Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 26-9-2007

 

 

 

 
Έργα συντήρησης στη Σήραγγα
Ανακοινώνεται ότι, από την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 22.00 μέχρι την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 02.00 π.μ. θα λάβουν χώρα μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας στη Σήραγγα Αρτεμισίου, λόγω εργασιών τακτικής συντήρησης της Σήραγγας.

 

 

 

 
Έναρξη Προγραμμάτων Διά Βίου Εκπαίδευσης από Απόσταση
Τα Προγράμματα Διά Βίου Εκπαίδευσης από Απόσταση:

«ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ»
«ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

αρχίζουν τη λειτουργία τους με την πρώτη εκπαιδευτική συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2007 και ώρα:10.00 (τμήματα Πληροφορικής & Οικονομίας)

Σε κάθε περιφέρεια παρακολουθούν 60 εκπαιδευόμενοι, 30 στο Πρόγραμμα της Πληροφορικής και 30 στο Πρόγραμμα της Οικονομίας.
Η διάρκεια των Προγραμμάτων είναι 250 ώρες και περιλαμβάνουν 5 διδακτικές ενότητες.
Η λειτουργία των Προγραμμάτων υποστηρίζεται από την Ομάδα Έργου «Προγράμματα Διά Βίου Εκπαίδευσης στα Κ.Ε.Ε. και στο Κ.Ε.Ε.ΕΝ.ΑΠ.» καθώς και τη δομή του Κέντρου Επιμόρφωσης Ενηλίκων από Απόσταση και συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους.

Χώροι λειτουργίας των Προγραμμάτων :
 

Περιφέρεια

Έδρα Κ.Ε.Ε.

Χώρος Πρώτης
Συνάντησης

Διαθέσιμες Αίθουσες

Πελοποννήσου

Κ.Ε.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ελευθερίου Βενιζέλου 22, 221 00 Τρίπολη

Τηλ: 2710 232524

E-mail: kee-ark@sch.gr

 

2ο Γυμνάσιο Τρίπολης,

Τέρμα Πελάγους

2 Αίθουσες

(1 Αίθουσα Η/Υ: 18 Υπολογιστές)


Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.keeenap.gr/keeenap

 

 

 

 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Λαμβάνοντας υπόψη ότι λόγω των φετινών πυρκαγιών απαγορεύτηκε το κυνήγι στις πληγείσες περιοχές, ζητάμε και θεωρούμε απαραίτητη την άμεση απαγόρευσή του, τουλάχιστον για την τρέχουσα περίοδο, σ’ ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Πολλοί και σημαντικοί είναι οι λόγοι που καθιστούν επιτακτική τη λήψη μέτρων ώστε να μην πληγεί ανεπανόρθωτα η πανίδα της περιοχής και να μην διαταραχθεί το οικοσύστημα: Περισσότερα...

 

 

 

 
Αστέρας, Έμαθε τον αντίπαλο στο Κύπελλο
Ο Αστέρας έμαθε σήμερα τον αντίπαλο του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτός δεν είναι άλλος από τον «παλιό γνώριμό» Μεσσηνιακό, που κέρδισε τον Ατσαλένιο με 3-0. Ο Μεσσηνιακός θα υποδεχθεί στην Καλαμάτα την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου (2.30 μ.μ.) τον Αστέρα.

Ο Αστέρας που συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, με τον Πάουλο Κάμπος να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με εξαίρεση το Μάουρο Μιλάνο και το Ξενοφώντα Μοσχογιάννη που χειρουργήθηκε με επιτυχία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε και σήμερα δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), σε εντατικούς ρυθμούς.

Από το πρωί της Πέμπτης (στις 11 π.μ.) θα ξεκινήσει εξάλλου η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ηρακλή, με τους φιλάθλους του Αστέρα να έχουν ήδη εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον για να προμηθευτούν το «μαγικό χαρτάκι»

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των 400 και 700 ευρώ στη σκεπαστή κερκίδα. Η διάθεση τους θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το απόγευμα.

Τέλος, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. η ομάδα νέων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου τον Ηρακλή στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα