Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 13-12-2007

 

 

 

 

 
Νέο ΔΣ στην Ελληνική Ένωση Αναπτυξιακών Εταιρειών
Σε κλίμα συναίνεσης και ομοψυχίας διεξήχθη η Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) και κατόπιν συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Ελληνικής Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιρειών (HEL.A.D.A.).
Οι εργασίες έλαβαν χώρα στη Δράμα, την Παρασκευή 07/12/2007 παράλληλα με τις εργασίες της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (Ε.Ν.Α.Ε.).


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της HEL.A.D.A. συγκροτούν τα παρακάτω μέλη :
1. Ευμοιρίδης Κων/νος, Πρόεδρος (Αναπτυξιακή Δράμας Α.Ε.)
2. Σώκος Ευθύμιος, Αντιπρόεδρος (ΑΝΑΙΤ Α.Ε.)
3. Δακής Γιώργος, Γενικός Γραμματέας (ΑΝΚΟ)
4. Αραμπατζής Αριστείδης, Μέλος (ΑΝΕΘ)
5. Παπαλός Κων/νος, Μέλος (ΑΝΚΑ)
6. Κυπριωτάκης Ρούσσος, Μέλος (Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Ε.)
7. Γεωργάτος Διονύσιος, Μέλος (Αναπτυξιακή Κεφαλονιάς Α.Ε.)
Ο κ. Κυπριωτάκης Ρούσσος, θα παρακολουθεί και τα οικονομικά ζητήματα της HEL.A.D.A.

 

 

 

 
Η επόμενη μέρα της απεργίας
Η Γραμματεία Αρκαδίας του Π.Α.ΜΕ. χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς στην Αρκαδία που ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους εργάτες και τις εργάτριες σε όλη τη χώρας.
Χαιρετίζει τους εκατοντάδες απεργούς που περιφρούρησαν την απεργία σε μια σειρά εργασιακούς χώρους καθώς και στα εργοτάξια του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Καλαμάτας.

Χαιρετίζει όσους πήραν μέρος στο μπλόκο στη σήραγγα του Αρτεμισίου που οργάνωσαν ταξικά συνδικάτα, το Π.Α.ΜΕ. και οι Συντονιστικές Επιτροπές για τους πυρόπληκτους της περιφέρειας.
Καλούμε τους εργαζόμενους να στεριώσουν αυτό το σημαντικό και ελπιδοφόρο μήνυμα της χθεσινής απεργίας.

Να πέσουν στο κενό οι μανούβρες που θα επιχειρήσουν οι ηγεσίες του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού.
Καμιά εμπιστοσύνη στις ηγεσίες της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας – Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ γιατί όπως και το 2001 κινητοποιήθηκαν κατά του νομοσχεδίου Γιαννίτση στη συνέχεια «έβαλαν πλάτη» να περάσει ο νόμος Ρέππα

Απαιτείται τώρα κλιμάκωση της πάλης για να μην περάσει η νέα αντιασφαλιστική επίθεση, να καταργηθούν οι νόμοι Σιούφα και Ρέππα και να διεκδικήσουμε:
* Κατώτερο μισθό 1400 €
* Κατώτερη σύνταξη 1120 €
* Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία – Υγεία – Πρόνοια – Κοινωνική Ασφάλιση
* Μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα
* Μέτρα ανακούφισης των ανέργων και των απολυμένων
* Νομιμοποίηση των μεταναστών με ίσα δικαιώματα και δυνατότητα μεταφοράς των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων στη χώρα προέλευσης.


Η Γραμματεία Αρκαδίας του ΠΑΜΕ

 

 

 

 
Νέα Αστέρα
5η φάση κυπέλλου Ελλάδος:
Αστέρας Τρίπολης- Ατρόμητος


Διενεργήθηκε το μεσημέρι η κλήρωση των αγώνων της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας «Hellas On Line» περιόδου 2007-2008 στο ξενοδοχείο «Athens Imperial».

Στην 5η φάση της διοργάνωσης οι αγώνες είναι μονοί και διεξάγονται στις έδρες των συλλόγων που έχουν κληρωθεί ως γηπεδούχοι. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα, διεξάγεται δεύτερος αγώνας στην έδρα του συλλόγου, που ήταν φιλοξενούμενος στον πρώτο. Εφόσον και στον δεύτερο αγώνα υπάρξει ισοπαλία στην κανονική διάρκεια, τότε διεξάγεται ημίωρη παράταση. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας και στον επιπλέον χρόνο, διεξάγεται η διαδικασία των πέναλτι. Σημειώνεται ότι στις αναμετρήσεις αυτές δεν υπολογίζονται ως διπλά τα εκτός έδρας γκολ.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων έχουν οριστεί για τις 9/1/2008 και 16/1/2008. Εάν χρειαστούν δεύτεροι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν στις 23/1/2008 και στις 13/2/2008. (Πηγή ΕΠΟ)

Συνεχίστηκε η προετοιμασία για Βέροια

Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Βέροια (3 μ.μ.), όπου ο Πάουλο Κάμπος και οι συνεργάτες του δούλεψαν σε θέματα τακτικής με τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.

Ο Πάουλο Κάμπος δούλεψε περισσότερη ώρα με τους επιθετικούς της ομάδας, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δούλεψε αρκετή ώρα με τους αμυντικούς, ενώ ακολούθησε το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό» της Πέμπτης.

Παράλληλα, ο Αντώνης Λαδάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ το μεγαλύτερο διάστημα της προπόνησης ο Μάουρο Μιλάνο έτρεχε ελαφρά ακολουθώντας συγκεκριμένες ασκήσεις.

Ο Αστέρας αντιμετωπίζει για δεύτερη χρονιά σε παιχνίδι πρωταθλήματος τη Βέροια στην έδρα της, καθώς οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στο περσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Το παιχνίδι στη Βέροια, στις 7 Ιανουαρίου 2007, είχε λήξει 0-0 και ήταν το πρώτο με τον Πάουλο Κάμπος στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα.

Τέλος, η ομάδα νέων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Αλεξάνδρειας Ημαθίας την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3 μ.μ.

 

 

 
Διαιτητές καλαθοσφαίρισης εθνικών πρωταθλημάτων
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΠΕΛ-ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 15-16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
 
Α2 Ανδρών
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Ν.Σμύρνης 5.30μ.μ. ΑΟ Π.Φαλήρου – ICBS Διεθνές Κολ. Ηλιόπουλος, Ταβουλαρέας, (Σωτηριάδης)
 
Β Ανδρών
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου
Αιγίου 5μ.μ. ΑΓΣ Κεραυνός Αιγ. – ΑΟ Αμύντας Σιορέντας, Αναστόπουλος (Μπώκου)
 
Γ  Ανδρών
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου
2ος Όμιλος Νότου
ΟΦ Ηρακλείου 5μ.μ. ΟΦ Ηρακλείου – Φιλαθλητικός ΑΟ Γιαλικάρης, Τσώνος Μ. (Μούστος)

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα