Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 24-7-2007

 

 

 

 
Την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Περιφερειακή Επιτροπή «ΘΗΣΕΑ»
Υπό την προεδρία της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλας Αβούρη πραγματοποιείται την Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 12:00 π.μ. στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη, η 13η Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» με θέματα ημερήσιας διάταξης:

– Πορεία υλοποίησης Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ»
– Οριστικές εντάξεις έργων, μελετών, ενεργειών του Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ»
– Τροποποίηση του Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ»

 

 

 

 
Εγγραφές ενηλίκων σε νέα προγράμματα εκπαίδευσης του Ι.Δ.ΕΚ.Ε.
Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) Αρκαδίας θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2007 την υλοποίηση των εξής νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης:

1) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

2) ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

3) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ.

Τα προγράμματα είναι διάρκειας 125 ωρών και οδηγούν στην απόκτηση «Πιστοποιητικού Διά Βίου Εκπαίδευσης», σύμφωνα με τον νόμο 3369/6-7-2005. Ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων, τον διαθέσιμο χρόνο των εκπαιδευομένων και των εκπαιδευτών και τη διαθεσιμότητα των αιθουσών διδασκαλίας, τα τμήματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Σεπτέμβρη του 2007. Ο χρόνος λήξης κάθε προγράμματος εξαρτάται από τη συχνότητα των εκπαιδευτικών συναντήσεων. Οι συναντήσεις αυτές μπορεί να είναι δυο ή τρεις την εβδομάδα, διαρκούν δυο ή τρεις ώρες και τις καθορίζουν οι εκπαιδευόμενοι με τους εκπαιδευτές τους.

Η κατάθεση των αιτήσεων για την παρακολούθηση των παραπάνω προγραμμάτων πρέπει να γίνει έως 31/08/2007. Έντυπα αιτήσεων συμμετοχής διατίθενται από τη γραμματεία του Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας ( Ελευθερίου Βενιζέλου 22 , Τρίπολη , τηλ. 2710 – 232524 ) μεταξύ 10:00 - 17:00, και η κατάθεσή τους μπορεί να γίνει προσωπικά, ταχυδρομικά, με fax ή με e-mail. Περισσότερα...

 

 

 

 
Νέα του Αστέρα
«Οικογενειακό διπλό» στην προπόνηση

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα με το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας να περιελάμβανε πολλά χιλιόμετρα τρεξίματος και ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο το πρωί, ενώ το απόγευμα μετά από την προθέρμανση έγινε τακτική πάνω στο «οικογενειακό διπλό» που έπαιξαν οι «νέοι» εναντίον των «παλιών»

Τους «νέους» παίκτες κοουτσάρισε ο Πάουλο Κάμπος, προκειμένου να τους δείξει μερικά συστήματα την ώρα παιχνιδιού και τους «παλιούς» ο συνεργάτης του Παναγιώτης Τζαναβάρας, ενώ όσοι δεν έπαιζαν στο «διπλό» δούλευαν στα τελειώματα φάσεων.

Στα φιλικά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου με Κόρινθο και Ιωνικό άλλωστε, θα χρησιμοποιηθούν δύο διαφορετικές ομάδες του Αστέρα. Στο παιχνίδι με την Κόρινθο θα αγωνιστούν οι «νέοι» παίκτες και στον αγώνα με τον Ιωνικό που θα ακολουθήσει οι «παλιοί»

Με την παρουσία 150 φίλων της ομάδας διεξάγονται καθημερινά οι απογευματινές προπονήσεις, που αψηφούν τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούν αυτή την περίοδο σε όλη τη χώρα.

Οι φίλαθλοι δείχνουν ενθουσιασμένοι από την εικόνα που δείχνει η ομάδα στις προπονήσεις και ειδικά από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές σε όλη τη διάρκεια των προπονήσεων.

Η παρουσία των φιλάθλων έγινε αρκετές φορές αισθητή, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις καλών φάσεων του «οικογενειακού διπλού» χειροκρότησαν τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών του Αστέρα.

Τόσο οι «παλιοί» όσο και οι «νέοι» παίκτες της ομάδας έδειξαν διάθεση να παίξουν καλή μπάλα, να τρέξουν, να πιέσουν και να κάνουν στο γήπεδο όσα τους ζήτησε το προπονητικό τημ της ομάδας.

Αύριο το πρωί δε θα γίνει προπόνηση και αυτό αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, οι παίκτες που ενσωματώθηκαν τελευταίοι με την ομάδα, ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ και ο Οράσιο Καρντόσο.

 

 

 

 
SPARTA ROCKFEST 2007
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 / 7 / 2007 18:00 ΠΑΡΚΟ ΟΤΕ

ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ SPARTA ROCKFEST, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.

ΤΟ ROCKFEST ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟ 2001 ΣΕ UNDERGROUND ΥΦΟΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ SPARTA ROCKFEST ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (SIVA SIX, X-PIRAL) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ (MODREK, TOOTSIE BABES, ZEBRA TRACKS, EMMA ΚΟΥΡΟΥ, OPERA MUWA, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ).

ΑΚΟΜΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ Κ.Α.
Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ HANNIBAL, ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΥΛΙΚΟΥΣ SCORPIONS ΓΙΑ ΤΟ OPENING ACT ΤΟΥ 1ΟΥ SCORPIONS FESTIVAL ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΟ 2006 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “THIS IS U” ΑΠΟ ΤΗΝ SLEASZYRIDER RECORDS, ΠΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ.

ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ BAETYL, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕ STONER-ALTERNATIVE ROCK ΗΧΟΥΣ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΤΟ ΣΥΚΓΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΠΡΙΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΛΛΑ LIVE ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ SPARTA ROCKFEST.
ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ HEADLINERS HANNIBAL.

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΠΟΥΛΑΚΟ, ΜΟΥΣΙΚΟΤΕΧΝΟΛΟΓΟ-ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 18:00 ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ HAPENNINGS..! ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ META ΤΙΣ 20:00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΤΗΛ. 6972851204
ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ GROUP ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ:
WWW.MYSPACE.COM/HANNIBALBAND
WWW.MYSPACE.COM/HANNIBALX
WWW.MYSPACE.COM/BAETYL

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα