Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 28-8-2007

 

 

 

 

 
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αρκαδίας για τις φωτιές
Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του για τις τραγικές απώλειες των συνανθρώπων μας, απλών ανθρώπων του μόχθου, αλλά και των συναδέλφων μας δασοπυροσβεστών από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα.
Οι ανθρώπινες απώλειες, η καταστροφή των περιουσιών και του περιβάλλοντος, μας έχει συγκλονίσει όλους.

Θεωρούμε όμως τραγικό και τρομακτικό το γεγονός ότι την κατάσταση που ζει η χώρα, έμελε να την πληρώσουν με τη ζωή τους δεκάδες συνάνθρωποί μας, αλλά και εργαζόμενοι δασοπυροσβέστες και οφείλουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής να εκφράσουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειές τους.

Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας συμπαραστέκεται στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, των εθελοντών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των απλών πολιτών που δίνουν τη δύσκολη και άνιση μάχη της πύρινης λαίλαπας.

Καλούμε τα Σωματεία μέλη να καταθέσουν οικονομική βοήθεια υπέρ των πυρόπληκτων στον ειδικό λογαριασμό που ανοίχτηκε από τη Γ.Σ.Ε.Ε στην «Εθνική Τράπεζα - πλ. Βικτωρίας» με αριθμό 118/348522 - 68.

 

 

 

 
ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Εκφράζουμε την πικρία, την οργή και την αγανάκτησή μας για το γεγονός ότι η χώρα μας βρέθηκε στο έλεος της πύρινης λαίλαπας που μέρες τώρα έκαψε ανθρώπους, περιουσίες, δάση, τον εθνικό πλούτο καταστρέφοντας το περιβάλλον.
Είναι τραγικό το γεγονός ότι την άνευ προηγουμένου κατάσταση που έζησε η χώρα, έμελε να την πληρώσουν με τη ζωή τους δεκάδες συνάνθρωποί μας, αλλά και εργαζόμενοι στην προσπάθεια κατάσβεσης.

Οφείλουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής να εκφράσουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειές τους.

Η εθνική τραγωδία με τις δεκάδες ανθρώπινες απώλειες, τις ανυπολόγιστες ζημιές και την τεράστια οικολογική καταστροφή, πρέπει να προβληματίσει τους πάντες για την προστασία και την αποφυγή στο μέλλον αντίστοιχων καταστάσεων.

Η προστασία του εθνικού πλούτου είναι υπόθεση όλων.

Συγχαίρουμε τους πολίτες, τους πυροσβέστες, τους εθελοντές, που αντιμετώπισαν τις φλόγες με κίνδυνο της ζωή τους, αλλά και τους συναδέλφους εργαζόμενους της ΔΕΗ, που πράττουν ότι είναι δυνατόν για την αποκατάσταση των βλαβών.

Όλοι βρισκόμαστε σε ετοιμότητα και εγρήγορση προκειμένου να έχουμε ουσιαστική παρέμβαση για την άμεση αποκατάσταση των βλαβών, για την ανακούφιση των πληγέντων συμπολιτών μας.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΡΥΧΕΙΩΝ - ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

 

 

 

 
Επιστολή Αλαβάνου στους πολιτικούς αρχηγούς
Κοινές προεκλογικές δεσμεύσεις σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης των πυρκαγιών μετεκλογικά, ζητά με επιστολή του προς τους πολιτικούς αρχηγούς ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνος.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει σήμερα το περιεχόμενο της επιστολής του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνου προς στους επικεφαλής των άλλων τριών κοινοβουλευτικών κομμάτων, η οποία κοινοποιήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθεί η εν λόγω επιστολή: Περισσότερα...

 

 

 

 
ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ
Συνεχίζονται οι περιοδείες και συγκεντρώσεις της Ν.Ε. Αρκαδίας του ΚΚΕ σε διάφορες περιοχές του νομού.

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου

• Στις 9:00 το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλή τον υποψήφιο βουλευτή Νικολάου Δημήτρη θα περιοδεύσει στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, Υγειονομικό και το Ι.Κ.Α. Τρίπολης.
• Στις Υπηρεσίες της Τρίπολης θα περιοδεύσει ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΚΕ Γούργαρης Γιώργος.
• Κλιμάκιο της ΚΝΕ στις 11:30 π.μ. θα περιοδεύσει σε στέκια νεολαίας στην Τρίπολη και στις 7 το απόγευμα στην περιοχή των Φιλικών στην Τρίπολη.
• Τα Δημοτικά Διαμερίσματα Ρίζες, Στάδιο και Κερασίτσα θα επισκεφτεί στις 7:30 μ.μ. ο υπ. Βουλευτής του ΚΚΕ Γόντικας Νίκος.

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου

• Κλιμάκιο του ΚΚΕ στις 9:00 το πρωί με επικεφαλή τον υποψήφιο βουλευτή Γόντικα Νίκο θα περιοδεύσει στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης.
• Στις 7μ.μ. κλιμάκιο της ΚΝΕ θα περιοδεύσει στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.
• Κλιμάκιο του ΚΚΕ θα περιοδεύσει το απόγευμα στο Λεωνίδιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα