναι η στήριξη του Δήμου Τρίπολης για τη μετάβαση της χορωδίας, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Την χορωδία θα πλαισιώσει και ένα τμήμα της ορχήστρας «ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ ΟΡΦΕΑ» που έχει δημιουργηθεί τελευταία και έχει αποσπάσει τα κολακευτικότερα σχόλια, Καλλιτεχνικός διευθυντής της ορχήστρας είναι ο καθηγητής μουσικής κ. Τάσος Ψαρρός και θα συνοδεύσουν επίσης ο κ. Ζαχαρόπουλος Ζαχαρίας μαντολίνο, ο κ. Πίσχος Αναστάσιος μαντολίνο, ο κ. Θανόπουλος Κώστας κιθάρα, ο κ. Μπάκος Άκης μπουζούκι, η κ. Κουνέλη Μαρία κιθάρα κι η κ. Ηλιάκη Πόπη στο πιάνο.

Το πρόγραμμα είναι καθαρά ελληνικό με έργα των Θεοδωράκη, Χατζηδάκη και Σαββόπουλου που έχουν γίνει διεθνείς επιτυχίες.
Επίσης έχει γίνει επεξεργασία δύο τραγουδιών στα Γερμανικά που θα αποδώσει ο χορωδός της νεανικής κ. Κουρόγιωργας Γιώργος, με την συνοδεία της ορχήστρας και χορωδίας.

Καλή επιτυχία, καλό ταξίδι στα νέα παιδιά του «ΟΡΦΕΑ» και πάντα να συμβάλλουν στην προβολή της πόλης μας στο εξωτερικό και την διάδοση του πολυφωνικού τραγουδιού που αυτό κάνουν εδώ και τριάντα χρόνια.

Από το ΔΣ του ΟΡΦΕΑ

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα