Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 28-7-2007

 

 

 

 
Δύο νίκες στα πρώτα φιλικά του Αστέρα
Δύο νίκες ήταν ο απολογισμός του Αστέρα στα πρώτα φιλικά παιχνίδια που έδωσε στην Τρίπολη με την Κόρινθο (4-0) και τον Ιωνικό (1-0), ικανοποιώντας τους 1.000 φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο αψηφώντας τη ζέστη και την υψηλή θερμοκρασία.

Ο Πάουλο Κάμπος δοκίμασε διάφορα συστήματα και σχήματα κατά τη διάρκεια των δύο αγώνων και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Στο πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την Κόρινθο, ο Αστέρας είχε την υπεροχή σε όλο το διάστημα και δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά από την εστία των φιλοξενουμένων.

Στο 5ο λεπτό συνεργάστηκαν άψογα στη δεξιά πλευρά Μιλάνο και Φλάβιο, με το δεύτερο να κάνει σέντρα ακριβείας και ο Ροτζέριο με υπέροχη κεφαλιά να κάνει το 1-0.
Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 42' όταν σε έξυπνη εκτέλεση κόρνερ του Μιλάνο, ο προωθημένος σε αυτή τη φάση Καλί με κεφαλιά νίκησε το Σήψα διπλασιάζοντας τα τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν άλλα δύο τέρματα από το Μαουρίτσιο, στο 63' και στο 88' με κοντινά πλασέ, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 77ο λεπτό.
Ο Αστέρας είχε μερικές καλές φάσεις για να πετύχει και άλλα γκολ, όπως στο 26' όταν μετά από σέντρα του Μιλάνο από δεξιά, ο Ροτζέριο αιφνιδιάστηκε με αποτέλεσμα να μη σκοράρει προ κενής εστίας
Καλά σουτ είχε ο Μπολμποτσιάν στο 34' και στο 45' με το Σήψα να δείχνει τα καλά αντανακλαστικά του.

Η Κόρινθος απείλησε δύο φορές την εστία του Αστέρα. Στο 21' στο καλοχτυπημένο φάουλ του Κλοκίδη, όπου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και στο 29ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Κλοκίδη το μονοκόμματο σουτ του Ηλ. Γκολέμη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανιάτης.
Αστέρας: Αμπάρης, Φλάβιο, Καλί, Ψωμάς, Ζεάν, Τροίρης, Μαρτίνα, Ροτζέριο, Μιλάνο, Ζουντί, Μπολμποτσιάν, ενώ έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Λυμπερόπουλος, Οφρυδόπουλος, Μπρουνο, Γουάλας, Μαξ, Μαουρίτσιο.
Κόρινθος: Παναγιωτόπουλος, (38' Σήψας), Νικολόπουλος, Ευθυμίου, Σπυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Κλοκίδης, Σιώκος, Παπαδόπουλος, Σιττές, Σκούρτης, Ηλ. Γκολέμης.

Στο δεύτερο παιχνίδι σαφώς και ανέβηκε ο βαθμός δυσκολίας με τον Ιωνικό, ωστόσο ο Αστέρας ήταν και πάλι η ομάδα που δημιούργησε και έχασε τις κλασσικές ευκαιρίες στο παιχνίδι πριν σημειώσει το νικητήριο γκολ ο Νίκος Πουρτουλίδης στο 81ο λεπτό.
Σε εκείνο το σημείο του αγώνα, ο Ροτζέριο εκτέλεσε έξυπνα φάουλ από δεξιά και τροφοδότησε αριστερά του τον Πουρτουλίδη που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λουκινί και στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Ιωνικού σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Αστέρας είχε τις κλασσικές ευκαιρίες με τον Ιωάννου, όταν σε δύο τετ α τετ δεν κατάφερε να σκοράρει στο 7΄και στο 63' απέναντι σε Μπαρτζώκα, Λουκινί, ενώ είχε δύο πολύ καλά σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, στο 25' και στο 42' που κατέληξαν ελάχιστα άουτ από την εστία του Ιωνικού.

Ο Ιωνικός απείλησε δύο φορές σε ένα δίλεπτο, όταν στο 39' το χτύπημα φάουλ του Παβιό έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Αστέρα και στο 40' το δυνατό σουτ του Μακόρ μέσα από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε ο Συμεωνίδης, ενώ όποτε χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο καλές τοποθετήσεις είχαν και οι Λυμπερόπουλος, Αναστασόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δελφάκης.
Αστέρας: Συμεωνίδης, Χατζόπουλος, Λαζαρίδης, Μασάντο, Πουρτουλίδης, Λαδάκης, Κανακούδης, Μασάρα, Παντελιάδης, Κουσκουνάς, Ιωάννου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Λυμπερόπουλος, Αναστασόπουλος, Οφρυδόπουλος, Ζουντί, Ροτζέριο.
Ιωνικός: Μπαρτζώκας, Κιμπικούλα, Μελαμπιανάκης, Ξενίδης, Παβιό, Βουρεξάκης, Γκούτμαν, Νατσούρας, Καραδεμήτρος, Γκόγκας, Μακόρ, ενώ έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Λουκινί, Πουλόπουλος, Ουκάρ, Κωλέτσης, Σαχινίδης, Σίμος, Οικονόμου.

Την Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό και οι προπονήσεις αρχίζουν πάλι τη Δευτέρα (πρωί-απόγευμα) πριν ταξιδέψει την Τρίτη η αποστολή για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα