Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 1-8-2007

 

 

 

 

 
Στη Βουλή η σύμβαση για τη ΒΔ οδό Πελοποννήσου
Με αφορμή την κατάθεση προς κύρωση στη Βουλή της σύμβασης παραχώρησης για την κατασκευή της Βορειοδυτικής Οδού Πελοποννήσου, η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Αγγέλα Αβούρη, δήλωσε:

«Λίγες μέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Υπουργός ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. κ. Γιώργος Σουφλιάς προχωρά στην κατάθεση του σχεδίου νόμου κύρωσης της στη Βουλή. Το τμήμα του οδικού δικτύου Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα είναι ένα έργο πνοής που αλλάζει τον οδικό χάρτη της χώρας μας. Είναι ένα έργο που παρά το γεγονός ότι η αναγκαιότητά του ήταν δεδομένη, έμενε για δεκαετίες στα χαρτιά. Χρειάστηκε ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός και η βούληση της παρούσας Κυβέρνησης και η μεθοδικότητα του Υπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., κ. Γ. Σουφλιά για να βρεθεί ο συμφερότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος υλοποίησής του.

Η σπουδαιότητα του έργου για την Πελοπόννησο σε συνδυασμό με το νέο δίκτυο Αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Τριπόλεως-Καλαμάτας και Λεύκτρου-Σπάρτης είναι προφανής, διότι ενισχύονται οι μεταφορές, μειώνονται οι αποστάσεις αλλά κυρίως παρέχεται στους πολίτες ασφάλεια κατά τις μετακινήσεις τους.
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη και με βεβαιότητα μπορώ να πω, πως η σημερινή Κυβέρνηση, η Κυβέρνηση των έργων, κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο οδικό δίκτυο υποδομών από τα θεμέλιά του.
Με ολοκληρωμένη σειρά παρεμβάσεων γίνεται πραγματικότητα το όραμα και οι δεσμεύσεις της για ουσιαστική ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας.»

 

 

 

 
Ο ΧΟΤ στο διεθνές χορευτικό φεστιβάλ
Η αποστολή του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποτελούμενη από 40 χορευτές, μουσικούς και συνοδούς αναχώρησε χτες, Τρίτη 31 Ιουλίου 2007, για την πόλη SIBIOU της Ρουμανίας. Σκοπός του ταξιδιού είναι η συμμετοχή του Χ.Ο,Τ στο διεθνές χορευτικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται εκεί από 1 -5 Αυγούστου 2007.
Το SIBIOU είναι πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2007 και η συμμετοχή χορευτικών ομάδων από διάφορα κράτη είναι πολύ μεγάλη.

 

 

 

 
Προκήρυξη 4 θέσεων Χειριστών Μηχανημάτων στη Ν.Α. Αρκαδίας
Από το Τμήμα Προσωπικού της Ν.Α. Αρκαδίας ανακοινώνεται ότι η αποκλειστική προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων προσωπικού κατηγορίας ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων στην Ν.Α. Αρκαδίας όπως αυτές προκηρύχθηκαν στο τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ ΦΕΚ 198/26-6-2007, ορίστηκε  μέχρι 9-8-2007.

 

 

 

 
Η πρώτη μέρα προετοιμασίας στο Καρπενήσι
Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα στο Καρπενήσι, όπου η ομάδα της Τρίπολης βρήκε τις ιδανικές καιρικές συνθήκες για να προπονηθεί.

Σε ένα πανέμορφο αθλητικό χώρο και εξίσου όμορφο περιβάλλον, ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Αστέρα Πάουλο Κάμπος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός του Στρατάκη που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Με τη σειρά τους, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα δίνουν τον καλύτερό εαυτό τους στο γήπεδο γνωρίζοντας πώς μόλις σήμερα ξεκίνησε το δύσκολο μέρος της προετοιμασίας.

Σήμερα το πρωί, το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα είχε ασκήσεις με μπάλα.

 

 

 

 
Ειδικές προκηρύξεις ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
>>> Α' κατηγορίας ανδρών


>>> Β' κατηγορίας ανδρών

>>> Κυπέλλου ανδρών

>>> Τροποποίηση προκηρύξεων παίδων-εφήβων

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα