Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 28-9-2007

 

 

 

 
Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δ.Β. Κυνουρίας «έλα να πεις πως θες να ζεις»
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

* Είσαι νέος ή νέα από 15 έως 28 ετών;
* Θέλεις να εκφράσεις τις απόψεις και τις θέσεις σου για θέματα που αφορούν την καθημερινή σου ζωή στην περιοχή σου;

Έλα στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, μίλα για τους προβληματισμούς σου και πάρε πρωτοβουλία για ότι σε ενδιαφέρει και σ’ απασχολεί.

Τι είναι τα Τοπικά Συμβούλια Νέων;

Αποτελούν μια πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.
Τα Τοπικά Συμβούλια Νέων λειτουργούν σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καθιστούν τους νέους ενεργούς πολίτες.

Πώς μπορείς να γραφτείς;

Κατ’ αρχήν πρέπει να είσαι από 15 έως 28 ετών και να είσαι εγγεγραμμένος στο Δημοτολόγιο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
* για να γραφτείς στο Μητρώο Νέων, υποβάλλεις αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία (Πρωτόκολλο) του Δήμου.

Ποια διαδικασία ακολουθείται;

* παίρνεις μέρος στην ψηφοφορία για να εκλέξεις μέλη ή να εκλεγείς ο ίδιος/ίδια ένα από τα μέλη του Συμβουλίου Νέων
* εάν εκλεγείς μέλος του Συμβουλίου, στην πρώτη συνεδρίασή του, ψηφίζεις για την εκλογή Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου, Γραμματέα και Ταμία
* σε κάθε περίπτωση παίρνεις μέρος στις Δημόσιες Συνεδριάσεις της Συνέλευσης του Δημοτικού σου Συμβουλίου Νέων, για να εκφράσεις τις απόψεις σου. Με αυτό τον τρόπο το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, μέσω του Προέδρου του, προωθεί όλες τις απόψεις, τα θέματα και τα ενδιαφέρονται των νέων της περιοχής μας στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Πώς θα λειτουργεί το Τοπικό Συμβούλιο Νέων;
 
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας αναλαμβάνει την υποχρέωση για την καλή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων.
Όλα τα Τοπικά Συμβούλια Νέων θα συνεργάζονται σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Για όλες τις εκδηλώσεις των Τοπικών Συμβουλίων Νέων (ημερίδες, έρευνες, πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες) προβλέπεται συγχρηματοδότηση από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

Τα Τοπικά Συμβούλια Νέων προωθούν την ενεργό συμμετοχή των νέων στα κοινά, κάτι που είναι βασικό άξονα της Ευρωπαϊκής πολιτικής της για τους νέους.

Πληροφορίες – Εγγραφές

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας
Τηλ. 27550 22901 – Φαξ 27550 22213
e-mail: astros01 @ otenet.gr

 

 

 

 
Ο Αστέρας παρουσίασε τον Ζαιρί
Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε σήμερα στα γραφεία της, το νέο της μεταγραφικό απόκτημα Μαροκινό διεθνή ποδοσφαιριστή με Γαλλικό διαβατήριο Ζαουάντ Ζαιρί, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας για τον επόμενο χρόνο.

Ο Ζαιρί γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1982, έχει ύψος 1.81 ζυγίζει 75 κιλά, είναι μεσοεπιθετικός και στον Αστέρα θα φοράει το Νο17.

Ο Ζαιρί αγωνίστηκε ένα χρόνο στη Γκενιόν (2000-2001), για πέντε χρόνια στη Σοσό (2001-2006), με τους τελευταίους έξι μήνες να αγωνίζεται ως δανεικός στη Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας, ενώ την περίοδο 2006-2007 έπαιξε στη Μποαβίστα και τη Νάντ.

Ο Ζαιρί είναι 25 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Μαρόκου, με την οποία έχει σημειώσει 6 τέρματα.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος ήταν αυτός που πήρε πρώτος το λόγο κατά τη σημερινή παρουσίαση λέγοντας για τη μεταγραφή του Ζαιρί «Έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε σήμερα έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή, που μετά την εισήγηση του προπονητή κ. Κάμπος, κατορθώσαμε να εντάξουμε στο δυναμικό της ομάδας μας.
Θέλουμε να πιστεύουμε πώς με την ενίσχυσή μας αυτή θα κατακτήσουμε νέους ορίζοντες, νέες επιτυχίες, που σε πρώτη φάση θα είναι η καλή πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και η άνετη παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Στη συνέχεια, θέλουμε να γίνει πράξη το όραμα των ιδιοκτητών της ομάδας που σημαίνει ένα πολύ καλύτερο αύριο για τον Αστέρα»

Στη συνέχεια πήρε το λόγο, ο προπονητής του Αστέρα Πάολο Κάμπος που καλωσόρισε τον Ζαιρί στην Τρίπολη ευχόμενος να προσφέρει αυτά που μπορεί στην ομάδα «Θέλω να καλωσορίσω το Ζαιρί στον Αστέρα. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής με πολύ καλό βιογραφικό σε μεγάλα σωματεία της Ευρώπης. Πιστεύω πώς θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που κάνουμε στο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο ιδιοκτήτες της ομάδας, που κατόρθωσαν να φέρουν το Ζαιρί στην ομάδα μας, ενώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κάραμα που βρήκε τη λύση για να έρθει ο παίκτης στον Αστέρα. Είναι πολύ δύσκολο, παίκτες με αυτή την ποιότητα και σε αυτό το χρονικό σημείο να έρθουν στην Τρίπολη.
Του εύχομαι καλή επιτυχία, καλή δουλειά και καλή πορεία με τη φανέλα του Αστέρα. Ήρθε σε ένα σωματείο που είναι μεν νέο, αλλά που έχει σκοπό να γίνει μεγάλο»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε: «Ήρθα στην Ελλάδα και τον Αστέρα, αφού συζήτησα με τους υπευθύνους και μοιράστηκα το όραμά τους. Για αυτό το όραμα ήρθα στον Αστέρα, για να το κάνω πράξη με την απόδοσή μου.
Θέλω να πιστεύω πώς θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου, με την εμπειρία και το παιχνίδι μου. Θα κάνω στο γήπεδο ότι μου ζητηθεί και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Στα αγωνιστικά του Αστέρα, ο Πάουλο Κάμπος με τους συνεργάτες του δούλεψαν το απόγευμα στο γήπεδο σε θέματα τακτικής, ενώ η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί.

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 27/9/07 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους Περισσότερα...

 

 

 

 
Αλλαγή διεύθυνσης ΚΕΕ Αρκαδίας
Σας ενημερώνουμε ότι το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας μεταστεγάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως στην Τρίπολη. Ως εκ τούτου η νέα μας διεύθυνση είναι οδός Μεταμορφώσεως & Αλέου ( δίπλα στον Ιερό Ναό ).

Ο Προϊστάμενος του Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας
Σπυρόπουλος Ηλίας

 

 

 

 
Περιοδεία Γιώργου Μαυρίκου στην Αρκαδία
ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ειδικότερα:
Την Πέμπτη 4/10 στις 6:30 το απόγευμα, περιοδεία στο Τουρκολέκα και στις 8 το βράδυ στις Χοιράδες.
Την Παρασκευή 5/10 το πρωί, περιοδεία στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, αργότερα στις 11 π.μ. θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο του ΡΟΚΑ στη βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης.
Στις 1.30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ στα γραφεία της Ν.Ε. του ΚΚΕ στην πλατεία Κολοκοτρώνη αρ.8, στις 6 το απόγευμα στου Σκορτσινού και στις 8 το βράδυ συγκέντρωση στο Λεοντάρι (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Φαλαισίας). Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα