Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 23-9-2007

 

 

 

 
"Αρκαδικός εφιάλτης", διήγημα για τις φωτιές στην Αρκαδία
Η συγγραφέας Λίλυ Εξαρχοπούλου, μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων, και Αντιπρόεδρος του TSWTC (Three Seas Writers' and Translators' Centre), προσπάθησε να μεταδώσει τη γενική συγκίνηση και οργή για τα πρόσφατα γεγονότα μέσα από το διήγημα "Αρκαδικός εφιάλτης" απόσπασμα του οποίου δημοσιεύτηκε στα ΝΕΑ 4/9/07 και ολόκληρο στην ΑΥΓΗ 9/9/07.

Δες διήγημα >>>>>

Δες βιογραφικό >>>>>

 

 

 

 
Συγκέντρωση υπογραφών για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στηρίζει ενεργά την εκστρατεία "1million4disability" με την οποία επιδιώκεται η συγκέντρωση υπογραφών με στόχο την ενεργοποίηση των φορέων λήψης αποφάσεων και χάραξης πολιτικής για την υιοθέτηση ενός ισχυρού νομοθετικού πλαισίου που θα διασφαλίζει την προάσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και θα προστατεύει από κάθε είδους διάκριση.

Πολλοί από σας, αποτελείτε ήδη υποστηρικτές της εκστρατείας κι έχετε συνεισφέρει ενεργά στον παραπάνω σκοπό. Ως αντιπρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για τα άτομα με αναπηρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αλλά κυρίως ως πολίτης με αναπηρία που αγωνίζεται για την ενεργό ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρία στην οικονομική και κοινωνική ζωή, θα ήθελα να ενθαρρύνω - όσους από εσάς δεν το έχετε ήδη πράξει- να υποστηρίξετε την εκστρατεία του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία.

Μπορείτε να εκφράστε την συνδρομή και υποστήριξή σας στην εν λόγω πρωτοβουλία με τους ακόλουθους τρόπους:
* απαντώντας  στο email (saloniki@tzampazi.gr) δίνοντας τα στοιχεία σας
* υπογράφοντας 'ηλεκτρονικά' μέσω της ακόλουθης ιστοσελίδας: http://www.1million4disability.eu
* στέλνοντας μας με fax ή ταχυδρομικά υπογεγραμμένη τη φόρμα συλλογής υπογραφών (ταχυδρομική διεύθυνση: Δ. Χρυσουλίδη 15, 55131 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Φαξ: 2310 421101).
* προάγοντας την εκστρατεία ευρύτερα σε όλα τα επίπεδα μεταξύ των επαφών σας

Τα αποτελέσματα της εκστρατείας θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, σε εκδήλωση που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία για τη λήξη της εκστρατείας και τον εορτασμό των 10 χρόνων από την ίδρυσή του.

Στηριζόμαστε στην συμμετοχή σας για να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για 'ίσα δικαιώματα για όλους' .

Ευαγγελία Τζαμπάζη
Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Website: www.tzampazi.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα