Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 20-7-2007

 

 

 

 

 
Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα – Υγρότοπου Μουστού
Ξεκίνησαν οι Διαδικασίες Στελέχωσης

Ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα – Υγρότοπου Μουστού, στα πλαίσια υλοποίησης του ενταγμένου έργου στο Μέτρο 8.1 του ΕΠΠΕΡ «Έργα Διαχείρισης της Προστατευόμενης Περιοχής Όρους Πάρνωνα – Υγρότοπου Μουστού και Λειτουργία Φ.Δ.», στελεχώθηκε στις 09/07/2007 με δύο (2) άτομα επιστημονικού προσωπικού (Συντονίστρια Έργου ΕΠΠΕΡ – Δασολόγος - κα. Βαξεβανίδου Ζαφείρω & Περιβαλλοντολόγος – κα. Δημητρακοπούλου Αγγελική) και ένα (1) άτομο τεχνικού προσωπικού (Επόπτης / Φύλακας – κ. Ρηγόπουλος Νικόλαος).

Ο σκοπός της λειτουργίας του Φορέα στην περιοχή οικοανάπτυξης με την ονομασία “Όρος Πάρνωνα – Υγρότοπος Μουστού” εναρμονίζεται με την βούληση των Φορέων της Αυτοδιοίκησης καθώς επίσης και των κατοίκων της περιοχής, να διατηρήσουν το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον και να αναδείξουν τη μοναδικότητα της περιοχής, σε συνδυασμό με τους παράκτιους και ιδιαίτερα σημαντικούς υγρότοπους όπως ο Μουστός. Μέσα από διαδικασίες διαβούλευσης και συνεργασίας του με όλους τους αρμόδιους Δημόσιους Φορείς και τον τοπικό πληθυσμό, ευελπιστεί να αποτελέσει τον τοπικό μηχανισμό που θα αναδείξει την οικολογική αξία της περιοχής και θα την διαχειριστεί ορθολογικά, με βάση την αρχή της αειφορίας.

Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης
Χατζηγιάννης Γεώργιος
Πληροφορίες: Βαξεβανίδου Ζαφείρω
Δημητρακοπούλου Αγγελική


ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ – ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ
Δ/νση: Αναπτυξιακή Εταιρεία Πάρνωνα Α.Ε
Άστρος Κυνουρίας Τ.Κ. 220 01
Τηλ.: 27550-24000-24001-23711
Fax: 27550-29060

 

 

 

 
Σύσκεψη για την αντιμετώπιση προβλημάτων στις καμένες εκτάσεις
Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου και ώρα 13.00 η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις καμένες δασικές εκτάσεις του Νομού Κορινθίας.

 

 

 

 
Αστέρας: Από τη φυσική κατάσταση στην τεχνική και τακτική
Αύριο ολοκληρώνεται η τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας και ο Αστέρας συνεχίζει στους ίδιους εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων πρωί-απόγευμα, όπως θα συμβεί και αύριο Σάββατο πριν το Κυριακάτικο ρεπό.

Ο προπονητής της ομάδας Πάουλο Κάμπος σε συνεργασία με το συνεργάτη του Παναγιώτη Τζαναβάρα, ετοιμάζουν τα πλάνα τους στην προσπάθεια να μοντάρουν την ομάδα εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και να «παντρέψουν» στον αγωνιστικό χώρο, όσο γίνεται γρηγορότερα τους νέους παίκτες με τους παλιούς.

Οι προπονήσεις που είχαν ως κύριο γνώρισμα τις πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αρχίζουν να δίνουν τη θέση τους σε ασκήσεις τακτικής με τους παίκτες να δουλεύουν περισσότερο με τη μπάλα στο γήπεδο.

Από εκεί και ύστερα αρχίζει η προσπάθεια του μονταρίσματος της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια το επόμενο Σάββατο 28 Ιουλίου. Στις 5 μ.μ. ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει την Κόρινθο και στις 7 μ.μ. τον Ιωνικό Νικαίας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ ανάλογα των θέσεων που αγωνίζονται. Το πρώτο που είχε τους μεσοεπιθετικούς δούλεψε με τον Πάουλο Κάμπος, ενώ το δεύτερο που είχε τους αμυντικούς δούλεψε με τον Παναγιώτη Τζαναβάρας.

Στην προπόνηση υπάρχει βέβαια σταθερά και το τρίτο σημείο αναφοράς, που δεν είναι άλλο από την προπόνηση που κάνει στους τερματοφύλακες ο Τζέρρυ Ούγκεν.

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα