Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 6-8-2007

 

 

 

 

 
Δύο νίκες για τον Αστέρα στο Καρπενήσι
Με δύο ακόμα φιλικές νίκες συνέχισε την προετοιμασία του στο Καρπενήσι ο Αστέρας Τρίπολης, που κέρδισε 3-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων και με 1-0 το Θρασύβουλο.

Ο Πάουλο Κάμπος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και να ξεφύγουν λίγο από τους εντατικούς ρυθμούς των διπλών προπονήσεων.
Δε χρησιμοποιήθηκαν στα δύο φιλικά παιχνίδια οι Στρατάκης, Μιλάνο, Τσέζαρεκ, Μασάντο, Κουσκουνάς, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και προφυλάχθηκαν από το προπονητικό τημ.

Ο Αστέρας επικράτησε εύκολα του Ολυμπιακού Λιοσίων με 3-0, με το παιχνίδι να αποτελεί περισσότερο ως μία ευκαιρία για… ξεμούδιασμα μέσα στο δυνατό πρόγραμμα προετοιμασίας, αλλά και πάλι ο Πάουλο Κάμπος έβγαλε μερικά χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες του.
Το σκορ άνοιξε στο 33' όταν ο Καλί έβγαλε την μπαλιά στο κέντρο της άμυνας, ο Ζουντί έκανε το σουτ, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε και στη συνέχεια ο Παντελιάδης με πλασέ έκανε το 1-0.
Το 2-0 έγινε στο 60' όταν ο Πουρτουλίδης έβγαλε τετ α τετ τον Ζουντί, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 68ο λεπτό, όταν μετά από καταπληκτική μπαλιά 50 μέτρων του Παντελιάδη, ο Πουρτουλίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας των «ερυθρολεύκων», μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει για δεύτερο στη σειρά φιλικό παιχνίδι.
Στο 52' ο Ζουντί έκανε εκπληκτική ατομική ενέργεια, περνώντας τρεις αντιπάλους, αλλά το σουτ που δοκίμασε έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει με δύναμη στο δοκάρι.
Νωρίτερα οι αμυντικοί του Ολυμπιακού έσωσαν δύο φορές την εστία τους, όταν σταμάτησαν την μπάλα πάνω στην γραμμή σε πλασέ του Πουρτουλίδη στο 11ο λεπτό και σε κεφαλιά του Χατζόπουλου στο 45'.

Αστέρας: Αμπάρης (60' Λυμπερόπουλος), Καλί, Μασάρα, Χατζόπουλος, Οφρυδόπουλος, Λαδάκης (62' Τροΐρης), Μαρτίνα, Πουρτουλίδης, Παντελιάδης (70' Γουάλλας), Μπολμποσιάν, Ζουντί (65' Μαξ).

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι, ο Αστέρας επικράτησε του Θρασύβουλου με 1-0 χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ροτζέριο στο 4ο λεπτό με δυνατό σουτ από πλάγια θέση μέσα από τη μεγάλη περιοχή, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερό τρόπο την πάσα του Κανακούδη.
Ο Αστέρας ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και ορισμένες φορές είχε γρήγορη και εκπληκτική κυκλοφορία της μπάλας, χάνοντας ευκαιρίες όπως στο 25ο λεπτό, όταν στη κεφαλιά του Μοσχογιάννη απομάκρυναν τη μπάλα πάνω στη γραμμή οι παίκτες του Θρασύβουλου και στο 44' όταν ο Φιλόμενο έκανε το σουτ, αλλά και πάλι οι αμυνόμενοι παίκτες της Αθηναικής ομάδας απομάκρυναν την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θρασύβουλος ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε περισσότερο χωρίς πάντως να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την εστία του Αστέρα, αλλά στο φινάλε του παιχνιδιού ο Πουρτουλίδης ήταν αυτός που έχασε τις κλασσικές ευκαιρίες απέναντι στην πρώην ομάδα του.
Στο 84ο λεπτό και μετά από έξυπνη πάσα του Φλάβιο, το δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Θρασύβουλου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Σε αυτό το παιχνίδι ντεμπουτάρισαν οι δύο Αργεντίνοι Καρντόσο, Φιλομένο, που έδειξαν μερικές από τις πτυχές των δυνατοτήτων τους.

Αστέρας: Συμεωνίδης (67' Αναστασόπουλος), Λαζαρίδης, Ψωμάς, Μοσχογιάννης (74' Χατζόπουλος), Φλάβιο, Ζεάν (78' Παντελιάδης), Ροτζέριο (82' Πουρτουλίδης), Κανακούδης, Καρντόσο (70' Λαδάκης), Φιλομένο (70' Ζουντί), Ιωάννου (83' Τροίρης).

Π. Κάμπος: «Είμαι ευχαριστήμενος από τους παίκτες μου»

Μετά τα δύο φιλικά παιχνίδια στο Καρπενήσι με τον Ολυμπιακό Λιοσίων και το Θρασύβουλο ο προπονητής του Αστέρα Πάουλο Κάμπος μίλησε για τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας και το αν είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του καθημερινά στο γήπεδο.

«Τα δύο φιλικά παιχνίδια που κάναμε στο Καρπενήσι ήταν μέρος της προετοιμασίας μας. Είναι πολύ σημαντικό για όλους τους παίκτες, γιατί χρησιμοποιήθηκαν όλοι. Να γιατί θέλω κάθε φορά δύο φιλικά παιχνίδια, διότι όλοι οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν 60-70 λεπτά.

Τα αποτελέσματα, ψυχολογικά έχουν τα οφέλη για τους παίκτες. Σε τέσσερα παιχνίδια έχουμε τέσσερις νίκες. Αυτό βοηθάει τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο. Αν προπονούμαστε ολοένα και περισσότερο, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.

Τα δύο φιλικά παιχνίδια στο Καρπενήσι ήταν πιο δυνατά από τα προηγούμενα και είμαι πολύ ικανοποιημένος σε αυτή τη φάση από τους παίκτες μου. Όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις, γνωρίζουν τη δυσκολία της κατηγορίας και καθημερινά προσπαθούν να βελτιωθούν.

Δε μπορούμε να συγκεντρωθούμε σε 12-13 παίκτες. Δεν είναι σωστό, γιατί το πρωτάθλημα έχει μεγάλη διάρκεια. Πρέπει όλοι οι παίκτες να βρίσκονται πάντα σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να είναι πανέτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Εβδομάδα με εβδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι και παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε, μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο στο εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος εναντίον της Λάρισας»

Επέστρεψαν στις προπονήσεις

Επιστροφή από σήμερα στις διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, που είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Κυριακή και να εκμεταλλευθούν το ρεπό που τους έδωσε ο Πάουλο Κάμπος.

Σήμερα το πρωί, το πρόγραμμα είχε πολύ τρέξιμο στο γήπεδο με ποικίλες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα έγιναν ασκήσεις με μπάλα και παράλληλα ο Πάουλο Κάμπος έδωσε έμφαση σε θέματα τακτικής.

Σε αυτό το στάδιο προετοιμασίας άλλωστε και χωρίς να παραμελούνται η φυσική κατάσταση και η δύναμη, το τεχνικό τημ δίνει έμφαση στην τακτική και το μοντάρισμα της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής του Αστέρα εξ άλλου, ποντάρει σε όλους τους παίκτες που έχει μαζί του στο Καρπενήσι, κάτι που φάνηκε και από τη χρησιμοποίησή τους στα δύο πρόσφατα φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Λιοσίων και το Θρασύβουλο.

Αύριο το πρωί, ο Πάουλο Κάμπος θα δείξει σε βίντεο τα δύο πρόσφατα φιλικά παιχνίδια της ομάδας και θα αναλύσει όλες τις φάσεις στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, ενώ στην απογευματινή προπόνηση θα περάσει μερικά ακόμα στοιχεία τακτικής στο παιχνίδι της ομάδας.

Αυτά τα στοιχεία επιθυμεί να δει και στα δύο φιλικά παιχνίδια της Τετάρτης, όπου ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, στις 5 μ.μ. τον Παναιγιάλειο και στις 7 μ.μ. το Θρασύβουλο.
Ο προπονητής του Αστέρα θα χρησιμοποιήσει και πάλι δύο διαφορετικές ενδεκάδες στα παιχνίδια αυτά, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα