Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 29-11-2006

 

 

 

 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη «International Tourism Salon»
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο 100 τ.μ. στην 1η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «International Tourism Salon» που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΟΛΠ το διάστημα 30 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν πάνω από 200 εκθέτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και 30 τουριστικούς προορισμούς του εξωτερικού, ενώ κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί μία σειρά εκδηλώσεων με επίκεντρο τον τουρισμό.

Την έκθεση θα επισκεφθούν χιλιάδες επισκέπτες και εκτιμάται ότι είναι μία καλή ευκαιρία για τους τουριστικούς φορείς της Περιφέρειας Πελοποννήσου να παραστούν και με δικό τους υλικό προβολής, προβάλλοντας την Πελοπόννησο και την επιχείρησή τους.

Η έκθεση θα έχει ως θεματικές ενότητες:

- Τουρισμός 4 εποχών
- Χειμερινός τουρισμός
- Αγροτουρισμός
- Εναλλακτικός τουρισμός
- Θρησκευτικός τουρισμός
- Συνεδριακός τουρισμός
- Προορισμοί εξωτερικού
- Πρακτορεία ταξιδίων
- Ξενοδοχεία
- Εκπαίδευση
- Ταξίδι στις γεύσεις
- Ναυτιλιακές εταιρείες
- Αεροπορικές εταιρείες
- Κρατικές συμμετοχές
- Κρουαζιέρες

 

 

 
Συνάντηση ΓΓΠΠ με τη διοίκηση της ΠΕΣΕΔΕ
Η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη θα έχει συνάντηση την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 10.30 π.μ. με τη νέα διοίκηση της ΠΕΣΕΔΕ (Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) προκειμένου να συζητήσουν την πορεία υλοποίησης των έργων που εκτελούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν και τα Προεδρεία των Συνδέσμων της ΠΕΣΕΔΕ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

 

 
Απάντηση Αστέρα σε δημοσιεύματα
Τις τελευταίες ημέρες είδαν το Φως της Δημοσιότητας δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων, που μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες του Αστέρα στο πρωτάθλημα, έχουν ως μοναδικό στόχο να σπείρουν τη διχόνοια και να αποπροσανατολίσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η διοίκηση του Αστέρα και ο προπονητής δηλώνουν ρητά και κατηγορηματικά πώς περιβάλλουν με εμπιστοσύνη όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πόσο μάλλον τον Κώστα Παπαδόπουλο που είναι αρχηγός της και για τον οποίο αναφέρθηκαν τα δημοσιεύματα του Τύπου.

Όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές-προπονητές και διοίκηση ενωμένοι, θέλουμε να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στο στόχο, που δεν είναι άλλος από τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

 

 

 
Λεωφορεία για Καλλιθέα για το παιχνίδι του Αστέρα
Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Γρ. Λαμπράκης» την Καλλιθέα στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.

Μετά το χθεσινό ρεπό, ξεκίνησε από σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι της Δευτέρας στην Καλλιθέα και ο Γιάννης Παπακώστας αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών με τους Ζουντί, Μίχο, Εμεράν, Ροζάριο και Αναστασάκο.

Ο Δήμος Τριπόλεως θα ναυλώσει λεωφορεία, για τη μετακίνηση των φιλάθλων στο γήπεδο της Καλλιθέας τη Δευτέρα το μεσημέρι. Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει από την Πλατεία Αρεως στη 1.30 μ.μ.

 

 

 
Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ
Δες τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και τη βαθμολογία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα