Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 11-12-2007

 

 

 

 
Εξόρμηση ΣΑΟΟ στο Αρτεμίσιο
Την ερχόμενη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στο Αρτεμίσιο. Η πορεία θα ξεκινήσει από Καρυές Αργολίδας και αφού ανέβει στην κορυφή (1.755μ.) του Αρτεμισίου θα καταλήξει στη Νεστάνη.
Θα πραγματοποιηθούν δύο πορείες η μία εύκολη από χωματόδρομο που παρακάμπτοντας την κορυφή θα καταλήξει στη Νεστάνη και η άλλη θα περιλαμβάνει και την κορυφή του Αρτεμισίου.

Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει από την κεντρική πλατεία στις 7:00 το πρωί και η επιστροφή το απόγευμα.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου Μητροπολίτου Δανιήλ 2 ή στο τηλέφωνο 2710 234980 βραδινές ώρες.

 

 

 

 
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τους Προσκόπους
Το Σύστημά μας, συνεχίζοντας την παράδοση των περασμένων ετών, προετοιμάζει διάφορες δραστηριότητες για την περίοδο των Χριστουγέννων.
Έτσι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου θα λάβουν χώρα οι παρακάτω δραστηριότητες:

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά: Λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές, βαθμοφόροι και μέλη της Ε.Κ.Σ. του Συστήματός μας με μεράκι και φαντασία, έχουν ξεκινήσει και εργάζονται πυρετωδώς για μια Εορταγορά αντάξια των περασμένων χρόνων.

Θεατρική Παράσταση: Οι πρόσκοποι και οι ανιχνευτές μας θα ανεβάσουν τις \"ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ\" του Αριστοφάνη, σε μια διασκευή για παιδιά, της Κάρμεν Ρουγγέρη. Οι πρόβες ξεκίνησαν εδώ και δυο μήνες και φαίνεται πως όσοι τυχεροί θα παρευρεθούν στην παράσταση (μικροί και μεγάλοι) θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Και οι δυο δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όσους θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε την παράδοσή μας...

Σας περιμένουμε όλους...


3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης

 

 

 

 
Ενημέρωση ελαιοκομικού μητρώου
Η Δ/νση Γεωργίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας ανακοινώνει ότι τροποποιήσεις και νέες εγγραφές στο ελαιοκομικό μητρώο θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη μέχρι 31/1/2008. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2710.238103 (υπ. Δ. Μητρόπουλος, Π. Μπουλουγούρης).

 

 

 

 
Αναβολή αγώνα  Ν.Ο. ΠΥΛΟΥ – ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
Ύστερα από συμφωνία των ενδιαφερομένων Σωματείων, ο αγώνας, Ν.Ο. ΠΥΛΟΥ – ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, της 12/12/2007, για το Κύπελλο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27/12/2007, ώρα 17:30, στο Δ.Σ. Πύλου.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα