Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 22-7-2007

 

 

 

 
Τρίπολη, Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2007
Με την παιδική θεατρική παράσταση "Η ιστορία του Κοντορεβυθούλη" από το "ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" σε θεατρική διασκευή Γιάννη Κόκκινου συνεχίζονται αύριο οι εκδηλώσεις "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2007", που διοργανώνει "Το Κέντρο Καλλιτεχνικής Πράξης Δήμου Τρίπολης".
Όλες οι παραστάσεις και οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο 'Αλσους Αγίου Γεωργίου και θα αρχίσουν στις 9.30 μ.μ.
Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων >>>>>

 

 

 

 
Αγροτουρισμός - ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ
...Οι εταίροι της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, είναι φυσικά πρόσωπα επενδυτές-επιχειρηματίες, με τουριστικές δραστηριότητες στην ύπαιθρο και τον αγροτουρισμό (π.χ. ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες, παραδοσιακά καφενεία, επιχειρήσεις τουρισμού, δραστηριότητες, τουριστικά γραφεία κλπ) στην Ελλάδα, που αποδέχτηκαν και πληρούν τους όρους του καταστατικού της αμκε.
Μέλη της αμκε μπορούν να γίνουν όλοι όσοι ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό υπαίθρου και τον αγροτουρισμό. ... Περισσότερα...

 

 

 

 
Νέα του Αστέρα
Από Δευτέρα επιστροφή στις προπονήσεις (22-7-07)

Μετά το σημερινό ρεπό που έδωσε στους παίκτες του Αστέρα την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις… μπαταρίες τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας, από αύριο Δευτέρα, επιστρέφουν στο βαρύ πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων.

Αυτή η εβδομάδα περιλαμβάνει στο πρόγραμμα και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια του Αστέρα, καθώς το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί στην Τρίπολη δύο αγώνες. Στις 5 μ.μ. με την Κόρινθο και στις 7 μ.μ. με τον Ιωνικό.

Ο Πάουλο Κάμπος θα χρησιμοποιήσει σε αυτά τα δύο παιχνίδια όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματά του για την ετοιμότητα των παικτών του.

Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα θα ολοκληρωθεί στην Τρίπολη στις 30 Ιουλίου, καθώς η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την Τρίτη 31 Ιουλίου για το Καρπενήσι, όπου για τρίτο συνεχόμενο χρόνο θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ευκαιρία να ξεκουραστούν (21-7-07)

Μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα συνεχίζονται οι προπονήσεις του Αστέρα, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά στο γήπεδο. Όσο περνάνε οι ημέρες, τόσο και ανεβαίνει κατακόρυφα το θερμόμετρο της προετοιμασίας και σε λίγες ημέρες θα αρχίσουν τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν άλλο… χρώμα ενδιαφέροντος στη μέχρι τώρα προετοιμασία της Αρκαδικής ομάδας.

Ο Πάουλο Κάμπος και οι συνεργάτες του τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες στο γήπεδο και στο απαιτητικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι σήμερα.

Έτσι, ο Βραζιλιάνος τεχνικός «χάρισε» την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου και σε συνδυασμό με το Κυριακάτικο ρεπό, ανανέωσε το ραντεβού με τους παίκτες στο γήπεδο για Δευτέρα πρωί.
Αυτό σημαίνει, πώς οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έχουν μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεκουραστούν και να πάρουν δυνάμεις πριν ξαναμπούν και πάλι στους ίδιους εντατικούς ρυθμούς.

 

 

 

 
Ειδικές προκηρύξεις πρωταθλήματος μπάσκετ
       1. παίδων


       2. εφήβων

       3. mini μπάσκετ
 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα