Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 25-9-2007

 

 

 

 
Η Αγωνιστική Συνεργασία για το ασφαλιστικό
Ο κ. Αναλυτής αφού μπήκε προεκλογικά στην «κατάψυξη» για ευνόητους λόγους, επανέρχεται τώρα με εντεταλμένο ρόλο, να προπαγανδίσει την αναγκαιότητα των αντιασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων και να διευκολύνει την κυβέρνηση στις αντιασφαλιστικές της επιλογές.

Επισημαίνουμε για μία ακόμη φορά:

Το μείζον πρόβλημα του ασφαλιστικού είναι η χρηματοδότηση του.

Θα δοθούν λοιπόν πρόσθετοι πόροι από τον κρατικό προϋπολογισμό;
Θα καταργηθεί η ανασφάλιστη εργασία;
Θα υποχρεωθούν οι εργοδότες να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους;
Θα αρχίσει η σταδιακή επιστροφή των καταληστευθέντων πόρων;

Αυτή είναι η ουσία του προβλήματος. Διότι έχουμε ένα «άπορο» Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, το οποίο ταυτόχρονα παράγει φτωχούς συνταξιούχους.

Όσο η κυβέρνηση δεν απαντά σε αυτά και επιχειρεί μάλιστα να υπονομεύσει και το δημόσιο χαρακτήρα του Συστήματος και να χειροτερεύσει τα ασφαλιστικά δικαιώματα, αξιοποιώντας τους αντιασφαλιστικούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους αγώνες του συνδικαλιστικού κινήματος.

Η Γ.Σ.Ε.Ε οφείλει να σταματήσει την αναμονή.

Πρέπει να προγραμματίσει ένα σχέδιο ενημέρωσης, προβολής και διεκδίκησης, ώστε επιθετικά να θέσει το σύνολο των αιτημάτων των εργαζομένων για το ασφαλιστικό, μέσα στα οποία απαραίτητα πρέπει να είναι και η κατάργηση των αντιασφαλιστικών διατάξεων των Νόμων 1902, 2084, και 3029.
Πρέπει από τώρα να οργανωθεί η μαζική αντίσταση των εργαζομένων και των συνδικάτων.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ Ε.Κ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

 

 

 
Πιο δυναμικά ο ΣΥΡΙΖΑ στους αγώνες για τα προβλήματα της Αρκαδίας
Μεγαλύτερες δυνατότητες αλλά και ευθύνες δημιούργησε για τον ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα των εκλογών.
Το ενωτικό εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ επιδοκιμάστηκε και στο Νομό μας, βρήκε ιδιαίτερη απήχηση στους νέους. Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ ήταν επιστέγασμα κοινών αγώνων της ριζοσπαστικής αριστεράς μέσα στα κινήματα, κόντρα στο νεοφιλελευθερισμό, για τα δικαιώματα των νέων και των κοινωνικά αδύνατων, τα άρθρα 16 και 24, τα εργασιακά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της αριστεράς, τις φίλες και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, που πίστεψαν και στήριξαν με τις ιδέες τους και την πρακτική τους την προεκλογική μας δραστηριότητα.
Ευχαριστούμε τους 3.319 πολίτες του Νομού μας, που στήριξαν και με την ψήφο τους το ανανεωτικό - ριζοσπαστικό - οικολογικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους και θα εργαστούμε πιο έντονα για να συναντηθούμε σε κοινούς αγώνες και με άλλες δυνάμεις της ευρύτερης αριστεράς και της οικολογίας.
Διαβεβαιώνουμε το λαό του Νομού Αρκαδίας και ιδιαίτερα τους πυρόπληκτους ότι η αλληλεγγύη μας θα δυναμώσει μετεκλογικά.
Θα διεκδικήσουμε μια ανασυγκρότηση με κριτήριο «οι άνθρωποι και το περιβάλλον πάνω από τα κέρδη» με τη συμμετοχή των πολιτών, όχι ερήμην τους.

Η ενίσχυση αυτή, είναι η βάση για το άνοιγμα του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς πιο πλατιά στο Νομό μας, με την ανάπτυξη αγωνιστικών ενωτικών πρωτοβουλιών: για το περιβάλλον, την ανεργία, τις συνθήκες εργασίας των νέων και των εργαζόμενων, τα προβλήματα των αγροτών, το μέλλον της νέας γενιάς.

 

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007 στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην Τρίπολη ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε για τη αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών και τον προγραμματισμό δράσης στο Νομό.
 

Το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

 
Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας
Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των 400 και 700 ευρώ στην σκεπαστή κερκίδα από τα γραφεία της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο της ομάδας. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα.

Παράλληλα, τοποθετήθηκαν όμορφα και αναπαυτικά καθίσματα στις νέες κερκίδες του γηπέδου και οι φίλαθλοι θα τα απολαύσουν για πρώτη φορά στον προσεχή αγώνα με τον Ηρακλή.

Την ίδια στιγμή, ετοιμάστηκαν τα βοηθητικά γήπεδα του Αστέρα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Πάουλο Κάμπος και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν για προπόνηση και άλλα γήπεδα κανονικών διαστάσεων.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τη Δευτέρα και να φορτίσουν τις… μπαταρίες τους μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Πάουλο Κάμπος.

Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή ξεκίνησε από σήμερα με διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), ενώ το ίδιο θα γίνει και την Τετάρτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα