Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 23-8-2007

 

 

 

 
Αποτελέσματα Σχολής Διαιτησίας καλαθοσφαίρισης
Το ΔΣ της ΟΔΚΕ ενέκρινε τα αποτελέσματα της Σχολής Διαιτησίας για την ανάδειξη νέων Διαιτητών που λειτούργησε στην περιοχή ευθύνης του Συνδέσμου μας με τους κάτωθι επιτυχόντες:

α. Αραβάνης Μιχαήλ
β. Βασιλοπούλου Παναγιώτα
γ. Γιαννακόπουλος Κων/νος
δ. Κουτίβα Ήλιανα
ε. Μπαρτζούκας Δημήτριος
στ. Μπέλλα Ολγα
ζ. Νικητόπουλος Χρήστος
η. Σινόπουλος Γεώργιος
θ. Σκαρ,ούτσος Αθανάσιος
ι. Τσετσενέκος Μαρίνος

Οι ανωτέρω ονομάζονται ΔΟΚΙΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και για να χρησιμοποιηθούν στα τοπικά πρωταθλήματα θα πρέπει να υποβάλουν Δήλωση Ενέργειας στα γραφεία του Συνδέσμου μέχρι της 30 Αυγούστου που θα είναι ανοικτά για αυτό το λόγο από τις 09:00 έως της 12:00 τις εργάσιμες ημέρες.

 

 

 

 
Γίνε και εσύ Πρόσκοπος...
Οι εγγραφές για το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης ξεκινούν και περιμένουμε όλους τους ενδιαφερόμενους από τη Δευτέρα 27.8.2007 καθημερινά στην εστία μας Β. Οικονομίδου 25, 19:00 - 21:00, για να ενημερωθούν για το Προσκοπικό μας έργο και να εγγραφούν, εάν το επιθυμούν, στο Σύστημά μας.

Αναλυτικότερα..

Κλάδος Λυκοπούλων, 7-10 ετών: ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...

Κλάδος Προσκόπων, 11-14 ετών: ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ...

Κλάδος Ανιχνευτών, 15-18 ετών:
ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ...

Βαθμοφόροι, 18 και άνω..:
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ \"ΠΑΙΔΙ\".

Αν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό για να σπάσεις τη μονοτονία, γνωρίζοντας ταυτόχρονα την περιπέτεια... μη χάνεις χρόνο και... ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ!!
Σε περιμένουμε..


3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης

 

 

 

 
Μετράει αντίστροφα…
Συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη, η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα στην Τρίπολη με τον Πάουλο Κάμπος να αφιερώνει πολύ ώρα στην τακτική της ομάδας στην απογευματινή προπόνηση.

Όλοι οι φίλαθλοι του Αστέρα μετράνε αντίστροφα για την πρώτη και ιστορική συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα με αντίπαλο την Κυπελλούχο Ελλάδας Λάρισα.

Τα εισιτήρια του ιστορικού αγώνα παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση, αφού οι φίλαθλοι από την Αρκαδία και τους όμορους νομούς δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή τους και το γήπεδο του Αστέρα αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες πιένες την Κυριακή.

Στον αγώνα της πρεμιέρας, θα μοιραστεί στους φιλάθλους ο ειδικός αναμνηστικός συλλεκτικός φάκελος που θα έχει ως θέμα τον πρώτο αγώνα του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα.

Αντιπροσωπεία του Αστέρα, μάλιστα, θα επισκεφθεί την Παρασκευή το πρωί (10.30 π.μ.) τα γραφεία των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην Τρίπολη, όπου και θα της παραδοθεί ο Συλλεκτικός Φάκελος από τον περιφερειακό διευθυντή των ΕΛΤΑ.

Τέλος, παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν έχουν πάρει ακόμα τα εισιτήρια διαρκείας να πάνε στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο και να τα παραλάβουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα