Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 6-7-2007

 

 

 

 
Ημερίδα Δ. Βαλτετσίου "Αναπτυξιακή Προοπτική"
Την Κυριακή 08/07/2007 στο γνωστό από την αρχαιότητα χωριό Ασέα, διοργανώνεται από τον Δήμο Βαλτετσίου η Ημερίδα με τίτλο «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».
Στην ημερίδα θα αναδειχθούν αναπτυξιακές προτάσεις και μελέτες για το Δήμο Βαλτετσίου, αλλά και ευρύτερα για την Αρκαδία. Το γενικότερο όφελος που προκύπτει κατ’ αρχήν, είναι η ανάδειξη των σύγχρονων κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων του Δήμου, τα οποία επιζητούν τις λύσεις τους μέσα στον Αρκαδικό ιστό. Για πρώτη φορά επιχειρείται η δημιουργία βάσης δεδομένων για υποστήριξη μελλοντικών παρεμβάσεων. Αποτελεί πεποίθηση ότι για να διαμορφωθούν ρεαλιστικές αναπτυξιακές δομές, πρέπει πρώτα να έχουν αναπτυχθεί οι υποδομές. Περισσότερα...

 

 

 

 
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ-ΡΑΔΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ:7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007

 

Έφτασε ήδη ο καιρός για την γιορτή μας πάλι.

Γιατί του Τσοπάνη η γιορτή είναι πολύ μεγάλη.

Από τη δροσιά μας του χωριού, αξίζει να γευτείτε.

Επτά του Ιούλη να`στε εκεί κ! στις 9 το βράδυ.

για γλέντι, φαί και μουσική, όλοι μικροί μεγάλοι.

Είκοσι Ευρώ του καθενός θα είναι η συμμετοχή σας

κ! δωρεάν για κάθε μικρό παιδί σας (κάτω των 12), στο προαύλιο του Σχολείου μπροστά στην Εκκλησία, εκεί σας περιμένουμε με ανυπομονησία...  

 

                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

                           

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       

Γ.Κ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ              Χ.Ζ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

 
Ζεάν και Μαρτίνα στον Αστέρα
Σε δύο ακόμα μεταγραφές προχώρησε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, αποκτώντας το Βραζιλιάνο Ντόντε Ζεάν Κάρλος και τον Αργεντίνο Μαρτίνα Γκαστόν Ενρίκε.

Ο Ντόντε Ζεάν Κάρλος γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου 1983, έχει ύψος 1.78 και ζυγίζει 76 κιλά. Ο Ζεάν ξεκίνησε την καριέρα του από την Ατλέτικο Παραναένσε το 2002 και την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για τη Φέγενορντ όπου έπαιξε δύο χρόνια (2003-2005).
Από την Ολλανδική ομάδα δόθηκε δύο φορές ως δανεικός, σε Αμβούργο και Φλουμινένσε, ενώ από σήμερα ανήκει επίσημα στο ρόστερ του Αστέρα.
Ο Ζεάν αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, ενώ μπορεί να καλύψει άνετα όλη την αριστερή πλευρά. Έχει παίξει στην εθνική νέων της Βραζιλίας, με την οποία κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2003.

Ο Μαρτίνα Γκαστόν Ενρίκε γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1980, έχει ύψος 1.76 και ζυγίζει 68 κιλά. Ο Μαρτίνα ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπελγκράνο, στην οποία έμεινε για πέντε χρόνια (1998-2003). Στη συνέχεια πήγε στην Γοδόι Κρούζ (2003-04), από την οποία μεταπήδησε στην Ελβετία για να φορέσει τη φανέλα της Σενουά.
Ο Μαρτίνα επέστρεψε στη Γοδόι Κρουζ (2005-06) και πέρσι έπαιξε Ντεφένσα Τζουστίσια, από την οποία μεταπήδησε στον Αστέρα.
Ο Μαρτίνα αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και πρόκειται για ένα πολύτιμο εργαλείο με εμπειρία από την Α’ Εθνική της Αργεντινής.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Αστέρα συνεχίζει τις ενέργειες της για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας και βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο ακόμα μεταγραφών. Πρόκειται για παίκτες από τη Λατινική Αμερική, που αν πάνε όλα καλά θα φτάσουν στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Αστέρα, το σημερινό και το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά, ενώ από την Κυριακή οι παίκτες της ομάδας θα μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Τέλος, κλείστηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με τον Αστέρα να υποδέχεται το Σάββατο 28 Ιουλίου τον Ιωνικό. Αυτό θα είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι του Αστέρα μπροστά στο κοινό του.

 

 

 

 
FINAL-FOUR ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

ΑΣ ΣΥΛ. ΔΡΟΜΕΩΝ-ΔΗΜΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 09-07-2007

ΑΚΔ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

19:00

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ – ΑΣ ΚΡΟΝΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 09-07-2007

ΔΓ ΣΠΑΡΤΗΣ

19:00

 

ΤΕΛΙΚΟΙ

ΝΙΚΗΤΗΣ Α – ΝΙΚΗΤΗΣ Β

ΤΕΤΑΡΤΗ 11-07-2007

20:00

ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ Α – ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ Β

ΤΕΤΑΡΤΗ 11-07-2007

19:00

 

Οι Ημιτελικοί και Τελικοί του Τουρνουά Παλαιμάχων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., θα διεξαχθούν σύμφωνα με την κλήρωση ως εξής :
1) Τελικός: Γήπεδο έδρα Νικητή Α.
2) Μικρός Τελικός : Γήπεδο έδρα Ηττημένου Α.

Η τέλεση των παραπάνω αγώνων εγκρίνεται από το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., σύμφωνα με το αρθρ. 8 του Ν.3207/24-12-03.
Η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. έχει το δικαίωμα αλλαγής των ανωτέρων ημερομηνιών και ωρών εάν υπάρχει σοβαρός λόγος.

 

 

 

 
33ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ», εκδηλώσεις στην Αρκαδία
«Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους. Με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει».

Tο 33ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «ΟΔΗΓΗΤΗ» ανοίγει την αυλαία του με πλούσιες προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας, όπου η νεολαία ζει, εργάζεται, σπουδάζει.
Αποτελεί ένα μοναδικό πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός για τους νέους όλης της χώρας. Για την Οργάνωσή μας κάθε χρονιά σηματοδοτεί ένα σημαντικό άνοιγμα στη νεολαία. Μέσα από τις εκδηλώσεις μας επιδιώκουμε να προβληματίσουμε, να βάλουμε ερωτήματα σε κάθε νέο - νέα.
Στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ όλοι οι νέοι βρίσκουν κάτι από όλα αυτά που τους στερεί το σύστημα στην καθημερινότητά τους: Τη συλλογικότητα, την πρωτοβουλία, τη δημιουργικότητα, την πραγματική ψυχαγωγία, χωρίς σπόνσορες. Γι' αυτό και τόσα χρόνια συγκινεί και εμπνέει. Γι' αυτό και αποτελεί μαζικό ραντεβού της νεολαίας όλης της χώρας από το Μάη έως το Σεπτέμβρη.

To Ν.Γ. Αρκαδίας της ΚΝΕ ενόψει της έναρξης της προφεστιβαλικής δραστηριότητας στο νομό καλεί σε συνέντευξη τύπου την Τρίτη 10 Ιούλη στις 1μ.μ. στα γραφεία της (πλ. Κολοκοτρώνη) τα τοπικά ΜΜΕ. Θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα και το περιεχόμενο της πρώτης εκδήλωσης που θα γίνει την Τρίτη 17 Ιούλη στις 8 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης με θέμα: «Εργατικά ατυχήματα και επαγγελματικές ασθένειες στην πορεία ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ – Οι θέσεις του ΚΚΕ».


Ν.Γ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα