Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 19-7-2007

 

 

 

 
Αρκαδία: Η ψυχή του Ελληνισμού και οι ρίζες των Πρωτο-Ποντίων
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας σε συνεργασία με το Δήμο Μεγαλόπολης και το Δήμο Γόρτυνος διοργανώνουν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου 2007 στις 9.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Δήμου Μεγαλόπολης με θέμα "Αρκαδία: Η ψυχή του Ελληνισμού και οι ρίζες των Πρωτο-Ποντίων".

 

 

 
Εκδήλωση ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στα Λαγκάδια
Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους. Με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει

Οι εκδηλώσεις του 33ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «ΟΔΗΓΗΤΗ» συνεχίζονται στην Αρκαδία το Σάββατο 21 Ιούλη στα Λαγκάδια. Η εκδήλωση που οργανώνει το Σ.Π. Πελοποννήσου της ΚΝΕ θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του σ. Δημήτρη Κιάμου, που χάθηκε πρόωρα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο σπίτι του Νίκου Πλουμπίδη, προβολή της ομιλίας του Δ. Κιάμου ως υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ το 2004 στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην Πάτρα και συναυλία από νεανικά συγκροτήματα.
(Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση προοδευτικού βιβλίου, Έκθεση φωτογραφίας για τη δράση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

ΕΝΑΡΞΗ: 7μ.μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΓΚΑΔΙΩΝ

 

 

 

 
Ρύπανση του Λεκανοπεδίου Μεγ/λης από σκόνη γύψου
Προς: Διευθυντή ΛΚΜ: κ. Νικολακάκο Π.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις μας, η Επιχείρηση δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το φαινόμενο της ρύπανσης στους χώρους εργασίας του Λεκανοπεδίου Μεγ/λης.
Σοβαρότατο πρόβλημα υφίσταται από σύννεφα σκόνης στον χώρο απόθεσης του γύψου στο παλαιό ορυχείο Θωκνίας που εξαπλώνονται σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο, δημιουργώντας ασφυκτική κατάσταση για τους εργαζόμενους αλλά και για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, προκαλώντας την έντονη αντίδραση τους.
Η παραπάνω κατάσταση δημιουργείται λόγω της έλλειψης μέτρων (μόνιμη διαβροχή, επικαλύψεις, κ.λ.π), παρά τις υποδείξεις των αρμοδίων φορέων της πολιτείας ακόμη και των ίδιων των περιβαλλοντικών εγκρίσεων του εν λόγω έργου.

Το Δ.Σ του Σ.Ο.Σ ΔΕΗ Μεγ/λης σας καλεί όπως προχωρήσετε στην λήψη άμεσων μέτρων αντιμετώπισης του παραπάνω προβλήματος, για την προστασία του εργασιακού και ευρύτερου περιβάλλοντος.

Καλούμε κάθε αρμόδιο φορέα της πολιτείας, να προχωρήσει άμεσα σε ουσιαστικούς ελέγχους για την εφαρμογή της νομιμότητας

Για το Δ.Σ του Σ.Ο.Σ Δ.Ε.Η ΜΕΓ/ΛΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΝΤΗΣ ΑΘ.      ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓ.

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα