Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 31-12-2006

 

 

 

 
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Γενικής Γραμματέως
Με την έλευση του Νέου Έτους απευθύνω ολόψυχα σε όλες και όλους τους Πελοποννησίους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τις πιο θερμές μου ευχές για υγεία, δημιουργικότητα, πρόοδο και προκοπή σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η χρονιά που αποχαιρετούμε ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για τον τόπο μας. Η Πελοπόννησος το 2006, ακολούθησε μια δημιουργική πορεία με απτά αποτελέσματα για όλες και όλους μας.
Η σκληρή και συλλογική δουλειά που σχεδόν τρία χρόνια τώρα μοιραζόμαστε με πολλούς έχει φέρει τα πρώτα της αποτελέσματα. Η Πελοπόννησος έχει μπει οριστικά στον δρόμο της ανάπτυξης, στον δρόμο της προκοπής και της βελτίωσης των οικονομικών της δεικτών, όπως σημειώνεται από τα στοιχεία και τους δείκτες.

Είναι ορατό πλέον ότι όνειρα πολλών δεκαετιών υλοποιούνται σε όλους τους τομείς: στα οδικά δίκτυα, στην εκπαίδευση, στην υγεία, στην επιχειρηματικότητα, στο περιβάλλον, στην ποιότητα ζωής, και η Πελοπόννησος αναπτύσσεται δυναμικά.

Αυτή την ελπιδοφόρα πορεία δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε στηριζόμενοι στην συνεργασία, τη συλλογική προσπάθεια, την ομοθυμία, για ένα καλύτερο αύριο, για να επιτευχθεί απόλυτα ο στόχος της κοινωνικής συνοχής, της ευημερίας, της οικονομικής σύγκλισης με τις προηγμένες περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 2007 ξεκινάει με νέες προοπτικές και νέες ευκαιρίες. Γνωρίζουμε καλά πως χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο τέλος των προσδοκιών μας. Στηριζόμαστε όμως στους πολίτες της Πελοποννήσου που έχουν την δύναμη, την πίστη και τις ικανότητες για δημιουργική πορεία.

Το 2007, ας είναι χρονιά χαράς, αγάπης και αισιοδοξίας για όλους.

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα