Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 26-10-2007

 

 

 

 
Γιορτή του κάστανου
Για εικοστή πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη Καστάνιτσα διοργανώνουμε την ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟΥ στις 27 και 28 Οκτωβρίου 2007.

Είναι μια Γιορτή χαράς και γλεντιού αλλά και προβληματισμού για το σήμερα και το αύριο της παραγωγής των καστάνων και ταυτόχρονα αναβίωσης των όμορφων παλιών χρόνων που σημάδεψαν το χωριό μας και τους ανθρώπους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλεί όλους το διήμερο στη Καστάνιτσας για να γνωρίσετε τις ομορφιές του χωριού και του Πάρνωνα, να γνωρίσετε τους ανθρώπους του, να γευθείτε την παραδοσιακή φασολάδα, την ψητή ρέγκα, τα γλυκά από κάστανο και καρύδι, το καλό κρασί και να γλεντήσετε μαζί μας.
Είναι μια πρόσκληση για απόδραση σε μια μαγευτική γωνιά της Ελλάδος.

Μορφωτικός & Φυσιολατρικός
Σύλλογος των Απανταχού Καστανιτσιωτών

 

 

 

 
Δηλώσεις Συγκομιδής Σταφυλιών
Σύμφωνα με το έγγραφο 323670/21-09-07 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι αμπελοκαλλιεργητές πρέπει να υποβάλλουν Δηλώσεις Συγκομιδής Σταφυλιών για την περίοδο 2007-2008, έγκαιρα και ορθά συμπληρωμένες στη Δ/νση Γεωργίας, το αργότερο μέχρι 10/12/2007.

Επισημαίνεται ότι η υποβολή της Δήλωσης Συγκομιδής, πέραν το ότι αποτελεί υποχρέωση τους, είναι επίσης αναγκαία προϋπόθεση προκειμένου ο αμπελοκαλλιεργητής:
α) Να απολαμβάνει των διαφόρων ευεργετημάτων (πρόγραμμα αναδιάρθρωσης, μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων κ.λ.π.)
β) Να συμβάλλει στην εξασφάλιση της ορθής χρήσης των στοιχείων που αναγράφονται σε αυτήν για την παραγωγή οινικών προϊόντων, που ανταποκρίνονται τόσο στους ποιοτικούς χαρακτήρες των σταφυλιών από τα οποία προέρχονται, όσο και στις απαιτήσεις του καταναλωτή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι αμπελοκαλλιεργητές μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής της Δ/νσης Γεωργίας στο τηλέφωνο 2710-226967.

 

 

 

 
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για 'Αρη
Ο Αστέρας επιστρέφει αύριο στην έδρα του και είναι έτοιμος να βρεθεί αντιμέτωπος με μία ιστορική ελληνική ομάδα που «πρεσβεύει» φέτος το ελληνικό ποδόσφαιρο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τον 'Αρη Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. και το γήπεδο του Αστέρα αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες πιένες, καθώς οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία το παιχνίδι αυτό.

Οι φίλαθλοι του Αστέρα που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια που γίνεται στην Τρίπολη, θα δημιουργήσουν άλλη μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ενισχύοντας με το δικό τους τρόπο, τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας.

Αστέρας και 'Αρης συνθέτουν εκ προοιμίου άλλωστε, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της 6ης αγωνιστικής, καθώς το latin στυλ που έχουν οι δύο ομάδες σε συνδυασμό με τους εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές τους που προέρχονται από χώρες της Λατινικής Αμερικής, είναι αρκετά στοιχεία για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων και να μας προϊδεάσουν για ένα όμορφο και ποιοτικό παιχνίδι.

Δεν υπάρχει προϊστορία σε αγώνες μεταξύ του Αστέρα και του 'Αρη, αφού αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα βρεθούν οι δύο ομάδες αντιμέτωπες σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα γίνει αύριο το πρωί, όπου η ομάδα νέων του Αστέρα θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του 'Αρη Θεσσαλονίκης το Σάββατο στις 11.30 π.μ.

 

 

 

 
Πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου
Α΄Εθνική, 6η αγωνιστική (Σ 27-10-07 19.00')

Αστέρας - 'Αρης

Τοπικό,
Α' κατηγορία, 4η αγωνιστική
Σ 27-10-2007 16:00' Παγγορτυνιακός - Ορχομενός
    '' Πανθυρεατικός - Αχιλλέας
    '' Κορακοβούνιο - Απόλλων
    '' Ολυμπιακός - Ηρακλής
    '' Προοδευτική - Παναρκαδικός
Κ 28-10-2007 15:00' Πάρνων - Μελιγού
    '' Βρασιές - Φαλαισία

 

Β' κατηγορία, 4η αγωνιστική

Σ 27-10-2007 16:00' Μαντινειακός - 'Αρης
    '' Τεγέα - Μ.Αλέξανδρος
    '' Ελπίδα - Νικηταράς
    '' Κανδήλα - Δόξα
Κ 28-10-2007 11:00' Φορτούνα - ΚΟΡΥΘΙΟ
    '' ΑΕΚ - Κάψια
  15:00' Ελαιοχώριο - Δημητσάνα

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 25/10/07 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους Περισσότερα...


>>> Κύπελλο ανδρών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα