Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 28-12-2007

 

 

 


 
Πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου
Α΄Εθνική, 14η αγωνιστική
 
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ο.Φ.Η.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΒΕΡΟΙΑ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ



Δ΄Εθνική

-
Τοπικό,
Α' & Β' κατηγορία
-

Έμφαση στην τακτική δίνει ο Αστέρας

Παρουσία πολλών φιλάθλων πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Αστέρα με τον Πάουλο Κάμπος να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του αρχικά χώρισαν σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και δούλεψαν μαζί τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο Κυριακάτικο παιχνίδι στη Λιβαδειά (3 μ.μ.), ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Φλάβιο, Τσέζαρεκ, των οποίων παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό, ενώ κανονικά ακολούθησε την προετοιμασία όλης της εβδομάδας ο Αντώνης Λαδάκης.

Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, ενώ αργότερα θα αναχωρήσει η αποστολή του Αστέρα για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το αναβληθέν παιχνίδι για το πρωτάθλημα νέων στη Βέροια. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 11.30 π.μ.

Μέσα σε πολύ καλό οικογενειακό και εορταστικό κλίμα έγινε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αστέρα. Μία γιορτή που στην ουσία ήταν αφιερωμένη στα μικρά παιδιά των ποδοσφαιριστών, του προπονητικού τημ, των παραγόντων και του προσωπικού της ΠΑΕ.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν εκεί, όπως και τα δώρα, το κέφι περίσσευε και τα παιδικά χαμόγελα κυριάρχησαν στην γιορτή του Αστέρα που έγινε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.

Πρωταγωνιστές τα παιδιά, που διασκέδασαν πραγματικά με την ψυχή τους, ενώ είπαν και τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Τέλος, τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία από τα τμήματα ακαδημιών και την ομάδα νέων του Αστέρα θα επισκεφθεί το Ίδρυμα Τυφλών στην Τρίπολη, στα πλαίσια των κοινωνικών εκδηλώσεων του συλλόγου αυτές τις Άγιες Ημέρες.

 

 

 

 

 
Αποτελέσματα 26ου τουρνουά Χριστουγέννων παίδων
''ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ''
Καλαμάτα 26 έως 30-12-07

1η μέρα απόγευμα 27-12-07


ΑΙΠΥΤΟΣ - ΝΗΛΕΑΣ  80-57 στατιστικά >>

ΔΑΙΚΛΗΣ - ΚΡΕΣΦΟΝΤΗΣ  57-47  στατιστικά >>

ΓΛΑΥΚΟΣ - ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ  50-68 στατιστικά >>

ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ - ΝΕΣΤΩΡ  67-59 στατιστικά >>


2η μέρα πρωί 28-12-07

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ - ΔΑΙΚΛΗΣ  60-73 στατιστικά >>

ΝΕΣΤΩΡ - ΑΙΠΥΤΟΣ  96-88  στατιστικά >>

ΝΗΛΕΑΣ - ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ  70-58  στατιστικά >>

ΚΡΕΣΦΟΝΤΗΣ - ΓΛΑΥΚΟΣ  44-80 στατιστικά >>

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα