Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 7-8-2007

 

 

 

 
Ρύθμιση κυκλοφορίας κατά διαστήματα στη Σήραγγα Αρτεμισίου
Ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 8 Αυγούστου και ώρα 00.00 έως 00.20 θα λάβουν χώρα μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας των οχημάτων που διέρχονται από τη Σήραγγα Αρτεμισίου, λόγω εργασιών διαγράμμισης του τάπητα κυκλοφορίας εντός της Σήραγγας -μετώπων Νεστάνης-Νεοχωρίου.

 

 

 

 
Αύριο τα φιλικά του Αστέρα
Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα στο Καρπενήσι, όπου ο Πάουλο Κάμπος έκανε ανάλυση των φάσεων στους παίκτες του από τα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια, ενώ το απόγευμα έγιναν ασκήσεις με μπάλα δίνοντας έμφαση σε θέματα τακτικής.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με τον Πάουλο Κάμπος να δουλεύει το ένα γκρουπ και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας το δεύτερο. Στο τέλος της προπόνησης ακολούθησε «οικογενειακό διπλό».

Αύριο Τετάρτη, ο Αστέρας θα δώσει ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια στο Καρπενήσι, αντιμετωπίζοντας το Θρασύβουλο (5 μ.μ.) και τον Παναιγιάλειο (7 μ.μ.), όπου ο τεχνικός του Αστέρα θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο προπονητής του Αστέρα θα χρησιμοποιήσει και πάλι δύο διαφορετικές ενδεκάδες στα παιχνίδια αυτά, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Δε θα αγωνιστούν σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια ο Μιλάνο για καθαρά προληπτικούς λόγους και οι Τσέζαρεκ και Στρατάκης που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα