Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 23-10-2007

 

 

 

 
Ο Κιλτίδης στην Περιφέρεια Πελ/σου
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές της Πελοποννήσου συνοδεία κλιμακίου του Υπουργείου.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Κιλτίδης θα έχει συνεργασία με τις τοπικές αρχές των νομών Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας και Κορινθίας ενώ θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές των Δήμων Μεγαλόπολης, Θεραπνών, Αρτεμισίας – Αλαγονίας, Ζαχάρως, Αρχαίας Ολυμπίας, Αιγίου και Χιλιομοδίου.
Το πλήρες πρόγραμμα των επισκέψεων του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει ως εξής:

Τετάρτη 24/10/2007

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

* 10:30πμ Σύσκεψη στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου Ν. Αγγελόπουλου, του Νομάρχη Αρκαδίας Δ. Κωνσταντόπουλου, των Δημάρχων: Μεγαλόπολης Π. Μπούρα, Φαλαισίας Ι.Φουσέκη και Βαλτετσίου Ν. Παπανικολάου.
* 11:00πμ Επίσκεψη (επιτόπια θεώρηση) στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Μεγαλόπολης.

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΑΠΝΩΝ

* 13:00μμ Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Θεραπνών.
* 13:30μμ Σύσκεψη στο Δημαρχείο Θεραπνών με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου Ν. Αγγελόπουλου, του Νομάρχη Λακωνίας Κ. Φούρκα και των Δημάρχων: Θεραπνών Ι. Ράλλη, Γερονθρών Φ. Πήλιουρα, Κροκεών Δ. Νταλιάνης, Σκάλας Ι. Γρυπιώτη, Ανατολικής Μάνης Κ. Μιχαλολιάκο και Οιτύλου Π. Ανδρεάκο.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

* 16:30μμ Επίσκεψη στην Αρτεμισία - Αλαγονία , πληγείσες περιοχές του Ταϋγέτου.
* 18:30μμ Ευρεία σύσκεψη στη Νομαρχία με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου Ν. Αγγελόπουλου, του Νομάρχη Μεσσηνίας Δ. Δράκου των Δημάρχων: Καλαμάτας Π. Νίκα, Οιχαλίας Ν. Μανιάτη, Ανδανίας Γ. Διαγούπη, Παπαφλέσσα Π. Ψώνης, Αβίας Π. Μπασιάκος, Λεύκτρου Ι. Μαραμπέας, Δωρίου Α. Τάκης, Νέστορος Α.Τσορώνης και φορέων της περιοχής.
* 20:00μμ Επίσκεψη στο Δημαρχείο Καλαμάτας

 

 

 

 
Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών
Εκδηλώσεις για την ημέρα των Ηνωμένων Εθνών θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007, στην Τρίπολη σύμφωνα με το πρόγραμμα:

Σημαιοστολισμός των καταστημάτων των Υπηρεσιών του Δημοσίου, της Περιφέρειας, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, του Δημοτικού καταστήματος και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. από ογδόης πρωινής μέχρι και της δύσης του ηλίου της 24ης Οκτωβρίου 2007.
Ώρα 10,30: Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Μνημείο των Αρχιερέων και Προκρίτων - Κατάθεση στεφάνων από τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου, τον Νομάρχη Αρκαδίας και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Στην ανωτέρω τελετή θα παρίστανται αντιπροσωπείες μαθητών των σχολείων Β/θμιας και Α/θμιας εκπαίδευσης, με τους καθηγητές και δασκάλους τους και αντιπροσωπείες Προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών με τις σημαίες και τα λάβαρα τους.

 

 

 

 
Ανοιχτή συζήτηση εκπαιδευτικών Δ.Ε.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η πολιτική λιτότητας και η συντηρητική κατεύθυνση που ακολουθείται από την Κυβέρνηση στην Δημόσια Παιδεία, οι αυθαιρεσίες και ο αυταρχισμός της Διοίκησης, και η απουσία ουσιαστικού συνδικαλισμού έχουν επιπτώσεις σε κάθε συνάδελφο. Απαιτείται η ενεργοποίηση όλων μας με πρώτο βήμα την ενίσχυση της ΕΛΜΕ.
Συναδέλφισσα, συνάδελφε,
σας καλούμε σε ανοιχτή συζήτηση και εν όψει της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών (1η Νοέμβρη), στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού (Εθνομαρτύρων 25, Τρίπολη) την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στις 8:30 το βράδυ. Η δυνατότητα δημιουργίας μιας πλατειάς συσπείρωσης των συναδέλφων είναι η ελπίδα για να ξεφύγουμε από την μιζέρια και το αδιέξοδο.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΙΜΩΝ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

 

 

 
Αθλητικά

Επιστρέφει αύριο στις προπονήσεις ο Αστέρας


Μετά το χθεσινό χαλάρωμα στο γήπεδο, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν σήμερα κερδίζοντας με την απόδοσή τους στο Ηράκλειο το ρεπό από τον Πάουλο Κάμπος.

Η ψυχολογία όλων στις τάξεις της ομάδας είναι στα ύψη, μετά την πολύ καλή εμφάνιση και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Από αύριο το πρωί ωστόσο, ξεκινάει το προπονητικό πρόγραμμα προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου (7 μ.μ.) με τον Αρη Θεσσαλονίκης, όπου το γήπεδο του Αστέρα αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες πιένες πάλι, καθώς όλοι οι φίλοι της ομάδας επιθυμούν να βρίσκονται στο γήπεδο.

Τη χαρά της μεγάλης νίκης και της πολύ καλής εμφάνισης στο Ηράκλειο, θα διαδεχθεί από αύριο η επιστροφή στη δουλειά στο γήπεδο, με σοβαρότητα, αυτοσυγκέντρωση και χαμηλούς τόνους, καθώς το μυαλό όλων στις τάξεις της ομάδας βρίσκεται πλέον στο Σαββατιάτικο ματς με τον Αρη.

Πρόγραμμα αγώνων μπάσκετ Β΄ κατηγορίας 1ου ομίλου >>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα