Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 16-8-2007

 

 

 

 
Αρχίζει η παράδοση των εισιτηρίων διαρκείας
Από την Παρασκευή 17 Αυγούστου και μετά τις 12 το μεσημέρι θα αρχίσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, η παράδοση των εισιτηρίων διαρκείας στους κατόχους τους, για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.

 

 

 

 
Επιστρέφει από το Καρπενήσι ο Αστέρας
Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα παραμονής του Αστέρα στο Καρπενήσι, όπου ολοκληρώνεται για τρίτο συνεχόμενο χρόνο το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Σε αυτό το διάστημα παραμονής στο Καρπενήσι έγινε πολύ σκληρή και μεθοδική δουλειά, με τους παίκτες να δείχνουν διάθεση για δουλειά και να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες του προπονητικού τημ.

Σήμερα το πρωί η αποστολή του Αστέρα επισκέφθηκε το μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας, ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν πρόγραμμα με βάρη.

Η αποστολή του Αστέρα θα επιστρέψει αύριο στην Τρίπολη, όπου το Σάββατο θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την Κέρκυρα (5 μ.μ.) και τον Εργοτέλη (7 μ.μ.), τα οποία θα αποτελέσουν την πρόβα-τζενεράλε για την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Λάρισα στις 26 Αυγούστου.

Οι φίλοι του Αστέρα θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους στο γήπεδο μετά από ένα μήνα σχεδόν και ύστερα από τα πρώτα δύο φιλικά με Κόρινθο και Ιωνικό.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναμένεται να «δείξει» την ενδεκάδα που σκέφτεται να ξεκινήσει στον αγώνα της πρεμιέρας, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς δε θα δοκιμάσει και άλλα σχήματα στα δύο δυνατά τεστ.

Παράλληλα, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα στο γήπεδο προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα