Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 9-10-2007

 

 

 

 
Ξεκίνησε η ανακύκλωση χαρτιού
Χτες το βράδυ, σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού για την περιοχή της Τρίπολης. Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης, ειδικοί κάδοι περισυλλογής χαρτιού που έχουν προσφέρει επαγγελματίες και φορείς της Τρίπολης. Η περισυλλογή θα πραγματοποιείται τις μέρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή.

 

 

 

 
Γενική Συνέλευση   ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων του την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007 στις 7 το βράδυ στην Τρίπολη, στο Εργατικό Κέντρο.

Θα συζητήσουν για τα αποτελέσματα των εκλογών, τις μετεκλογικές εξελίξεις και τον προγραμματισμό δράσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό μας.

 

 

 

 
Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα του Κυπέλλου
Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα της Πέμπτης στην Καλαμάτα με το Μεσσηνιακό, στα πλαίσια της δ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Πάουλο Κάμπος κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης επεσήμανε στους παίκτες του πώς πρέπει να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και με σοβαρότητα να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με το Μεσσηνιακό, όπου στόχος βέβαια θα είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο προπονητής του Αστέρα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Ζεάν, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης, του Στρατάκη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τον Ιωάννου που ξεκουράζεται προκειμένου να είναι εντάξει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας θα διαθέσει τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με το τμήμα διαχείρισης του συλλόγου. Περισσότερες πληροφορίες στον κ. Νικήτα Φράγκο και στο τηλέφωνο 2710 239526

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα