Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 9-8-2007

 

 

 

 
Νέα δυάδα φιλικών για Αστέρα
Νέα δυάδα φιλικών παιχνιδιών για τον Αστέρα Τρίπολης, που το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στο Καρπενήσι δύο παλιούς του γνώριμους, τον Αχαρναικό (5 μ.μ.) και το Μεσσηνιακό (7 μ.μ.).

Ο Βραζιλιάνος προπονητής Πάουλο Κάμπος θα έχει για μία ακόμα φορά κατά την παραμονή της ομάδας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, τη δυνατότητα να βγάλει κάποια πολύτιμα συμπεράσματα για το βαθμό της αγωνιστικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών του, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους που θα έχει στη διάθεσή του.

Το σημερινό πρόγραμμα προπονήσεων προέβλεπε το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και στη συνέχεια χαλάρωμα με σάουνα και πισίνα, ενώ το απόγευμα, προπονήθηκαν στο γήπεδο όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν λίγο ή καθόλου στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια.

Οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα σήμερα είναι οι Στρατάκης και Τσέζαρεκ, που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα σε κάποιο από τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας.

Για αύριο Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στο γήπεδο, ενώ το απόγευμα ο Πάουλο Κάμπος θα αναλύσει στους ποδοσφαιριστές του τις φάσεις των πρόσφατων φιλικών παιχνιδιών με Θρασύβουλο και Παναιγιάλειο.

Θα πρέπει πάντως να επισημανθεί, πώς αν και η αποστολή του Αστέρα διανύει τη δεύτερη εβδομάδα παραμονής στο Καρπενήσι με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν καλή διάθεση σε όλες τις μέχρι σήμερα προπονήσεις ανεβάζοντας με τη σειρά τους το επίπεδο του συναγωνισμού στην ομάδα.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της ομάδας νέων με διπλές προπονήσεις υπό την τεχνική επίβλεψη του Νίκου Καπόγιαννη.

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα