Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 14-8-2007

 

 

 

 
Γ. Μποροβήλος: «Όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους»
Αναφορικά με την πορεία των έργων στο γήπεδο του Αστέρα μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος, που καθησύχασε τους φιλάθλους της ομάδας, λέγοντας πώς όλα θα είναι έτοιμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στον εναρκτήριο αγώνα με τη Λάρισα. Χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε:

«Το γήπεδο του Αστέρα είναι ένα εργοτάξιο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και ότι θα προλάβουμε να τελειώσουμε όλα τα έργα που απαιτούνται μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 26 Αυγούστου, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και να διεξαχθεί κανονικά η πρώτη αγωνιστική.

Στη συνέχεια υπάρχει χρόνος να ολοκληρωθούν κάποιες παράπλευρες εργασίες που γίνονται στο γήπεδο, που θα βοηθήσουν την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων.

Αυτή τη στιγμή ολοκληρώθηκαν οι κερκίδες γύρω από το γήπεδο, τοποθετήθηκαν οι προβολείς και στο φιλικό του Σαββάτου με τον Εργοτέλη θα είναι έτοιμοι.

Αν δεν είναι έτοιμοι το Σάββατο, έχουμε τη διαβεβαίωση τόσο της ΔΕΗ όσο και των συνεργείων πώς θα λειτουργήσουν στην πρεμιέρα με τη Λάρισα, όπου ο αγώνας αρχίζει στις 7 μ.μ.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο γήπεδο, στα τρία βοηθητικά και στα δύο πάρκινγκ. Όταν το γήπεδο θα είναι γεμάτο από 5.000 κόσμο και θα πρέπει να εξυπηρετηθούν με τα πάρκινγκ, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα»

Όσον αφορά για τα εισιτήρια διαρκείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ δήλωσε «Η ΠΑΕ Αστέρας μένει απόλυτα ευχαριστημένη από την ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού, αφού έχουν προπωληθεί περίπου 1800 εισιτήρια διαρκείας. Θέλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες της διοίκησης για την ανταπόκριση αυτή των φιλάθλων και πιστεύω πώς το γήπεδο θα είναι γεμάτο σε όλα τα παιχνίδια»

Τέλος ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αστέρα μίλησε και για τη συνάντηση που είχε στα γραφεία της Σούπερ Λίγκα και της ΕΠΟ: «Πραγματικά έγινε μία συνάντηση στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να είναι έτοιμη η ομάδα σε όλα τα θέματα συνεργασίας, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα σε κανένα τομέα»

 

 

 

 
Καταγγελία για τη μη εφαρμογή του Μοριακού ελέγχου του αίματος
Εγκληματική καθυστέρηση στην εφαρμογή του Μοριακού ελέγχου του αίματος σε όλη την επικράτεια με πλήρη ανάπτυξη του δικτύου των Κέντρων Μοριακού Ελέγχου, διαπιστώνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας κ Βαγγέλης Στουμπιάδης.

Ταυτόχρονα επισημαίνει την ευθύνη της κυβέρνησης για το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ο διεθνής διαγωνισμός για την προμήθεια των αντιδραστηρίων, αν και έχει την πλειοψηφία στη Διακομματική Επιτροπή, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει την ανακολουθία και αναβλητικότητα των εκπροσώπων των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Πρόεδρος της ΕΟΘΑ έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τη σύσταση και λειτουργία της Διακομματικής Επιτροπής για τη διενέργεια του διεθνούς διαγωνισμού και την προμήθεια των αντιδραστηρίων, για τον έλεγχο του αίματος και δεν έχει γίνει τίποτα!

«Δυστυχώς, όπως τονίζει ο κ Στουμπιάδης μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα. Κι αυτό γιατί ενώ αρχικά όλα τα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής είχαν αποδεχτεί τον κατεπείγοντα χαρακτήρα του ζητήματος, (μετά την μόλυνση της 16χρονης από τον ιό του HIV, στη Θεσσαλονίκη),στη συνέχεια η λειτουργία της Επιτροπής και κυρίως η στάση ιδιαίτερα των εκπροσώπων των κομμάτων της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζεται από ανακολουθία και αναβλητικότητα στις θέσεις και τις απόψεις τους , με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη διαρκή αμφισβήτηση των πορισμάτων της Επιστημονικής κοινότητας». Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα