Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 31-12-2007

 

 

 

 
Εορταστικές εκδηλώσεις για το νέο έτος
Η επίσημη δοξολογία για το νέο έτος θα τελεσθεί αύριο Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2008 στις 11.00 π.μ. στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου.
Μετά το τέλος της δοξολογίας και από ώρα 11.45 έως 13.30  ο Νομάρχης θα δεχτεί τις ευχές των Αρχών, των Φορέων, των Οργανώσεων και των πολιτών του Νομού στο Νομαρχιακό Κατάστημα.

Η Συντακτική Ομάδα του inArcadia εύχεται σε όλους τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου "Καλή Χρονιά, ευτυχισμένο το 2008, με υγεία και χαρά". 

 

 

 

 

 
Νέα του Αστέρα
Ευχές από τον Αστέρα Τρίπολης

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εύχεται σε κάθε άνθρωπο επί Γης,
το 2008 υγεία, εκπλήρωση των ονείρων του
και στους φιλάθλους κάθε επιτυχία και χαρά με την αγαπημένη τους ομάδα.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με την ΑΕΚ


Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Super League με την ΠΑΕ ΑΕΚ την Κυριακή 6-1-2008.

Από την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008 μέχρι την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008 και ώρες: 10.30-14.00 και 15.00-17.00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα μπορούν, όσοι διαθέτουν ΠΛΗΡΕΣ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ (δηλαδή εισιτήριο όπως το είχαν αγοράσει) από τον αγώνα με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ μαζί με την ταυτότητα τους, να αγοράζουν εισιτήριο για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ αντίστοιχης θύρας.

Σημειώνεται ότι τις ημέρες αυτές θα πωλούνται εισιτήρια ΜΟΝΟ σε όσους έχουν εισιτήριο από τον αγώνα με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ενώ για τους υπόλοιπους φιλάθλους, εφόσον μετά τη διαδικασία αυτή απομείνουν εισιτήρια, αυτά θα διατεθούν με τρόπο που θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Προπόνηση τη Δευτέρα


Τη Δευτέρα το πρωί όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα προπονήθηκαν και στο τέλος, ο Πάουλο Κάμπος τους ανανέωσε το ραντεβού στο γήπεδο την Τετάρτη, όταν δηλαδή θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι στη Λιβαδειά

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Αστέρα Πάουλο Κάμπος δήλωσε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και του Αστέρα.
Συμπλήρωσα ένα χρόνο στην Ελλάδα, μία χώρα που αγαπάω πολύ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα διεξάγεται στη χώρα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Η Ελλάδα είναι η 9η χώρα που εργάζομαι και με τη βοήθεια του Θεού πάμε καλά.
Σήμερα έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι χωρίς από δύο νεοφώτιστες στην κατηγορία ομάδες. Ο Λεβαδειακός είναι μία καλή ομάδα, προσπάθησε στον αγωνιστικό χώρο και το αποτέλεσμα πιστεύω πώς είναι δίκαιο. Για μας είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός της ισοπαλίας, αφού συνεχίζουμε να είμαστε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι ποδοσφαιριστές μου πάλεψαν και τα 90 λεπτά στο γήπεδο και όταν μείναμε με δέκα παίκτες.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω και να εξηγήσω, είναι πώς, για δεύτερη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι (Σ.Σ μετά τη Βέροια) παίζουμε στις 3 το μεσημέρι, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, με τον ίδιο διαιτητή και αποβάλλεται ο ίδιος ποδοσφαιριστής (Σ.Σ Ο Μασάντο). Δεν παραπονιέμαι για τη διαιτησία, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά πρέπει κάποιος να μου το εξηγήσει»

Σταθερά στην 4η θέση
Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 0-0


Ο Αστέρας κέρδισε έναν ακόμα πολύτιμο βαθμό εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, μετά την ισοπαλία 0-0 στη Λιβαδειά κλείνοντας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2007 διατηρώντας την 4η θέση στο βαθμολογικό πίνακα με 25 βαθμούς μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου.
Στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότεροι από 400 φίλαθλοι του Αστέρα, που βοήθησαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Αστέρα με τα τραγούδια τους, τα συνθήματά τους και φυσικά την παρουσία τους στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς.
Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες και το πάθος των ποδοσφαιριστών σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας.
Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 4ο λεπτό, όταν το σουτ του προωθημένου Οφρυδόπουλου έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια του Μπλάζιτς. Στο 27' ήταν σειρά των γηπεδούχων να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση, όταν μετά από σέντρα του Ντιμπάλα από δεξιά, το γυριστό σουτ του Ζησόπουλου έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ από την εστία του Αστέρα.
Τρία λεπτά αργότερα ο Αστέρας βγήκε και πάλι στην επίθεση, αλλά το δυνατό σουτ του Καρντόσο από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσαν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Λεβαδειακού.

Στο 37΄ ο Αμπάρης απέκρουσε εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Ποπόφ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ο Λεβαδειακός απείλησε την εστία του Αστέρα, αφού στη συνέχεια περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο και πρόσεξε περισσότερο την άμυνά του.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας βγήκε περισσότερο στην επίθεση, πίεσε περισσότερο τους γηπεδούχους και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Λεβαδειακού. Στο 54' και στο 68' τα σουτ των Λαζαρίδη και Φιλομένο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να φτάσουμε στο δίλεπτο 69-70' όταν οι Οφρυδόπουλος και Φιλομένο αστόχησαν από καλή θέση. Στην πρώτη περίπτωση, προηγήθηκε φάουλ του Καρντόσο από αριστερά, κεφαλιά-πάσα του Ψωμά και το σουτ του Οφρυδόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Φιλομένο έκανε μία προσωπική ενέργεια, απέφυγε δύο αντιπάλους του, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λεβαδειακού.
Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, στο φάουλ του Ρούσεφ στο 75' ο Αμπάρης καλά τοποθετημένος μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζεάν Κάρλος έκανε την κούρσα από αριστερά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Μπλάζιτς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζωγράφος (Αθηνών), που απέβαλε με δεύτερη κίτρινη το Μασάντο στο 76' και με απευθείας κόκκινη τον Ανδράλα στο 85ο λεπτό.

Λεβαδειακός: Μπλάζιτς, Εμεράν, Θεοδοσιάδης, Αντερσον, Ζησόπουλος, Λεονάρντο, Μοντόγια(60΄ Πιετρ), Ρουσεφ(88΄ Παρασκευαίδης), Ανδράλας, Ποπόφ, Ντιμπαλά.
Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Μασάντο, Οφρυδόπουλος, Μασάρα, Λαζαρίδης, Ψωμάς, Καρντόσο, Ζεάν, Ροζέριο(82΄ Λαδάκης), Ζαίρι(70΄ Ζουντί), Φιλομένο.

Λύγισε στο φινάλε η ομάδα των νέων

Στο φινάλε του εξ αναβολής παιχνιδιού με τη Βέροια λύγισε η ομάδα νέων του Αστέρα, αφού δέχτηκε γκολ στο 84ο λεπτό από τον Καρακατσάνη και ενώ όλα έδειχναν πώς ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος.

Μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα του Αστέρα, έχασε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη, αλλά και πάλι κρατούσε το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 12' με δυνατό σουτ του Ζιούλη έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η Βέροια ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε στο 77' με σουτ του Καλτσά μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο 84' όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κουλακίδης από δεξιά, ο Καρακατσάνης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καρυπίδης (Ημαθίας).
Βέροια: Ευαγγελόπουλος, Κοκκόλης (16' Γραμμάτης), Σαρμπίνος, Κουβατσίδης, Κουλακίδης, Κέρη, Αλναλιώτης, Παπαδόπουλος (90' Γιδάρης), Καλτσάς, Καρακατσάνης, Βασιλακάκης (46' Ορφανίδης, 90' Κοκαλιάρης).
Αστέρας: Παππάς (49' Γεωργακόπουλος), Ζίου, Πριόβολος, Βλαχοκυριάκος (87' Μπεντεβής), Χατζόπουλος, Τσουκάνι, Πετρόπουλος, Καπόγιαννης, Κουσκουνάς, Καλί, Ζιούλης.

 

 

 

 

 
Λήξη 26ου Χριστουγεννιάτικου τουρνουά
Το Τουρνουά Χριστουγέννων παίδων ΄΄ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ΄΄ συμπλήρωσε φέτος 26 χρόνια ζωής και πλέον έχει καθιερωθεί στο Ελληνικό Μπάσκετ και αποτελεί θεσμό για τα δεδομένα του αθλήματος.
Αποχαιρετώντας τους νεαρούς αθλητές από όλη την Ελλάδα, νιώθουμε την ανάγκη για άλλη μια φορά να τονίσουμε ότι, το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας, διαδραματίζει το σπουδαιότερο ρόλο στην εξέλιξη του αθλήματος, ειδικά δε στην Χώρα μας που το μπάσκετ έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και καθρεπτίζει την παραγωγική διαδικασία, στην πορεία εξέλιξης και προόδου του Ελληνικού Μπάσκετ.

Σε μια εποχή που το Ελληνικό Μπάσκετ, έχει κερδίσει την διεθνή καταξίωση και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις του Αθλήματος, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι η Καλαμάτα, η Μεσσηνία αποτελεί πλέον σταθμό και σημείο αναφοράς για την παραγωγική διαδικασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Το 1982 η E.O.K., ο Πέτρος Καπαγέρωφ & οι Συνεργάτες του, οραματίστηκαν και τα επόμενα χρόνια υλοποίησαν το πρόγραμμα Ανάπτυξης του Ελληνικού Μπάσκετ. Εμείς κάνοντας θεσμό την κορυφαία του Εκδήλωση, το Τουρνουά Χριστουγέννων για την πόλη της Καλαμάτας, απλά βαδίζουμε στα βήματά τους και συνεχίζουμε το έργο τους.

Για 26η χρονιά και 9η συνεχόμενη στην Καλαμάτα, από 26 – 30 Δεκεμβρίου 2007, διεξήχθη με εξαιρετική επιτυχία το φετινό Τουρνουά, στο οποίο πήραν μέρος 96 επιλεγμένοι αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Με διάθεση, πάθος και αγάπη και το κυριότερο εξαιρετικό ταλέντο, οι νεαροί αθλητές έδειξαν, γιατί το μπάσκετ έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Περισσότερα...     Στατιστικά...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα