Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 8-10-2007

 

 

 

 

 
Ιστορική νίκη: Αστέρας - Παναθηναϊκός 1-0
Την πιο μεγάλη νίκη στην ιστορία του πέτυχε ο Αστέρας που επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 1-0 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ροτζέριο στο 51ο λεπτό. Το πέναλτι κέρδισε ο Τσέζαρεκ, που ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από το Σαριέγκι. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Ροτζέριο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναικού δίνοντας το σύνθημα για πανηγυρισμούς στους 4.000 φίλους του Αστέρα, που κατέκλυσαν το γήπεδο δημιουργώντας μία όμορφη ατμόσφαιρα. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ (άρα και ιστορικό) του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα. Ιστορική νίκη για τον Αστέρα, αφού αυτή ήταν η πρώτη του νίκη στη Σούπερ Λίγκα και μάλιστα απέναντι σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6ο λεπτό «απείλησε» για πρώτη φορά την εστία του Μάλαρτζ. Ο Ζεάν έκανε σέντρα από αριστερά και ο Τσέζαρεκ από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε άουτ.

Στο 17' φάουλ του Ζεάν πέρασε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Παναθηναικού, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Ροτζέριο στη γωνία απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Μάλαρτζ.

Ο Παναθηναικός βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση στο 34ο λεπτό όταν μετά από φάουλ του Καραγκούνη, η μπάλα αναπήδησε μπροστά στον Αμπάρη, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα παρεχώρησε κόρνερ.

Στο 43' σε φάουλ-βολίδα του Μάτος, ο Αμπάρης απέκρουσε εντυπωσιακά και στη συνέχεια της φάσης ο Σαριέγκι σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Αστέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν δυνατές μονομαχίες, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν οι επικίνδυνες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 75ο λεπτό καλοχτυπημένο φάουλ του Ροτζέριο απέκρουσε ο Μάλαρτζ, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός πίεσε περισσότερο στην προσπάθεια του να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Παναθηναϊκός «απείλησε» στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν μετά από σέντρα του Μάτος ο Εν' Ντόι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.

Στα εισιτήρια του αγώνα έγινε «sold out» και ο ακριβής αριθμός ήταν 4.026.
Διαιτητής του αγώνα ο Κοντογιαννίδης (Ξάνθης).
Αστέρας: Αμπάρης, Φλάβιο (73' Καλί), Ζεάν (43' Μασάρα), Ματσάντο, Λαζαρίδης, Ψωμάς, Καρντόζο, Λαδάκης, Ροτζέριο, Τσέζαρεκ (63' Ιωάννου), Φιλομένο.
Παναθηναικός: Μάλαρτζ, Σαριέγκι, Μάττος, Μόρρις, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Βύντρα (79' Σέριτς), Νίλσον, Δημούτσος (58' Εν'Ντόι).


Δηλώσεις μετά το παιχνίδι

Ζοζέ Πεσέιρο (Προπονητής Παναθηναικού): «Συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη του. Κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο μας πίεσε πολύ ο Αστέρας και δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Χρησιμοποιήσαμε μεγάλες μπάλες και δε μπορέσαμε να ανοίξουμε διαδρόμους και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Μας έλειψαν κάποιες κινήσεις από τους επιθετικούς και τους κεντρικούς μας, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε νωρίς το τέρμα. Στη συνέχεια οι παίκτες μου πάλεψαν, προσπάθησαν για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σε κάθε περίπτωση έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών να γυρίσουν το παιχνίδι, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αναζητήσαμε την ισοφάριση. Θεωρώ ότι έχουμε παίκτες με ποιότητα και μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο»

Πάολο Κάμπος (Προπονητής Αστέρα Τρίπολης): «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τη νίκη του Αστέρα. Είναι μία μεγάλη βραδιά απόψε. Παίξαμε εναντίον μίας πολύ καλής ομάδας, με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες. Οι παίκτες του Αστέρα έκαναν πολύ καλή δουλειά αγωνιστικά, τακτικά, ψυχολογικά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Είναι πολύ δύσκολο να πω ποιος παίκτης από την ομάδα μου ξεχώρισε, όλοι έκαναν πολύ καλή δουλειά τεχνικά και τακτικά μέσα στο γήπεδο. Αν πρέπει να αναδείξω κάποιον ως MVP είναι ο Ροτζέριο. Είναι ένα νέο παιδί που δουλεύει πάρα πολύ, όπως άλλωστε και τα άλλα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα.

Θέλω να πω στους φιλάθλους της ομάδας να έχουν υπομονή, θα έρθουν και καλά και άσχημα αποτελέσματα. Να έχουν εμπιστοσύνη στη δουλειά που γίνεται στον Αστέρα. Ο Αστέρας είναι νέος σύλλογος και θα γίνει στη συνέχεια πιο μεγάλος για την Τρίπολη, την Αρκαδία, την Πελοπόννησο.

Ο Αστέρας δεν πρέπει να σταματήσει τώρα εξ αιτίας αυτού του αποτελέσματος την προσπάθεια που κάνει. Ο Αστέρας πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει, να προχωρήσει μπροστά και να έρθουν και άλλα αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Πέμπτη το Μεσσηνιακό για το Κύπελλο Ελλάδος. Με σεβασμό στον αντίπαλο και αυτοπεποίθηση θα πάμε να παίξουμε στην Καλαμάτα.

Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες της ομάδας για την πλήρη υποστήριξή τους, που πιστεύουν στη δουλειά που κάνουμε. Αυτή η δουλειά θα συνεχιστεί και στο μέλλον για τον Αστέρα.
Τέλος, τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την αφιερώνω σε όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν στην καλή δουλειά που γίνεται στον Αστέρα»


Νέοι: Ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο Αστέρας-Παναθηναϊκός 3-2 (0-2)

Παίζοντας με πίστη και αυτοπεποίθηση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης ανέτρεψε το εις βάρος του 0-2 και έφτασε πανάξια στην πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα νέων με 3-2.

Ο Παναθηναικός προηγήθηκε στο 12ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Φέτση από δεξιά, ο Νικολέτος με τεχνικό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παππά.
Το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού ήρθε στο 25' όταν ο τερματοφύλακας του Αστέρα Παππάς ανέτρεψε τον Κονδύλη και ο διαιτητής του αγώνα έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε ο Φέτσης διπλασιάζοντας τα τέρματα του Παναθηναικού (0-2).

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Αστέρας αντέδρασε, βγήκε στην επίθεση, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 30' δυνατό σουτ του Χατζόπουλου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Παυλόπουλος, ενώ πέντε λεπτά αργότερα το φάουλ του Πουρτουλίδη έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού.
Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και αφού στο 49' το δυνατό σουτ του Ζίου μπλόκαρε ο Παυλόπουλος κατάφερε να μειώσει στο σκορ εννιά λεπτά αργότερα.

Στο 58ο λεπτό ο Μπούτζικος ανέτρεψε στη μεγάλη περιοχή το Χατζόπουλο και ο διαιτητής καταλόγισε αμέσως την παράβαση. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Πουρτουλίδης που δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού (1-2).

Έξι λεπτά αργότερα, ο Χατζόπουλος είδε μακριά από την εστία του τον Παυλόπουλο και με σουτ από 40 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναικού ισοφαρίζοντας το παιχνίδι (2-2).

Ο Παναθηναικός είχε την ευκαιρία να πάρει ξανά προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Τσιφλίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παππάς.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού ο Αστέρας κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη ενός τρίτου τέρματος, όταν στη μπαλιά του Πουρτουλίδη, ο Χατζόπουλος πρόλαβε την έξοδο του Παυλόπουλου και με έξυπνο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναικού διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη στο 69' ο Τροίρης και στο 60' ο Παντίδος.
Διαιτητής: Γιαννόπουλος
Αστέρας: Παππάς, Ζίου, Πριόβολος, Βλαχοκυριάκος, Χατζόπουλος, Τροίρης, Πετρόπουλος (60' Νέτζια), Μπολμποτσάν, Κουσκουνάς (90' Αρδάμης), Πουρτουλίδης, Γαβ. Αποστολίδης (90' Τ. Αποστολίδης).
Παναθηναικός: Παυλόπουλος, Βλάχος, Μπουτζίκος, Αλβανός, Παντίδος, Λαγός, Κατσίκης (71' Μιχαλολιάς), Φέτσης (74' Κάρδαρης), Κονδύλης, Φελέκης, Νικολέτος (65' Τσιφλίδης).


Την Πέμπτη με Μεσσηνιακό
Το Σάββατο φιλικό με Πανιώνιο


Μετά την ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο προπονητής του Αστέρα Πάουλο Κάμπος έδωσε ρεπό σήμερα σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ανανέωσε το ραντεβού για αύριο Τρίτη, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα της Δ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με το Μεσσηνιακό.

Ο αγώνας του Κυπέλλου με το Μεσσηνιακό είναι νοκ-άουτ, θα γίνει στην Καλαμάτα την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ.

Παράλληλα, ο Αστέρας εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος θα παίξει φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ. με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.





 
«Εκπαίδευση σε ζητήματα καταστροφών στην Ιταλία»
 μέσω του Προγράμματος Pre-emergencies

Σε επταήμερη εκπαίδευση συμμετείχε ο Εκπαιδευτής και Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών Ε.Ε.Σ. Τρίπολης κ. Κυριάκος Κανέλλος με τον Αρχηγό του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου κ. Κωνσταντίνο Καλφούντζο. Η εκπαίδευση είχε ως θέμα την δοκιμή ενός λογισμικού που εξετάζει την δυνατότητα ενός φορέα να αντιμετωπίσει ατύχημα σε τούνελ και πλημμυρικό φαινόμενο. Επικεφαλής του προγράμματος είναι ο Ιταλικός Ερυθρός Σταυρός ενώ από την Ελλάδα στο πρόγραμμα συμμετέχει το Ερευνητικό Ινστιτούτο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν δύο ασκήσεις ετοιμότητας. Η πρώτη αφορούσε τροχαίο ατύχημα στο τούνελ του Monte Bianco μήκους 12 χλμ., ώστε να δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα των σωστικών συνεργείων ενώ η δεύτερη άσκηση αφορούσε μεγάλης έκτασης πλημμύρα σε επαρχία της Β. Ιταλίας.

Όπως έχει τονίσει ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Σώματος Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αναστάσιος Γερασιμάτος «ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εξειδικεύει τα στελέχη του σε διαρκή βάση, ώστε στον τομέα της Διάσωσης και της Διαχείρισης Καταστροφών να αποκτούν ανανεωμένη γνώση σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα δεδομένα». Δεν είναι τυχαία άλλωστε η αποτελεσματικότητα του δικτύου των 35 περιφερειακών τμημάτων που διαθέτει σε όλη τη χώρα το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Στην πρόσφατη τραγωδία, Διμοιρίες Διασωστών επιχείρησαν σε όλα τα σημεία της καταστροφής με αποτελεσματικότητα, η οποία οφείλεται στα υψηλά δεδομένα εκπαίδευσης που παρέχει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

«Δεν είμαστε υπερδιασώστες και αυτή η αντίληψη των σούπερ ομάδων διάσωσης πρέπει να σταματήσει στην Ελλάδα» τονίζει ο κ. Γερασιμάτος «στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό παρέχουμε εκπαίδευση που δημιουργεί μονάδες ατόμων έτοιμες να αντιμετωπίσουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ένα έκτακτο συμβάν. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεν δημιουργεί επικίνδυνους υπερδιασώστες, αλλά σκεπτόμενους επιχειρησιακούς διασώστες. Όσοι αναζητούν να γίνουν υπεράνθρωποι, δεν θα γίνουν στον Ερυθρό Σταυρό. Για αυτό εξάλλου και η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι τόσο μεγάλη. Ο Ερυθρός Σταυρός, στην Ελλάδα και Παγκοσμίως, είναι ο οργανισμός που έχει την μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνογνωσία στο αντικείμενο της Διαχείρισης Καταστροφών».

Το παραπάνω επιβεβαιώθηκε και στην Ιταλία. Σε παρουσίαση του συστήματος λειτουργίας της Πολιτικής Προστασίας ανά χώρα της Ε.Ε. τα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρατήρησαν ότι σε όλες αυτές τις χώρες, η εκάστοτε Πολιτική Προστασία έχει ως κύριο φορέα πρόληψης και αντιμετώπισης καταστροφών την κρατική μηχανή και τους Εθνικούς Συλλόγους Ερυθρού Σταυρού. Στην χώρα μας κάτι τέτοιο δεν ισχύει ενώ αντίθετα υπάρχει το «μοναδικό φαινόμενο να υπάρχουν δεκάδες εθελοντικών οργανώσεων χωρίς συγκεκριμένο σύστημα πιστοποίησης και αξιολόγησης» όπως εξήγησε κατά την εκπαίδευση στο Τορίνο με σαφή τρόπο η κ. Monica Eula, τομεάρχης της Ε.Ε. για την υλοποίηση του προγράμματος Pre-emergencies.

«Η εμπειρία που αποκόμισαν οι κ. Κανέλλος και Καλφούντζος από την εκπαίδευση στην Ιταλία, είναι στην διάθεση των τοπικών αρχών προς αξιοποίηση» τονίζει ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Σώματος Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αναστάσιος Γερασιμάτος και συνεχίζει λέγοντας ότι «το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι η μεγαλύτερη δύναμη διάσωσης και Πρώτων Βοηθειών στην χώρα, με 35 περιφερειακά τμήματα και 4.600 ενεργούς Εθελοντές, στην διάθεση των Κρατικών Υπηρεσιών.»

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ε.Ε.Σ. Τριπόλεως μπορούν να απευθύνονται στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τριπόλεως στην Οδό Αποστολοπούλου 16 και στα τηλέφωνα 2710.22.25.50 και 6973.495248.

 

 

 

 

 
Αποτελέσματα μπάσκετ

  

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ( 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ) 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

-

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

77-54

ΚΑΟ ΠΑΛΑΙΜΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

-

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

71-70

ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

-

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

62-87

  

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Α1 ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ) ΠΑΙΔΩΝ  (4η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΟ ΑΡΙΟΧΩΡΙΟΥ

-

ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

48-62

ΑΠΟΚ ΙΚΑΡΟΣ

-

ΑΟ ΘΟΥΡΙΑΣ

66-17

  

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Α2 ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ) ΠΑΙΔΩΝ  (4η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΣΑΚ ΔΑΙΚΛΗΣ

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

83-33

ΑΠΟΜ ΠΗΓΑΣΟΣ

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ

  

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  ΕΦΗΒΩΝ  (4η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΠΟΜ ΠΗΓΑΣΟΣ

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

32-59

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

-

ΑΠΟΚ ΙΚΑΡΟΣ

43-33

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

110-26

  

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ΠΑΙΔΩΝ  (4η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

-

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

34-47

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

-

ΝΟ ΠΥΛΟΥ

54-53

  

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ΕΦΗΒΩΝ  (4η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΟ ΘΟΥΡΙΑΣ

-

ΝΟ ΠΥΛΟΥ

31-45

ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

-

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

14-27

  

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ- ΛΑΚΩΝΙΑΣ  ΠΑΙΔΩΝ  (54ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ

-

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

12-95

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

-

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ

  

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ- ΛΑΚΩΝΙΑΣ  ΕΦΗΒΩΝ  (54ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ

-

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

37-52

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

-

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ

  

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ  ΠΑΙΔΩΝ  (4ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

-

ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ

42-66

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ

-

ΑΓΟΝ ΓΥΘΕΙΟΥ

40-47

  

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ  ΕΦΗΒΩΝ  (4ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

-

ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ

72-27

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ

-

ΑΓΟΝ ΓΥΘΕΙΟΥ

49-36

 

Βαθμολογία >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα