Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 30-12-2006

 

 

 

 
Ο Κάμπος Πάουλο στον Αστέρα Τρίπολης
Αίσιο τέλος είχε η προσπάθεια που έκαναν οι διοικούντες του Αστέρα Τρίπολης να φέρουν στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα προπονητών, το 49χρονο Βραζιλιάνο τεχνικό Πάουλο Κάμπος.

Ο Πάουλο Κάμπος αναμένεται την Κυριακή στην Τρίπολη, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία του Αστέρα, αφού το βιογραφικό του Βραζιλιάνου τεχνικού, αν μη τι άλλο, είναι πλούσιο από επιτυχίες, διακρίσεις και τίτλους.

Ο Κάμπος υπήρξε άμεσος συνεργάτης του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο στην «Βασίλισσα της Ευρώπης» Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει διατελέσει προπονητής γνωστών Βραζιλιάνικων ομάδων όπως είναι η Μποταφόγκο, η Φλουμινένσε, η Παλμέιρας, η Παρανά, η Ναούτικο, ενώ έχει κατακτήσει δύο τίτλους στη Νιγηρία με την Κάλαμπορ Ρόβερς, δύο Κύπελλα Αραβικής Ομοσπονδίας με την Αλ Σαμπάμπ, τίτλο στο Κουβέιτ και στο Κατάρ.

Ακόμα, ο Πάουλο Κάμπος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία ακόμα των Εθνικών Ομάδων Νέων της Γκάνας, του Κουβέιτ.

 

 

 
Έληξε το 25ο Τουρνουά Χριστουγέννων παίδων "ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ"
...Κορυφαία εκδήλωση του Αναπτυξιακού Προγράμματος, είναι αποδεδειγμένα το Τουρνουά Χριστουγέννων παίδων ΄΄ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ΄΄. Για 25η χρονιά και 8η συνεχόμενη στην Καλαμάτα, από 26 – 30 Δεκεμβρίου 2006, διεξήχθη με εξαιρετική επιτυχία το φετινό Τουρνουά, στο οποίο πήραν μέρος 90 επιλεγμένοι αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Με διάθεση, πάθος και αγάπη και το κυριότερο εξαιρετικό ταλέντο, οι νεαροί αθλητές έδειξαν, γιατί το μπάσκετ έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες... Περισσότερα...
 

 

 

 
Επίσκεψη Αστέρα στο Γηροκομείο Τριπόλεως
Ευχές για τις Αγιες Ημέρες που διανύουμε αντάλλαξε η αντιπροσωπεία του Αστέρα Τρίπολης με τους φιλοξενούμενους στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τριπόλεως, το οποίο επισκέφτηκε σήμερα το πρωί.

Η αντιπροσωπεία του Αστέρα για μία ακόμα χρονιά έδειξε το ανθρώπινο και κοινωνικό της πρόσωπο προσφέροντας στιγμές αγάπης και φροντίδας στους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου.

Γιώργος Κριτσιδήμας (Γενικός Γραμματέας ΠΑΕ): «Με την ευκαιρία των εορτών και την έλευση του νέου έτους, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εύχεται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και Χρόνια Πολλά. Με την ευκαιρία αυτή, ο Αστέρας επισκέφθηκε για μία ακόμα χρονιά σήμερα το Δεκάζειο Γηροκομείο Τριπόλεως δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο του»

Γιώργος Τσουκαλίδης (παίκτης Αστέρα): «Είναι πολύ σημαντικές αυτές οι στιγμές για μας, τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα. Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να βρεθούμε σήμερα εδώ και να επισκεφτούμε αυτούς τους ανθρώπους, θέλοντας να τους δείξουμε πόσο σημαντικοί είναι για μας, με την αγάπη μας. Με τη σημερινή ευκαιρία, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους φιλάθλους και πάντα επιτυχίες για το 2007»

Γιάννης Συμεωνίδης (παίκτης Αστέρα): «Είναι πολύ σημαντικό για όλους τέτοιες επισκέψεις, τόσο για μας και την ομάδα όσο και τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ σήμερα. Το ποδόσφαιρο έχει πολλές διαστάσεις και σήμερα ο Αστέρας αναδεικνύει το κοινωνικό του πρόσωπο. Χρόνια Πολλά και κάθε χαρά για το 2007 που έρχεται σε λίγες ημέρες»

Αντώνης Λαδάκης (παίκτης Αστέρα): «Είναι μία πολύ καλή κίνηση της ομάδας να επισκεφτούμε αυτούς τους ανθρώπους μία τέτοια ημέρα. Τέτοιες κινήσεις πρέπει να γίνονται περισσότερο από όλους μας. Ήρθαμε να πούμε Χρόνια Πολλά και να δείξουμε την αγάπη μας σε αυτούς τους ανθρώπους»

Πέτρος Κανακούδης (παίκτης Αστέρα): «Νοιώθω τιμή που τέτοιες Αγιες ημέρες επισκεπτόμαστε το Γηροκομείο για να δούμε αυτούς τους ανθρώπους. Αυτές οι γιορτές έχουν έναν τέτοιο χαρακτήρα και μεις στεκόμαστε στο πλευρό τους με το δικό μας τρόπο. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2007»


Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης εύχονται ολόψυχα σε όλους τους φιλάθλους, υγεία, ευτυχία και χαρά για το 2007.

 

 

 
Αστέρας Τρίπολης-Δόξα Μεγαλόπολης 7-1 (4-1)
Φιλική επτάρα στο κλείσιμο του 2006

Συνδυάζοντας αποτελεσματικότητα και θέαμα, ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 7-1 τη Δόξα Μεγαλόπολης στην τελευταία αναμέτρηση του 2006. Ο Κλοκίδης έκανε χατ-τρικ από το πρώτο ημίχρονο (22' 32' 43'), ενώ πρόσθεσαν από ένα τέρμα για λογαριασμό του Αστέρα οι Ζουντί (24'), Ντυμπάλα (60'), Παντελιάδης (77'), Χριστάκος (89').
Στο 27ο λεπτό μείωσε η Δόξα Μεγαλόπολης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπέριου.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Αλεξόπουλος.

Αστέρας: Μπαντής, Παπαθανασίου, Καλογιαννίδης, Λαζαρίδης, Κανακούδης, Τσουκαλίδης, Εμεράν, Ζουντί, Παπαδόπουλος, Πουρτουλίδης, Κλοκίδης, ενώ έπαιξαν ακόμα Λυμπερόπουλος, Συμεωνίδης, Μασάρα, Αλαιν, Μίχος, Λαδάκης, Ιωάννου,Αναστασάκος, Ντυμπάλα και Καρκάκας.
Δόξα: Δημητρέλης, Μάτα, Κλιάφας, Αρβανίτης, Χαραλάμπους, Μπέριος, Κρίτσκας, Αποστολόπουλος, Μπούρας, Δημάκος, Χολέβας, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Γ. Μακρής, Μουρτζάκης, Βέργος, Δ. Μακρής, Μαλοχάρης, Λαμπρόπουλος.

Αναβλήθηκε το παιχνίδι των νέων

Αναβλήθηκε το παιχνίδι των νέων του Αστέρα, που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στον Κορυδαλλό με την Προοδευτική. Το παιχνίδι θα γίνει σε ημερομηνία που θα οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή.

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα