Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 20-12-2007

 

 

 

 
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ΟΡΦΕΑ Τρίπολης
1. Η καθιερωμένη, για 22η συνεχή χρονιά, Χριστουγεννιάτικη Συναυλία (με όλα τα τμήματα του ΟΡΦΕΑ), την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 Δεκεμβρίου 2007 ώρα 7 μ. μ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, με Χριστουγεννιάτικους ύμνους, κάλαντα και τραγούδια.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με επίκαιρη ομιλία του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη της Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας π. Θεοκλήτου Ντούλια.

2. Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΟΡΦΕΑ, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008 ώρα 7 μ.μ., στα εντευκτήρια (Φωτάκου 10, Τρίπολη).

 

 

 

 
Ομιλία ΓΓΠΠ κ. Νίκου Αγγελόπουλου στην ημερίδα των Γυναικών
Ημερίδα Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα :
«Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για την Ενίσχυση της Οικονομικής και Κοινωνικής Ένταξης των Γυναικών στην Πελοπόννησο. Αποτελέσματα-εμπειρίες-νέες προοπτικές»
Τρίπολη, 20 Δεκεμβρίου 2007

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο κρίσιμη για την πορεία της χώρας μας. Εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια, έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια ουσιαστικού μετασχηματισμού της χώρας και της οικονομίας μας. Μια προσπάθεια που στόχο έχει να χτυπήσει τις παθογένειες στη ρίζα τους, να περιορίσει φαινόμενα που φρενάρουν την ανάπτυξη, να δώσει ευκαιρίες σε δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας μας που δεν έχουν αξιοποιηθεί επαρκώς κατά το παρελθόν.

Μεταξύ των προτεραιοτήτων που τίθενται είναι η μείωση της ανεργίας, η ενίσχυση της απασχόλησης, η καλύτερη αξιοποίηση των εθνικών και κοινοτικών πόρων υπέρ εκείνων που έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι η αλόγιστη κατασπατάλησή τους στο όνομα της άσκησης μιας δήθεν κοινωνικής πολιτικής. Περισσότερα...

 

 

 

 
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων
Ιδιαίτερα ικανοποιητικά διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ατρόμητο, λόγω και του μεγάλου ενδιαφέροντος που θα παρουσιάσει ο επόμενος εντός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ.

Οι φίλαθλοι του Αστέρα παίρνοντας εισιτήριο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, μπορούν από τώρα να εξασφαλίσουν με το απόκομμα εισιτηρίου του Κυριακάτικου αγώνα και εισιτήριο αντίστοιχης θύρας και στο μεγάλο παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας εναντίον της ΑΕΚ, που θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου 2008.

Παράλληλα, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη, με τον Πάουλο Κάμπος και τους συνεργάτες του να δίνουν έμφαση στην τακτική εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα.

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, ο Βραζιλιάνος τεχνικός δούλεψε περισσότερο με τους επιθετικούς της ομάδας, ενώ την ίδια ώρα ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτης Τζαναβάρας δούλεψε με τους αμυντικούς.

 

 

 

 
26ο τουρνουά Χριστουγέννων παίδων
Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2007, ανοίγει τις πύλες του το 26ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων ''ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ''. Οι νεαροί αθλητές που θα αφιχθούν, έχουν γεννηθεί τα έτη 1993-1994 και η επιλογή τους έχει γίνει από τις 19 Ενώσεις & Τοπικές Επιτροπές, που καλύπτουν όλο τον ελλαδικό χώρο.
Οι αθλητές αυτοί πιστεύουμε ότι, αποτελούν το μέλλον και την αιχμή του δόρατος για τις μελλοντικές επιτυχίες του Ελληνικού Μπάσκετ.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 26ου Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων, θα δώσει Συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη 27/12/2007 και ώρα 13:00, στα Γραφεία της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου (Αριστοτέλους 34 & Ακρίτα).

Ε.Ο.Κ. – Ο.Π.Α.Ν.ΑΜ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ & Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., θα αναφερθούν στη δομή και τους στόχους του Αναπτυξιακού Προγράμματος, αλλά και την φιλοσοφία που διέπει το αθλητικό πρόγραμμα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την Πρωτοβουλία των οποίων συνδιοργανώνεται το Τουρνουά.

Πρόγραμμα >>>>>

Συνθέσεις Ομάδων >>>>>

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα