Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 13-8-2007

 

 

 

 
Ο Αστέρας απέκτησε τον Αποστολίδη
Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε στην απόκτηση ενός νεαρού ελπιδοφόρου ποδοσφαιριστή, του Γαβριήλ Αποστολίδη από τη Δόξα Δράμας.

Ο Αποστολίδης γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 1989, είναι μεσοεπιθετικός και για τα πέντε επόμενα χρόνια θα φοράει τη φανέλα του Αστέρα.

Ο Αποστολίδης ξεκίνησε να παίζει στο Βρασίδα Νέας Περάμου, πριν μεταπηδήσει στη Δόξα Δράμας, για την οποία σε 15 αγώνες πρωταθλήματος Γ' Εθνικής σημείωσε δύο τέρματα.

 

 

 

 
Αστέρας-Αχαρναϊκός 2-1
Νίκη με αρκετές αλλαγές

Χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Ζουντί και Παντελιάδης, ο Αστέρας κέρδισε στο φιλικό παιχνίδι τον Αχαρναικό 2-1 με τον Πάουλο Κάμπος να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, δοκιμάζοντας διάφορα συστήματα και σχήματα, τοποθετώντας συνέχεια σε διαφορετικές θέσεις τους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το πρώτο γκολ για τον Αστέρα ήρθε στο 55ο λεπτό, όταν μετά από γρήγορη εκτέλεση ελεύθερου βολέ από τον Συμεωνίδη, ο Ζουντί πήγε πρώτος στη μπάλα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων του και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Το δεύτερο γκολ του Αστέρα ήρθε στο 64' όταν ο Πουρτουλίδης ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Πρέκα. Ο διαιτητής του αγώνα έδειξε κατευθείαν το σημείο του πέναλτι και ο Παντελιάδης που ανέλαβε την εκτέλεση του, δεν είχε πρόβλημα να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Ο Αχαρναικός μείωσε στο 89ο λεπτό μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ σουτ του Λιοσάτου.

Ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας σε όλο το παιχνίδι και ήταν αυτός που δημιούργησε τις κλασσικές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Οι πιο σημαντικές ήταν:
Στο 19ο λεπτό δυνατό σουτ του Κανακούδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα να «τραντάξει» το δοκάρι του Αχαρναικού.
Στο 41' ο Κανακούδης και πάλι, σε μία από τις γνωστές του επελάσεις, πέρασε και τον τερματοφύλακα του Αχαρναικού, πλάσαρε στην κενή εστία, αλλά πάνω στη γραμμή απομάκρυνε τη μπάλα ο Αποστολάτος.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Χατζόπουλος κέρδισε τη μπάλα, τροφοδότησε τον Πουρτουλίδη που με τη σειρά του γύρισε στο Ζουντί, που από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε άουτ.

Αστέρας: Συμεωνίδης (63' Αναστασόπουλος), Καλί, Μασάρα (70' Μαρτίνα), Ψωμάς, Μοσχογιάννης, Χατζόπουλος, Λαδάκης (70' Τροίρης), Παντελιάδης (70' Μπολμποσάν), Κανακούδης, Πουρτουλίδης, Ζουντί (70' Κουσκουνάς).
Αχαρναικός: Παπαδόπουλος (66' Στουραίτης), Ζούμας (65' Χριστόπουλος), Μωυσιάδης (61' Πρέκας), Βατίστας (78' Καλαντζής), Σγουρός, Ντούνης (59' Δήμας), Αποστολάτος (86' Χορεψιμάς), Σταμπουλής (50' Καλαπόδης), Δεμιρτζόγλι (70' Κόραγιατ), Παπουλής (55' Λιοσάτος).

 

 

 

 
Αστέρας-Μεσσηνιακός 2-0
Ακόμα μία φιλική νίκη πέτυχε ο Αστέρας κατά τη διάρκεια παραμονής του στο Καρπενήσι, κερδίζοντας αυτή τη φορά το Μεσσηνιακό με 2-0, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο.
Τα γκολ του αγώνα σημείωσε ο περσινός πρώτος σκόρερ του Αστέρα Ηλίας Ιωάννου στο 56' και στο 66' με κεφαλιά και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αντίστοιχα.Στην πρώτη περίπτωση ο Ροτζέριο έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια από αριστερά και κάνοντας σέντρα ακριβείας έδωσε την ευκαιρία στον Ιωάννου με δυνατή κεφαλιά να ανοίξει το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μιλάνο με περίτεχνες ενέργειες αναστάτωσε την άμυνα του Μεσσηνιακού, κερδίζοντας τελικά την «εσχάτη των ποινών». Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ιωάννου που δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μεσσηνιακού για δεύτερη φορά.

Ο Αστέρας σε γενικές γραμμές ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή της μπάλας, αλλά στο πρώτο ημίχρονο έφτασε δύο φορές με ιδιαίτερες αξιώσεις στα «καρέ» του Μεσσηνιακού.
Η πρώτη στο 36' όταν το έξυπνο τεχνικό πλασέ του Φιλομένο απέκρουσε δύσκολα ο Κουτσόπουλος και η δεύτερη στο 40' όταν ο Ιωάννου εκμεταλλεύθηκε λάθος του Κουτσόπουλου πλάσαρε, αλλά πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή της εστίας του Μεσσηνιακού απομάκρυνε ο Ντιάγκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε τους ρυθμούς και εκτός της κυριαρχίας του στο αγωνιστικό χώρο έγινε και αποτελεσματικός, αν και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα τέρματα αν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.
Στο 52' ο Φιλομένο με έξυπνη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Μεσσηνιακού έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ιωάννου, που όμως δεν έκανε καλά το κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία να απειλήσει την αντίπαλη εστία.
Στο 78' ο Φιλομένο και στο 87' ο Παντελιάδης έβγαλαν τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Μεσσηνιακού, Φλάβιο και Ζουντί αντίστοιχα, που όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Ο Μεσσηνιακός απείλησε μία φορά σε κάθε ημίχρονο την εστία του Αστέρα, όταν στο 35ο λεπτό την κεφαλιά του Κωνσταντόπουλου απέκρουσε ο Αμπάρης και στο 73' το δυνατό διαγώνιο σουτ του Σιμανίδη πέρασε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Λυμπερόπουλου.

Αστέρας: Αμπάρης (66' Λυμπερόπουλος), Οφρυδόπουλος (78' Μοσχογιάννης), Μασάντο (78' Λαδάκης), Λαζαρίδης, Φλάβιο, Καρντόσο (63' Κανακούδης), Μιλάνο (68' Μασάρα), Ζεάν, Ροτζέριο (70' Παντελιάδης), Φιλομένο, Ιωάννου (78' Ζουντί).
Μεσσηνιακός: Κουτσόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Γ.Κωνσταντόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Αντ. Κωνσταντόπουλος, Ροντρίγκο, Αργυρόπουλος, Χουνουζίδης, Αθανασόπουλος, Ντιάγκο, Αντ. Καλογερόπουλος (28' Τσιμικλής), ενώ έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Σταματέλος, Νικολόπουλος, Βαβάτσικος, Κουρεντζής, Σωτηρόπουλος, Φαμπιάν, Ζε Κάρλος, Σιμανίδης, Βελώνης, Κωστόπουλος, Κούτρης.

 

 

 

 
Έμφαση στην τακτική
Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα στο Καρπενήσι, όπου το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τρέξιμο, ενώ το απόγευμα έγιναν ασκήσεις με μπάλα δίνοντας έμφαση σε θέματα τακτικής.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και εν συνεχεία υπήρξε το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό», με τον Πάουλο Κάμπος να κοουτσάρει τη μία ομάδα και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας την άλλη.

Το Σάββατο 18 Αυγούστου θα γίνει η «διπλή» πρόβα-τζενεράλε για τον Αστέρα, καθώς έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά παιχνίδια με την Κέρκυρα (5 μ.μ.) και τον Εργοτέλη (7 μ.μ.).

Το δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι πιθανότατα να γίνει υπό το φως των προβολέων που τοποθετήθηκαν την Παρασκευή στο γήπεδο του Αστέρα και να δοκιμαστεί ο σωστός φωτισμός στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φίλαθλοι του Αστέρα περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, μετά την σκληρή δουλειά στο Καρπενήσι απέναντι σε δύο από τις κορυφαίες επαρχιακές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας νέων με διπλές προπονήσεις υπό την τεχνική επίβλεψη του Νίκου Καπόγιαννη και των συνεργατών του. Το πρωί με πολύ τρέξιμο και το απόγευμα στο γήπεδο με μπάλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα