Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 16-10-2007

 

 

 

 
Αιολικά Πάρκα στην Αρκαδία, τα Αιολικά Πάρκα Σκυρίτιδας
Συνέντευξη τύπου θα δώσει ο Βασίλης Γιόκαρης, Φυσικός, Mεταλλουργός μηχανικός, αύριο Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007 και ώρα 11.00 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης, με θέμα "Αιολικά Πάρκα στην Αρκαδία, τα Αιολικά Πάρκα Σκυρίτιδας"

Ως γνωστό στο Δήμο Σκυρίτιδας λειτουργούν ήδη εδώ και μερικούς μήνες 2 Αιολικά Πάρκα ιδιοκτησίας ιδιωτών επενδυτών και εγκατεστημένης ισχύος 10 ΜW και 30 MW αντίστοιχα. Πρόκειται για έργα, το σχεδιασμό και την αδειοδότηση των οποίων ξεκίνησε ο κ. Γιόκαρης ως ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός πριν από 10 περίπου χρόνια, το 1997.

Σχετικά άρθρα:

* Αιολικά Πάρκα στην Αρκαδία: Οικολογικά και κοινωνικά συμβατή παραγωγή ενέργειας από εγχώριους ανανεώσιμους ενεργειακούς πόρους >>>>>>

*  Αυτοδιοίκηση και Ενεργειακό Ζήτημα >>>>>>

 

 

 

 
Γιορτή του κάστανου
Για εικοστή πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη Καστάνιτσα διοργανώνουμε την ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟΥ στις 27 και 28 Οκτωβρίου 2007.

Είναι μια Γιορτή χαράς και γλεντιού αλλά και προβληματισμού για το σήμερα και το αύριο της παραγωγής των καστάνων και ταυτόχρονα αναβίωσης των όμορφων παλιών χρόνων που σημάδεψαν το χωριό μας και τους ανθρώπους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλεί όλους το διήμερο στη Καστάνιτσας για να γνωρίσετε τις ομορφιές του χωριού και του Πάρνωνα, να γνωρίσετε τους ανθρώπους του, να γευθείτε την παραδοσιακή φασολάδα, την ψητή ρέγκα, τα γλυκά από κάστανο και καρύδι, το καλό κρασί και να γλεντήσετε μαζί μας.
Είναι μια πρόσκληση για απόδραση σε μια μαγευτική γωνιά της Ελλάδος.

Μορφωτικός & Φυσιολατρικός
Σύλλογος των Απανταχού Καστανιτσιωτών

 

 

 

 
Με χαμηλούς τόνους και δύο προπονήσεις
Με χαμηλούς τόνους και δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα έγιναν ασκήσεις με μπάλα με τον Πάουλο Κάμπος να δίνει έμφαση σε θέματα τακτικής.

Το τεχνικό τημ του Αστέρα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με εξαίρεση τους Ζεάν και Ιωάννου που ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Οι απογευματινές προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή, αφού το Σάββατο η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας νέων υπό την τεχνική επίβλεψη του Νίκου Καπόγιαννη και των συνεργατών του, αφού παίζουν με τον ΟΦΗ για το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

 

 

 

 

 

 

 

Η Αυλή των θαυμάτων από τη Θεατρική Ομάδα Ελλήνων Γενεύης

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα