Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 5-7-2007

 

 

 

 
Ο Αμπάρης στον Αστέρα
Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε σήμερα τον τερματοφύλακα Γιώργο Αμπάρη από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Ο Αμπάρης γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1982 στη Νάουσα και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Σκύδρας, ενώ από το 2001 υπερασπιζόταν την εστία του Ηρακλή, με τον οποίο είχε συνολικά 102 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 12 συμμετοχές σε αγώνες Κυπέλλου και 2 στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 25χρονος τερματοφύλακας του Αστέρα δήλωσε: «Η διοίκηση του Αστέρα έδειξε ότι με ήθελε και το έδειξε με τις κινήσεις της. Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη, τα πάντα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω ότι θα κάνουμε μία καλή πορεία στην Α’ Εθνική. Σε αυτή την προσπάθεια, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω πώς αν έχει υπομονή, θα δει πολλά ωραία πράγματα από αυτή την ομάδα»

 

 

 

 
Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα
Σε μία όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 500 φίλοι της ομάδας πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στην «πρώτη» επίσημη του Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.

Στην «πρώτη» του Αστέρα έδωσαν το παρόν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Αστέρα, με εξαίρεση τον Γιώργο Αμπάρη που πήγε στη Θεσσαλονίκη για να μαζέψει κάποια προσωπικά του πράγματα και να επιστρέψει στην Τρίπολη τη Δευτέρα και τον Αργεντίνο Μάουρο Μιλάνο.

Πριν από την απογευματινή πρώτη προπόνηση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 μίλησαν στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Κρητικός, ο αντιπρόεδρος Νίκος Μπάκος και ο προπονητής της ομάδας Πάουλο Κάμπος, ενώ παρόντες ήταν ο γενικός γραμματέας Γιώργος Κριτσιδήμας και ο γενικός αρχηγός Μπάμπης Σκορπίδας.

Οι διοικούντες ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά, επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους και υγεία πάνω απ’ όλα και διάθεση για προετοιμασία και διακρίσεις, ενώ ο Βραζιλιάνος τεχνικός συνεχάρη τη διοίκηση για την άψογη οργάνωση στην «πρώτη» της ομάδας και ζήτησε από τους παίκτες πολύ δουλειά στο γήπεδο, τονίζοντας πώς με την ομαδική και σωστή δουλειά όλων θα πετύχουν τους στόχους της ομάδας.
Την Πέμπτη το πρωί ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία του Αστέρα εν όψει της πρώτης συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα, με τους παίκτες και το προπονητικό τημ να κάνουν την πρώτη συγκέντρωση στο γήπεδο της ομάδας.
Νέο πρόσωπο στην ομάδα είναι ο νέος γυμναστής Γουίλιαμ Χάουτμαν, που συνεργάστηκε παλιότερα με την Ατλέτικο Μινέιρο και την Κοριτίμπα.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί στην Τρίπολη μέχρι τα τέλη του μήνα, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Λίγο μετά τον αγιασμό ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Κρητικός δήλωσε «Το συναίσθημα είναι πολύ ευχάριστο, αφού σήμερα ξεκινήσαμε σε μία σημαντική χρονιά για την ομάδα. Θα πάμε για μία καλή πορεία στη Σούπερ Λίγκα και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο γίνεται» ενώ όσον αφορά για την κατασκευή του νέου γηπέδου δήλωσε «Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για έργα. Νομίζω πώς βλέπετε πώς οι εργασίες συνεχίζονται σε φουλ ρυθμό»

Ο προπονητής του Αστέρα Πάουλο Κάμπος δήλωσε μετά τη λήξη του αγιασμού «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαστε πάλι όλοι μαζί, φίλαθλοι, παίκτες, προπονητικό τημ και διοίκηση. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ισχυρή ομάδα μέσα από τη σκληρή δουλειά και πιστεύω πώς θα κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα. Θέλουμε κάθε χρόνο η ομάδα να γίνεται καλύτερη»

Μιλώντας μετά την πρεμιέρα ο νεοαποκτηθέντας Ξενοφώντας Μοσχογιάννης δήλωσε «Το πρώτο πράγμα που κατάλαβα στον Αστέρα είναι ότι πρόκειται για μία οικογενειακή κατάσταση, από τους φιλάθλους μέχρι τη διοίκηση. Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη, έχει φιλοδοξίες, στόχους και εγώ θα κάνω από την πλευρά μου ότι είναι καλύτερο για να τα καταφέρουμε. Οι φίλαθλοι ήρθαν στο γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε υπερήφανους»

 

 

 

 
Η Γενική Γραμματέας στο Κιάτο για την επέκταση γραμμής του Προαστιακού
Η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για την επέκταση της γραμμής του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Κιάτο, που θα πραγματοποιηθεί στο σταθμό «ΚΙΑΤΟ» του Προαστιακού τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 10 π.μ.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης.

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα