Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 3-10-2007

 

 

 

 
Ημερίδα για την επιχειρηματικότητα στις αγροτικές και μειονεκτικές περιοχές
Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Αρκαδίας σε συνεργασία με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας διοργανώνει ημερίδα, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007, ώρα 6.00 μ.μ. στο κτίριο του Κοινοτικού Καταστήματος, Τ. Δ. Κορακοβουνίου με θέμα:

«Κίνητρα για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στις Αγροτικές & Μειονεκτικές Περιοχές» Περισσότερα...

 

 

 

 
Ποδηλατοδρομία στο Δ. Β. Κυνουρίας
Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης 2007 με θέμα «Δρόμοι για τους ανθρώπους», η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης (ΔΕΠΑΝ) Βόρειας Κυνουρίας και ο Δήμος μας διοργανώνουν, σε συνεργασία με την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.) και την ευγενική χορηγία της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος, ποδηλατοδρομία την Κυριακή 7/10/2007 προκειμένου να ενθαρρύνουν την ενεργό συμμετοχή των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών στη χρήση πιο φιλικών προς το περιβάλλον μεταφορικών μέσων.

Ώρα Συγκέντρωσης ποδηλατοδρομίας Δήμου Βόρειας Κυνουρίας
Διαδρομή Μαθητών και ανεξάρτητων αθλητών:

1) 09:00π.μ. (ώρα συγκέντρωσης στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Ανδρέα) --> 09:30π.μ. (ώρα εκκίνησης) --> Παραλία Αγίου Ανδρέα --> Χερρονήσι --> και τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Ανδρέα.
2) 10:15π.μ. (ώρα συγκέντρωσης στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίου Άστρους) 10.45π.μ. (ώρα εκκίνησης) --> Παραλιακή διαδρομή προς Πόρτες Μελιγούς (μέσω κάμπου) --> Μελιγού --> Άστρος και τερματισμό στο Άστρος (κεντρική πλατεία).

Διαδρομή Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών:
3) 11:30 π.μ. (ώρα εκκίνησης) Κεντρική Πλατεία Άστρους --> Επαρχιακή οδός προς Δήμο Τυρού --> Τυρός --> και επιστροφή στην Κεντρική Πλατεία Άστρους μέσω της ίδιας διαδρομής (Συνολική Διαδρομή 66χλμ. Το ελεύθερο θα δοθεί στην επιστροφή).



 

Σύσκεψη για τα προβλήματα των μεταναστών στις πυρόπληκτες περιοχές
Στα πλαίσια της σύγχρονης Μεταναστευτικής Πολιτικής που καθιέρωσε η Κυβέρνηση δια του Υπουργείου Εσωτερικών και της επιτυχούς εφαρμογής του, η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Αλέκο Ζαβό εξέτασαν σήμερα με υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης και Μετανάστευσης της Περιφέρειας την πορεία εφαρμογής του Νόμου.

Απώτερος στόχος της σημερινής σύσκεψης ήταν να καταγραφούν τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετανάστες που ζουν και εργάζονται στις πυρόπληκτες περιοχές, ώστε να υπάρξει και στον τομέα αυτό συνεργασία και συντονισμός όλων των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπισή τους.

 

 

 

 
Μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας στη Σήραγγα Αρτεμισίου
Ανακοινώνεται ότι, από την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 22.30 μέχρι την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 02.00 π.μ. θα λάβουν χώρα μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας στη Σήραγγα Αρτεμισίου, λόγω εργασιών τακτικής συντήρησης της Σήραγγας.

 

 

 

 
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια
«Εν ριπή οφθαλμού» εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι φίλοι του Αστέρα δείχνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον τους για την αναμέτρηση αυτή «έτρεξαν» από την πρώτη στιγμή για να αποκτήσουν το «μαγικό χαρτάκι».

Δε θα ήταν υπερβολή να γραφτεί πώς όλη η Τρίπολη θέλει να δει αυτό το παιχνίδι και αν ήταν δυνατόν να ήταν μέσα στο γήπεδο.

Για το θέμα αυτό μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Αστέρας Γιώργος Μποροβήλος που ανέφερε σχετικά «Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, της Αρκαδίας, αλλά και των όμορων νομών για την τεράστια ζήτηση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Αισθάνομαι την ανάγκη όμως να ζητήσω συγγνώμη από ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους και ειδικότερα από τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ, που δεν κατέστη δυνατό να αποκτήσουν το εισιτήριο που τόσο επιθυμούσαν.

Θυμίζω απλά ότι το γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ είναι χωρητικότητας 4.000 θέσεων, εκ των οποίων οι 2.000 περίπου είναι διαρκείας, οι 500 δόθηκαν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, οι 150 σε χορηγούς και έμειναν προς διάθεση περίπου 1.350 εισιτήρια.
Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ να καλυφθεί η τεράστια ζήτηση με 1.350 εισιτήρια. Γι' αυτό ζητώ την κατανόηση των φιλάθλων μέχρι να γίνει πραγματικότητα το νέο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ όπου το ζήτημα αυτό θα λυθεί οριστικά και ΟΛΟΙ θα χαιρόμαστε το αγαπημένο μας παιχνίδι»

Στα αγωνιστικά τώρα, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα με τον Παναθηναικό, με τον Πάουλο Κάμπος να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.


Δελτίο Τύπου Αστέρα

 

 

 

 
Η Αγωνιστική Συνεργασία για προσχέδιο προϋπολογισμού και ασφαλιστικό
Η κυβέρνηση με το προσχέδιο του προϋπολογισμού υπόσχεται ότι θα εφαρμόσει μία ακόμη πιο σκληρή οικονομική και κοινωνική πολιτική.

Περισσότεροι φόροι για τους εργαζόμενους, διαρκής λιτότητα, λιγότερες επενδύσεις, χα-μηλότερες κοινωνικές δαπάνες. Αυτά είναι τα «δώρα» και αυτού του προϋπολογισμού για τους εργαζόμενους.
Τη θεαματική αύξηση των άμεσων και έμμεσων φόρων καλούνται να την επωμιστούν τα συνήθη υποζύγια: οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Η εισοδηματική πολιτική για μια ακόμα φορά, όχι μόνο δεν καλύπτει τις απώλειες στο εισόδημα που έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι τα τελευταία χρόνια, αντίθετα κινείται στις γνωστές συνταγές της λιτότητας. Περισσότερα...


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ Ε.Κ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα