Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 8-8-2007

 

 

 

 

 
Τα σημερινά φιλικά του Αστέρα
Η πρώτη φιλική ήττα…
Αστέρας-Θρασύβουλος 0-1 (0-0)


Την πρώτη ήττα του στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας γνώρισε ο Αστέρας, που ηττήθηκε στο Καρπενήσι από το Θρασύβουλο 0-1 με τέρμα του Σωτήρχου στο 65ο λεπτό.
Ο Πάουλο Κάμπος δοκίμασε αρκετά σχήματα και συστήματα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι. Ωστόσο, ο Αστέρας ήταν η ομάδα που ξεκίνησε δυνατά στον αγώνα δημιουργώντας ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τους Παντελιάδη, Ζουντί.

Μόλις στο 7ο λεπτό το δυνατό σουτ του Πουρτουλίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε ο Κωστάκης σε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Αστέρας πλησίασε πάλι στο γκολ χάνοντας διπλή ευκαιρία.
Μετά από σέντρα του Ζουντί από δεξιά, η κεφαλιά του Παντελιάδη έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά της, ο Πουρτουλίδης έπιασε πάλι δυνατό σουτ, αλλά και πάλι απέκρουσε θεαματικά ο τερματοφύλακας του Θρασύβουλου. Στο 35' μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Παντελιάδη, ο προωθημένος σε αυτή τη φάση Χατζόπουλος έπιασε δυνατή κεφαλιά και ο Κωστάκης απέκρουσε παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 65' ο Σωτήρχος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Αστέρα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη, πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της φιλικής αναμέτρησης.
Στη συνέχεια ο Αστέρας βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση, δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, με κορυφαία φάση στο 78ο λεπτό την ατομική ενέργεια του Ζουντί, το σουτ του οποίου έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών.

Αστέρας: Αμπάρης, Καλί, Χατζόπουλος, Ψωμάς, Οφρυδόπουλος, Μασάρα, Λαδάκης, Πουρτουλίδης, Παντελιάδης, Ζουντί, Κουσκουνάς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Αναστασόπουλος, Μαρτίνα, Τροίρης, Γουάλας, Μαξ, Μπολμποσιάν.

Αστέρας-Παναιγιάλειος (1-0)

Σαφώς ανώτερος ο Αστέρας επικράτησε στο δεύτερο φιλικό της ημέρας επί του Παναιγιάλειου 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ηλίας Ιωάννου στο 44ο λεπτό με σουτ.
Ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά άργησε να βρει το δρόμο προς την αντίπαλη εστία. Αυτό ήρθε ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Ροτζέριο πέρασε δύο αντιπάλους και από δεξιά γύρισε τη μπάλα στον Ιωάννου, που με έξυπνο τεχνικό γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τακίδη.
Νωρίτερα και σε δύο περιπτώσεις, ο Αστέρας στάθηκε άτυχος, όταν στο 15' και στο 25' τα δυνατά σουτ των Ζεάν, Φιλόμενο ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου απέκρουσε παραχωρώντας κόρνερ. Ωστόσο η καταγραφή των καλών επιθετικών φάσεων δε σταματάει με την αναφορά αυτών.

Στο 30' μετά από σέντρα του Φλάβιο, η κεφαλιά του Φιλομένο πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Τακίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Ροτζέριο, το δυνατό σουτ του Ιωάννου έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε παρά την προσπάθεια του Αστέρα να βγει με αξιώσεις στην επίθεση για την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος. Δύο είναι οι φάσεις που ξεχωρίζουν σε αυτό το διάστημα.
Η πρώτη όταν μετά από σέντρα του Κανακούδη, ο Φιλομένο έπιασε την κεφαλιά, αλλά οι αμυντικοί της Αιγιώτικης ομάδας απομάκρυναν πάνω από τη γραμμή της εστίας και η δεύτερη, στο δυνατό σουτ του Ιωάννου μέσα από τη μεγάλη περιοχή που πέρασε λίγο άουτ από την εστία της Αιγιώτικης ομάδας.

Αστέρας: Συμεωνίδης, Μοσχογιάννης, Μασάντο, Λαζαρίδης, Φλάβιο, Καρντόσο, Κανακούδης, Ζεάν, Ροτζέριο, Φιλομένο, Ιωάννου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Λυμπερόπουλος, Μαρτίνα, Γουάλας, Πουρτουλίδης, Τροίρης.
Παναιγιάλειος: Τακίδης, Σαντραβέλης, Μπεσκάκης, Παπαδόπουλος, Λαμπρόπουλος, Παναγόπουλος, Μπιρμπίλης, Νάτσης, Μπούνας, Βλαστός, Κανελόπουλος.

 

 

 

 
Η Ελληνίδα γυναίκα, από την Αντιγόνη στην Κάλας
Η Πολιτιστική Οργάνωση "ΝΟΣΤΟΣ", πραγματοποιεί νέα πολιτιστική συγκέντρωση την προσεχή
Κυριακή 12 Αυγούστου στις 17:00 στην ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ με θέμα:
"Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΣ"
"LA MUJER GRIEGA, DESDE ANTIGONA A LA CALLAS"

Ομιλητές:
Lic. Andrea Mehmet, Lic. Dorana Carrera Ortiz, Dra. Cristina Tsardikos

Δραματοποίηση:
"Αντιγόνη" από την ηθοποιό Sra. Zulema Zarpas
και αφήγηση από την Sra. Susana Mora

Καλλιτεχνικό Θέαμα:
Soprano: CAROLINA BELLY

Ελληνικοί χοροί από το χορευτικό συγκρότημα ASTERIA

Είσοδος ελευθέρα

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα