Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 2-8-2007

 

 

 

 

 
'Αμεσες ενέργειες αποκατάστασης των ΧΑΔΑ
Έγγραφο έστειλε στους ΟΤΑ και τις ΤΥΔΚ της Περιφέρειας Πελοποννήσου η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη προκειμένου να προβούν στις άμεσες ενέργειες αποκατάστασης των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων (ΧΑΔΑ).

Η Γενική Γραμματέας τονίζει στους ΟΤΑ, πώς οφείλουν να προβούν με ίδια μέσα στην αποκατάσταση των ΧΑΔΑ με βαθμό επικινδυνότητας μικρότερο από 35 εντός δύο μηνών από την έκδοση της άδειας αποκατάστασης και να ενημερώσουν την οικεία ΤΥΔΚ, η οποία με τη σειρά της θα διενεργήσει αυτοψία για να πιστοποιήσει την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης.

Ακόμα η Γενική Γραμματέας υπενθυμίζει πώς παρά τις επισημάνσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί οι αναφερόμενοι σε πίνακες ΧΑΔΑ που τους έχουν αποστείλει.

Καταλήγοντας το έγγραφο της Γενικής Γραμματέως, δίνει εντολή στις ΤΥΔΚ εντός εικοσαημέρου να αποστείλουν τα πορίσματα αυτοψίας και βεβαιώσεις πιστοποιήσεις ολοκλήρωσης ή μη των εργασιών αποκατάστασης των ΧΑΔΑ. Αν μετά την αυτοψία διαπιστωθεί ότι δεν έχει γίνει αποκατάσταση, οι ΤΥΔΚ θα προχωρήσουν στην έγκριση των Τευχών Δημοπράτησης των Αδειών Αποκατάστασης.

Τέλος, αν οι ΟΤΑ δε συμμορφωθούν έγκαιρα, εκτός των προβλεπόμενων κυρώσεων από την εφαρμογή της νομοθεσίας που θα επιβληθούν από τις αρμόδιες αρχές, θα υπάρξει με Υπουργική Απόφαση και μετακύλιση του προστίμου, που τυχόν θα επιβληθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

 

 

 

 
Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα για φοιτητές
Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προκειμένου να διευκολύνει και φέτος τους φοιτητές στην αναζήτηση κατοικίας συγκεντρώνει αγγελίες ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων οι οποίες θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου www.uop.gr
Οι ιδιοκτήτες που ενδιαφέρονται να διαθέσουν κατοικίες προς ενοικίαση σε φοιτητές του Πανεπιστημίου στην Τρίπολη, μπορούν να δίνουν τα στοιχεία του ακινήτου τους μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου που στεγάζεται στο κτίριο της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας (Κτίρια Ο.Α.Ε.Δ..) στο 2° όροφο (Γραφείο Β02), Τέρμα Καραϊσκάκη στην Τρίπολη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Διασύνδεσης καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 14:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2710 230126 κα Παπαδοπούλου.

 

 

 

 
Δύο φιλικά το Σάββατο ο Αστέρας
Δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Αστέρας Τρίπολης το Σάββατο 4 Αυγούστου, αφού θα αντιμετωπίσει στο Καρπενήσι τον Ολυμπιακό Λιοσίων (5 μ.μ.) και το Θρασύβουλο (7 μ.μ.).

Ο Πάουλο Κάμπος θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει κάποια συμπεράσματα για το βαθμό της αγωνιστικής κατάστασης των παικτών του, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους που θα έχει στη διάθεσή του.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίζεται πρωί-απόγευμα, με τον Πάουλο Κάμπος και τους συνεργάτες του να μη… χαρίζονται, καθώς το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα δυνατό.

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα δείχνουν πολύ ορεξάτοι και αυτή η διάθεση ικανοποιεί ιδιαίτερα το προπονητικό τημ της ομάδας, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Μασάντο, Κουσκουνάς, Μιλάνο και Στρατάκης.

Σήμερα το πρωί, οι παίκτες του Αστέρα έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσεις στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα μπήκαν στο γήπεδο με τον Πάουλο Κάμπος να δίνει έμφαση στην τακτική.

Σε αυτές τις πρώτες ημέρες παραμονής του Αστέρα στο Καρπενήσι όλα τα μέλη της αποστολής είναι ικανοποιημένα από τις συνθήκες που συνάντησαν, αλλά και για τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.

Στο μεταξύ, ξεκίνησε και η προετοιμασία της ομάδας νέων με διπλές προπονήσεις υπό την τεχνική επίβλεψη του Νίκου Καπόγιαννη. Το πρωί με πολύ τρέξιμο και το απόγευμα στο γήπεδο με μπάλα.

Στα πρότυπα της ανδρικής ομάδας και οι παίκτες της ομάδας νέων, περνάνε αυτές τις ημέρες από όλες τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα