Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 3-8-2007

 

 

 

 
Το 76ο πρωτάθλημα κολύμβησης στην Τρίπολη
Το 76ο Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης ανδρών - γυναικών θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Τρίπολης από το Σάββατο 4 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2007, σύμφωνα με το πρόγραμμα...
Η Τρίπολη είναι η 7η επαρχιακή πόλη που το φιλοξενεί από το 1987 και μετά.

 

 

 

 
Η γιορτή του Τσοπάνου
Κάθε Αύγουστο, μια βδομάδα πριν της Παναγίας, στη Βλαχέρνα Αρκαδίας πραγματοποιείται «η γιορτή του Τσοπάνου» με πλούσιο φαγοπότι και παραδοσιακή δημοτική μουσική.
Φέτος η γιορτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου.
Οργάνωση εκδηλώσεων:
Σύλλογος Βλαχερναίων Τρίπολης
Τοπικό Συμβούλιο Βλαχέρνας
Κτηνοτρόφοι Βλαχέρνας

Τις εκδηλώσεις υποστηρίζουν:
Ν.Α. Αρκαδίας
Ιδιωτικές επιχειρήσεις

 

 

 

 
Συγχαρητήρια στον Αστέρα από τον Υφυπουργό Αθλητισμού
Συγχαρητήρια έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Ορφανός στον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Αστέρας Μπάμπη Σκορπίδα, για την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του Υφυπουργού στο Καρπενήσι.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισκέφθηκε τις εθνικές ομάδες μπάσκετ και βάλλει, που προετοιμάζονται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας εν όψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με κάποια μέλη από την αποστολή του Αστέρα.

Στο σημερινό πρόγραμμα, οι παίκτες είδαν αρκετά βίντεο με πολλή ανάλυση από το προπονητικό τημ και στη συνέχεια έγινε «οικογενειακό διπλό» με τον Πάουλο Κάμπος να προπονεί τη μία ομάδα και το συνεργάτη του Παναγιώτη Τζαναβάρα να προπονεί την άλλη.

Για το πρωί του Σαββάτου, ο Βραζιλιάνος τεχνικός έδωσε το πρώτο ρεπό στους παίκτες, ενώ στις δύο σημερινές προπονήσεις έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική της ομάδας εν όψει των δύο αυριανών φιλικών παιχνιδιών.

Το Σάββατο ο Αστέρας θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό Λιοσίων στις 5 μ.μ. και το Θρασύβουλο στις 7 μ.μ. με τον προπονητή της ομάδας Πάουλο Κάμπος να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές ενδεκάδες και όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Αστέρα από την αρχή της προετοιμασίας είναι μεγάλο και αρκετοί από αυτούς, θα κάνουν αύριο το μακρινό ταξίδι από την Τρίπολη προκειμένου να παρακολουθήσουν «ιδίοις όμμασι» τα φιλικά παιχνίδια.

 

 

 

 
Σκέψεις εν’ όψη διακοπών: ο αστρολόγος
Θυμήθηκα χθες έναν μύθο του Αισώπου (τον ξεχάσαμε κι αυτόν…), που τιτλοφορείται: «Αστρολόγος». Σύμφωνα με αυτόν, ένας αστρονόμος μετά τη δύση του ηλίου, συνήθιζε να παρατηρεί τους αστέρες στο ουράνιο στερέωμα. Κάποτε λοιπόν, ενώ περπατούσε σε ένα προάστιο, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον ουρανό, έπεσε σε ένα φρεάτιο. Άρχισε τότε να οδύρεται και να καλεί σε βοήθεια. Κάποιος περαστικός, ακούγοντας τις κραυγές του πλησίασε και αφού έμαθε το συμβάν από τον παθόντα, του είπε: «Εσύ που προσπαθείς να παρατηρείς όσα συμβαίνουν στον ουρανό, δεν βλέπεις τα επί της γης γινόμενα;» Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα