Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δε 9-7-07- Πα 13-7-2007

 

 

 

Νέα του Αστέρα

 
Πρώτη προπόνηση με Φιλομένο (13-7-07)
Με πολύ τρέξιμο και ασκήσεις με τη μπάλα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα εν όψει της πρώτης συμμετοχής του στη Σούπερ Λίγκα, με τον προπονητή Πάουλο Κάμπος να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού με τον Στρατάκη, που τραυματίστηκε στην πρωινή προπόνηση.

Από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές την πρώτη του προπόνηση με τον Αστέρα έκανε σήμερα ο Λούσιο Φιλομένο, που μετά τις εργομετρικές εξετάσεις που έκανε στην Αθήνα τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητικού τημ.

Τις επόμενες ημέρες εξ άλλου, αναμένεται να ενσωματωθούν με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και οι Ζεάν, Καρντόσο.

Αύριο Σάββατο, θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Αστέρα με διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα), ενώ την Κυριακή ο Πάουλο Κάμπος έχει προγραμματίσει να δώσει το πρώτο ρεπό στους παίκτες.

Στο μεταξύ συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο του Αστέρα, όπου «έπεσαν» οι βάσεις για τους τέσσερις πυλώνες ηλεκτροφωτισμού, ενώ παράλληλα προχωρούν σε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στα άλλα δύο γήπεδα.

Τόσο στο καινούργιο γήπεδο, όσο και στο βοηθητικό, οι εργασίες βρίσκονται στο στάδιο κατασκευής αποστραγγιστικών δικτύων και ο χρόνος παράδοσης –ειδικά για το βοηθητικό γήπεδο- προβλέπεται να είναι αρκετά σύντομος.

Επίσης, κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία κατασκευάζονται νέες τουαλέτες, που θα εξυπηρετούν στην προσεχή αγωνιστική περίοδο τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αλλά και τους φιλάθλους που θα κάθονται στις θέσεις των VIP, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσει και η κατασκευή δύο χώρων στάθμευσης.

Τέλος, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με αυτά των 300 ευρώ να εξαντλούνται. Οι φίλαθλοι της ομάδας, έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση των εισιτηρίων διαρκείας από την πρώτη μέρα έκδοσης τους και όλα δείχνουν πώς θα συνεχιστεί η διάθεση στους ίδιους ρυθμούς.
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του Αστέρα στο γήπεδο (11 π.,μ.- 2 μ.μ. και 6-8 μ.μ.).
 

 

 

 

 
Σε εντατικούς ρυθμούς (12-7-07)
Με πολύ τρέξιμο ασκήσεις στην πισίνα το πρωί και στην άμμο το απόγευμα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα εν όψει της Σούπερ Λίγκα, με τον προπονητή Πάουλο Κάμπος και τους συνεργάτες του να είναι ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών.

Μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού είναι αυτό του Μαρτίνα, που σε μία ανύποπτη φάση της πρωινής προπόνησης έσπασε το μικρό δάκτυλό του αριστερού του χεριού, χωρίς αυτό ωστόσο να τον εμποδίσει να πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση.

Από κει και πέρα έλειπαν οι τελευταίες μεταγραφές του Αστέρα, Ζεάν, Καρντόσο, που πήγαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να πάρουν τα προσωπικά τους πράγματά, ενώ ο Φιλομένο έκανε εργομετρικά τεστ στην Αθήνα.

Αύριο Παρασκευή θα συνεχιστεί η προετοιμασία στους ίδιους εντατικούς ρυθμούς, με την απογευματινή προπόνηση να έχει μπάλα και «οικογενειακό διπλό» κάτι που ευχαριστεί τους παίκτες, αλλά και τους φιλάθλους που παρακολουθούν την προπόνηση.

Την Κυριακή ο Πάουλο Κάμπος θα δώσει το πρώτο ρεπό της φετινής προετοιμασίας και οι παίκτες του Αστέρα θα έχουν την πρώτη καλή ευκαιρία για να ξεκουραστούν.

Ο Αστέρας θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι, όπου θα αναχωρήσει στις 31 Ιουλίου και θα επιστρέψει στην Τρίπολη στις 19 Αυγούστου. Εκεί άλλωστε θα δώσει και τα περισσότερα από τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Το πρώτο φιλικό στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου, όπου στις 7 μ.μ. ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει το Θρασύβουλο. Τέσσερις ημέρες αργότερα, ο Αστέρας θα παίξει δύο φιλικά παιχνίδια. Στις 5 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο και στις 7 μ.μ. το Θρασύβουλο.
Στις 11 Αυγούστου επίσης, θα αντιμετωπίσει το Μεσσηνιακό στις 7 μ.μ.

Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια ωστόσο, ο Αστέρας θα τα δώσει στις 28 Ιουλίου στην Τρίπολη. Στις 5 μ.μ. θα αντιμετωπίσει την Κόρινθο και στις 7 μ.μ. τον Ιωνικό.

 

 

 

 
Ο Αστέρας παρουσίασε τον Φιλομένο (11-7-07)
Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε σήμερα ακόμα ένα μεταγραφικό απόκτημα, τον Αργεντίνο σέντερ φορ Λούσιο Αλέχο Φιλομένο, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας για τρία χρόνια.

Η διοίκηση του Αστέρα έκανε μία ακόμα πολύ καλή μεταγραφή, κερδίζοντας την υπογραφή του παίκτη παρά το ενδιαφέρον που είχαν δείξει για την απόκτησή του, ομάδες του εξωτερικού.

Ο Αργεντίνος άσσος γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1980, έχει ύψος 1.81 ζυγίζει 78 κιλά, είναι επιθετικός και στον Αστέρα θα φοράει το Νο9.

Ο Φιλομένο πέρασε για μία χρονιά από την Ιταλική Ίντερ την περίοδο 1998-99 και στη συνέχεια αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη Σαν Λορέντσο της Αργεντινής, για δύο χρόνια στη Μεξικάνικη Τσιάπας, για ένα χρόνο στην Ιαπωνική Μπούσαν Αικονς και για δύο χρόνια στην Αμερικάνικη DC United πριν επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη φανέλα της Νουέβα Σικάγο, όπου ήταν συμπαίκτης του Οράσιο Καρντόσο.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος που γνώρισα τον πρόεδρο της ομάδας, το προσωπικό και ήρθα στην Ελλάδα και τον Αστέρα αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά.
Πάντα ονειρευόμουν μία δεύτερη ευκαιρία για να παίξω στην Ευρώπη. Εννιά χρονιά μετά την παρουσία μου στην Ιταλία με την Ίντερ. Ελπίζω να τα πάω καλά, όπως και στις άλλες ομάδες που αγωνίστηκα. Θέλω να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα να κάνει μία καλή χρονιά στη Σούπερ Λίγκα.
Προτιμώ να πηγαίνει η ομάδα καλά και να πετυχαίνει τους στόχους της και ελπίζω να πάμε καλά, πρωταγωνιστώντας στο πρωτάθλημα.
Φυσικά πρέπει να εγκλιματιστώ στο διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου που παίζεται στην Ευρώπη. Στην Αργεντινή είναι περισσότερο τεχνικό, ενώ στην Ευρώπη παίζει ρόλο η δύναμη και η φυσική κατάσταση. Ο κάθε παίκτης χρειάζεται το δικό του χρόνο για να εγκλιματιστεί, πιστεύω πώς δε θα έχω πρόβλημα. Προσωπικά θέλω να παίξω καλά από το πρώτο χρόνο και από τα πρώτα παιχνίδια με τη φανέλα του Αστέρα.
Σίγουρα έπαιξε ρόλο στην επιλογή μου πώς υπάρχουν και άλλοι παίκτες από την Αργεντινή, αλλά πάνω από όλα μέτρησε η γνωριμία μου με τον πρόεδρο που ήταν σωστός απέναντι μου ως άνθρωπος. Ένοιωσα ευχαριστημένος από αυτά που συζητήσαμε μαζί και ήταν ο σημαντικός παράγοντας για την επιλογή μου»
Στο μεταξύ, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του Αστέρα με τον Χαρίδημο Μίχο.

 

 

 

 
Ο Αστέρας παρουσίασε τον Καρντόσο (10-7-07)
Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε σήμερα το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Οράσιο Καρντόσο, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας για τρία χρόνια.

Η διοίκηση του Αστέρα προχώρησε σε μία ακόμα ηχηρή μεταγραφή, φέρνοντας στην Ελλάδα έναν από τους κορυφαίους χαφ της Λατινικής Αμερικής, κερδίζοντας τη μάχη της απόκτησής του από πολλές ομάδες του εξωτερικού.

Ο Αργεντίνος άσσος γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1979, έχει ύψος 1.75 ζυγίζει 68 κιλά, είναι αμυντικό χαφ και στον Αστέρα θα φοράει το Νο8.

Ο Καρντόσο έπαιζε επί οκτώ χρόνια σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Αργεντινής, την Εστουντιάντες, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2006 και αγωνίστηκε στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Έπαιξε ακόμα στην Κίλμες, ενώ ως δανεικός αγωνίστηκε στη Νουέβα Σικάγο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στην Ελλάδα και τον Αστέρα και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου.
Στόχος μου είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά στο γήπεδο, να γίνουμε καλή ομάδα και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο τον Αστέρα. Θέλω να κάνω καλή καριέρα στην Ελλάδα.
Ήρθα στην Τρίπολη σε μία όμορφη και ήρεμη πόλη και δε θα έχω πρόβλημα προσαρμογής, αφού βρίσκονται ήδη στον Αστέρα καλοί φίλοι και συμπατριώτες.»
Την ίδια στιγμή, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με το Δημοσθένη Παπαθανασίου, ενώ στην Τρίπολη βρίσκεται ο Μάουρο Μιλάνο που τέθηκε ήδη στη διάθεση του προπονητή του.

 

 

 

 
Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα (9-7-07)
Με διπλή προπόνηση και χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα εν όψει της πρώτης συμμετοχής του στη Σούπερ Λίγκα, με τους παίκτες της ομάδας να γυμνάζονται τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τους παίκτες να διανύουν πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο, αλλά και βάρη, με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Την Τρίτη το απόγευμα θα πρωτοπιάσουν μπάλα στην προπόνηση οι παίκτες του Αστέρα, ενώ την Τετάρτη το πρωί το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρέξιμο στο Άλσος Αγίου Γεωργίου.

Νέο πρόσωπο των προπονήσεων από σήμερα είναι ο Γιώργος Αμπάρης, που επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη και τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού τημ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Τρίπολη και ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός Μάουρο Μιλάνο.

Τα εισιτήρια διαρκείας επανακυκλοφόρησαν από σήμερα Δευτέρα και οι φίλοι του συλλόγου έδειξαν το ίδιο μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και τις προηγούμενες ημέρες διάθεσής τους.
Οι φίλοι του Αστέρα, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τα «μαγικά χαρτάκια» μπορούν να τα προμηθευτούν κάθε μέρα από τα κεντρικά γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο (11 π.μ.-2 μ.μ. και 6-8 μ.μ.).

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα