Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 31-7-2007

 

 

 

 
Ρύθμιση κυκλοφορίας κατά διαστήματα στη Σήραγγα Αρτεμισίου
Ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 31 Ιουλίου και ώρα 11.00 μ.μ. και μέχρι την Τετάρτη 1 Αυγούστου και ώρα 05.00 π.μ. και από την Τετάρτη 1 Αυγούστου και ώρα 11.00 μ.μ. και μέχρι την Πέμπτη 2 Αυγούστου και ώρα 05.00 π.μ. θα λάβουν χώρα μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας των οχημάτων που διέρχονται από τη Σήραγγα Αρτεμισίου, λόγω εργασιών συντήρησης του τάπητα κυκλοφορίας εντός της Σήραγγας -μετώπων Νεστάνης-Νεοχωρίου- που θα πραγματοποιήσει το ΥΠΕΧΩΔΕ δια της ΕΥΔΕ/Συντήρησης Αυτοκινητοδρόμων.

 

 

 

 
Προκήρυξη για θέσεις εκπαιδευτών στο ΚΕΕ Αρκαδίας
Προκηρύσσονται θέσεις ωρομισθίων εκπαιδευτών – εκπαιδευτριών για το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας, για τα θεματικά πεδία «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και «ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ». Περισσότερα...

 

 

 

 

 
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Την Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2007, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εκλογές της Ένωσης Δημοσιογράφων Αρκαδίας (Ε.ΔΗ.Α.), στα εντευκτήρια της Χορωδίας Τρίπολης. Προσήλθαν και ψήφισαν τα 21 από τα 29 μέλη της νεοσύστατης Ένωσης. Μέλη της εφορευτικής επιτροπής και υπεύθυνοι για την εκλογική διαδικασία ήταν ο Γιώργος Μουστόγιαννης (Δημοσιογράφος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης) και ο Θόδωρος Τσάμης (Δημοσιογράφος της εφημερίδας <<Οδός Αρκαδίας>>.
Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ (19 ψήφους)
ΓΑΡΓΑΛΙΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ (18 ψήφους)
ΚΑΜΠΙΣΙΟΥΛΗ ΓΙΩΤΑ (18 ψήφους)
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (17 ψήφους)
ΜΑΡΙΩΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (16 ψήφους)
ΤΡΑΧΑΝΑ ΜΠΕΤΤΥ (16 ψήφους)
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (16 ψήφους)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ (16 ψήφους)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ (17 ψήφους)
ΣΙΑΒΡΑΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (16 ψήφους)
Όλοι οι υποψήφιοι εξελέγησαν στο 7μελές διοικητικό συμβούλιο και στην 3μελή εξελεγκτική επιτροπή.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ύστερά, από την εκλογική διαδικασία και την καταμέτρηση των ψήφων, έγινε η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Δημοσιογράφων της Αρκαδίας. Παρόντα ήταν και τα επτά εκλεγμένα μέλη του συμβουλίου και ύστερα από συναινετικές και ομόφωνες διαδικασίες, προέκυψε η σύνθεση του Δ.Σ.

Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Νίκος Γαργαλιώνης (εκδότης της ιστορικής εφημερίδας «Οδός Αρκαδίας»)
Αντιπρόεδρος ο Μηνάς Αρτόπουλος (δημοσιογράφος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας της Τρίπολης)
Γραμματέας ο Σταυρός Κουκάκης (υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αθλητικογράφος)
Ταμίας η Γιώτα Καμπισιούλη (δημοσιογράφος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας της Τρίπολης)
Έφορος εντευκτηρίων ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος (παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής στο Tv super)
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων η Μπέττυ Τραχανά (δημοσιογράφος και παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων της Αρκαδικής Τηλεόρασης)
Έφορος εκδηλώσεων ο Δημήτρης Μαριώλος (εικονολήπτης)

 

 

 

 
Ανακοίνωση ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης
Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι ο κ. Δημήτρης Μποροβήλος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ και ο κ. Γιώργος Μποροβήλος, πρώην διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ, όπως επίσης και εκπρόσωπος της ομάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League.

Δηλώσεις Γιάννη Καυμενάκη

Μετά την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Αστέρας κρίθηκε απαραίτητη η διοικητική αναδιάρθρωση. Πάνω στο θέμα αυτό ο κ. Γιάννης Καυμενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση «Με χαρά μου σήμερα καλωσορίζω τον κ. Δημήτρη Μποροβήλο στη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ και τον κ. Γιώργο Μποροβήλο στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ και εκπροσώπου μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα.
Τόσο εγώ, όσο και ο κ. Μπάκος, που δική μας επιθυμία είναι αυτές οι επιλογές, θέλουμε να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο έργο τους, έχοντας υπόψη τους ότι θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη μας.
Γνωρίζοντας το ήθος, την εργατικότητα και τις γνώσεις τους περί ποδοσφαίρου είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουν στο δύσκολο έργο που έχουν να φέρουν σε πέρας»

Ο Αστέρας στο Καρπενήσι

Με αρχηγό αποστολής το Μπάμπη Σκορπίδα αναχώρησε σήμερα το πρωί (8 π.μ) για το Καρπενήσι ο Αστέρας Τρίπολης, προκειμένου να κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών ήταν αποτυπωμένη η ικανοποίηση από τη μέχρι σήμερα δουλειά που έχει γίνει, αλλά και το πείσμα για τα δύσκολα που τους περιμένουν το άμεσο διάστημα στο Καρπενήσι.

Πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι, ο προπονητής Πάουλο Κάμπος δήλωσε «Κάναμε σκληρή δουλειά μέχρι τώρα δίνοντας το βάρος κυρίως στη φυσική κατάσταση. Οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάναμε όλο αυτό το διάστημα και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Όσον αφορά τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Κόρινθο και τον Ιωνικό, ήταν ένα «πάρτι» για τους φιλάθλους μας, προκειμένου να δουν τους παίκτες μας σε δράση.
Από σήμερα ξεκινάει στο Καρπενήσι το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας, όπου μας περιμένει πολλή δουλειά»

Σήμερα το απόγευμα, ο Αστέρας έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Καρπενήσι μπαίνοντας κατευθείαν σε εντατικούς ρυθμούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα